attieksme vienam pret otru un vai reāli ko glābt?!

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Brīžiem liekas, ka viņa šāda uzvedība liecina tikai par to, ka viņam jau interesē cita. Un nu jau visam ir par vēlu.. Kaut arī pirms nedēļas vēl teica, ka grib labāku dzīvi, grib būt laimīgs un just manu mīlestību nevis zināt tikai kā faktu. Ai pat nezinu, vai ir kas glābjams un vai vajag ko glābt, ar varu jau mīļš nebūsi.
21.09.2013 17:35 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Bet šobrīd sanāk, ka Tavs vīrs atnāk mājās izgulēties... kā uz viesnīcu

Un arī tikai tad, kamēr citur - respektīvi, pie drauga - nenotiek kas labāks, piem., tusiņš ar beibēm baseinā... :(
22.09.2013 21:20 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
missjoker, pārtraukt attiecības var vienmēr. Tur daudz prāta nevajag. Bet ja nepamēģināsi kaut ko darīt lietas labā, nekad tā arī iespējams vairs neuzzināsi kā būtu, ja tomēr būtu pamēģinājusi. Kā saka, šeit jau zaudēt vairs nav ko, tad kāpēc gan nepamēģināt tomēr visu vērst par labu?...

Nesaku, ka mani ieteikumi ir tie labākie un efektīvākie. To pašai autorei ir pašai jājūt un jāizdomā, kas ir tas labākais, ko vēl var izdarīt vai nedarīt. Mēs nezinām arī vīrieša domas šajā sakarā. Varbūt nemaz nav tik traki, ka šķiet autorei...

Es sliecos domāt, ka vīrietis vienkārši bēg no visām problēmām un domām, nepārtraukti pieklusinot savu sirdsapziņu ar alko un izpriecām. Viņam arī nav viegli, jo viņš apzinās, ka ir bezatbildīgs gļēvulis, taču to nekad neatzīs skaļi. Un tāpēc katrreiz, kad sieviete nāk klāt ar runāšanu, viņš sprāgst un dusmojas, ne jau uz sievieti, bet patiesībā uz sevi pašu... Viņš ir ne mazāk sapinies savās domās un sajūtās. Tāpēc šajā lietā autorei ir jādomā ne tikai par sevi un bērnu, bet jācenšās vismaz nedaudz iejusties vīrieša ādā un saprast, ka viņš jau arī ir noguris un grib beidzot mieru un skaidrību.

10 gadi
Reitings 3882
Reģ: 10.03.2009
Kamēr nebūs VIŅAM spēriens pa dirsu no Tevis jebkādos veidos, tikmēr nekas nenotiks. Viņam tas ir izdevīgi tagad, oi, neaiztiec mani, utji putji. Da pashol! Nav ko viņu žēlot, sāc žēlot sevi. Varbūt atapsies, kad sajutīs,ka TEV ir mugurkauls, un atvērs savas acis.

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Sekoju līdzi diskusijai un, manuprāt, nav jēgas vilkt to beigto ķēvi līdzi t.i. turpināt attiecības. Labi, pieņemsim, ka autore ir pieļāvusi kļūdas laicīgi nesadalot pienākumus (kaut arī normālam vīrietim pašam būtu jāsaprot, ka pa māju derētu izpalīdzēt), bet nekas viņu neattur veltīt dzeršanai paredzēto laiku bērnam. Vai tiešām ir vajadzīgs tāds tēvs, kurš ne tikai nenodarbojas ar bērnu, bet arī kopumā nav tas labākais piemērs?
22.09.2013 21:21 |

Reitings 972
Es jau divas dienas neraudu, liekas, ka kaut kas manī sāk mirt un saprotu a prātu, ka es jau esmu iekšēji pieņemusi lēmumu, jo pat domās nepieļauju, ka pēc manas sarunas kaut kas mainīsies uz labo pusi, tatad savu lemumu esmu pieņemusi...
22.09.2013 21:22 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mans vīrietis ar labāk visu savu brīvo laiku pavada ar mani, vai pat ja ir darbi kas viņam jādara, tad es ja varu tad eju viņam palīgā, ja nē tad pacietīgi gaidu kamēr viņš pabeigs, tai pašā laikā cenšoties viņam izpalīdzēt cik vien varu. Bet nu manas attiecības ir pilnīgi savādākas nekā Autorei. Bet jā, mans vīrietis dod priekšroku laikam ar mani nekā ietu un dzertītos, ja baigi pat gribas dzert tad mēs abi labāk nopērkam ko un paši divatā iedzeram un ja vajag izskratam bēdas un sirdssāpes. Bet mums tāda harmonija jau ir no sakta gala, tāpēc arī varu viņu laist kur grib, un kā viņš man pat teicis ka viņam darbā pat kantējas klāt kāda meitene, un viņš tikai viņai pasaka ka ir laimīgās attiecībās, lūk to es mīlu viņā kāds viņš ir. Bet mēs ar abi esam tik harmoniski jo abi viens otru sadziedējām pēc vairāku gadu sirds klapēm, kādas gan viņam, gan man bija dēļ bijušajiem.

Vīrietim ir jārūpējas ne tikai par ģimenes ekonomisko stāvokli bet arī emocionālo, un Autores vīrietis to nedara.
22.09.2013 21:23 |

10 gadi
Reitings 3882
Reģ: 10.03.2009
Tavs vīrietsi ir tevis izlutināts, un te ir tās sekas.
22.09.2013 21:23 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
nē nu reāli , labi izrunās lai vairs tik ļoti netusējas, bet tas jau nenozīme ,ka čalis uzreiz paliks super mīļs pret autori un bērnu,ja pat pret bernu ir pilnībā vienaldzīgs...
mazulīte- viņš jūs šobrīd uztur????
22.09.2013 21:24 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Sekoju līdzi diskusijai un, manuprāt, nav jēgas vilkt to beigto ķēvi līdzi t.i. turpināt attiecības. Labi, pieņemsim, ka autore ir pieļāvusi kļūdas laicīgi nesadalot pienākumus (kaut arī normālam vīrietim pašam būtu jāsaprot, ka pa māju derētu izpalīdzēt), bet nekas viņu neattur veltīt dzeršanai paredzēto laiku bērnam. Vai tiešām ir vajadzīgs tāds tēvs, kurš ne tikai nenodarbojas ar bērnu, bet arī kopumā nav tas labākais piemērs?

HALLELUJAH! Beidzot kāds ietērpa manas domas normālos vārdos!
22.09.2013 21:25 |

Reitings 972
Mēs nezinām arī vīrieša domas šajā sakarā. Varbūt nemaz nav tik traki, ka šķiet autorei...

Es sliecos domāt, ka vīrietis vienkārši bēg no visām problēmām un domām, nepārtraukti pieklusinot savu sirdsapziņu ar alko un izpriecām. Viņam arī nav viegli, jo viņš apzinās, ka ir bezatbildīgs gļēvulis, taču to nekad neatzīs skaļi. Un tāpēc katrreiz, kad sieviete nāk klāt ar runāšanu, viņš sprāgst un dusmojas, ne jau uz sievieti, bet patiesībā uz sevi pašu...

Jā, visdrīzāk ka tā arī ir, jo ne velti viņš man saka, ka gribētu pavadīt vairāk laika ar dēlu, lai arī tā neizskatās. Viņam ir problēmas ar sevi un arī no tām viņš bēg, bet no sevis tak neaizbēgsi. Tusiņi kādreiz apniks un ko tad? Atcerēsies par mani, kad jau būs par vēlu?

Negribēju to te teikt, bet nu lai jau, ja visu ta visu. Pirms mūsu šīm garajām attiecībām mēs jau vienreiz bijam kopā, ļoti īsu periodu, pāris menešus un tad vienā dienā viņš kļuva tads kā tagad un vienkārši pazuda, neatbildeja ne uz zvaniem, ne sms, pilnīgi neko. Uzzinaju, ka atrada citu... Pagāja gandrīz gads, kad uzmeklēja atkal mani. Pus gadu es neļāvu sev tuvoties, nu neko un tad padevos, jo biju jau sen iemīlējusies. Nu un lūk, tapēc es zinu, ja šķirsimies, es NEKAD neatgriezīšos. Vairs ne...
22.09.2013 21:27 |

Reitings 1425
mazuliite_ruu- tad saņemies un pasaki viņam visu. Pofig,ka izskatisies,ka vins neklausas utt, bet tu būsi pateikusi. nu tā nevar..
22.09.2013 21:29 |

Reitings 17203
Bet ja nepamēģināsi kaut ko darīt lietas labā, nekad tā arī iespējams vairs neuzzināsi kā būtu, ja tomēr būtu pamēģinājusi. Kā saka, šeit jau zaudēt vairs nav ko, tad kāpēc gan nepamēģināt tomēr visu vērst par labu?...

Tev taisnība Neons, vienīgā lieta ko ver var zaudēt ir Autērei divu nedēļu psiholoģiska mocīšanās, varbūt negulēts naktis uztraukumā, vairāki mīļuma piedāvājumu atraidījumi, neestas dienas, velns tā pat var pamatīgā depresijā iegrimt cilvēks. Un nezinu vai tas ir nepieciešams mocīt sevi vel, jo to uz sirds turēt jebkuram cilvēkam būtu grūti, pat to vienu un divas dienas, bet iedomājies kāda autorei būs emocionālā stabilitāte pēc tām divām nedēļām? Kāda tad ir tā iespēja ka viss vel būs labi pēc tām divām nedēļām, manu prāt ļoti maza, un tā pat nesalāpīsi gadiem samocītas attiecības divu nedēļu laikā, tad jau drīzāk lai izrunājās un pēc tam abi atsevišķi pārdomā dzīvi, un varbūt tad arī tas vīrietis atjēgsies ko viņš ir palaidis garām, un Autore ar spēs pēc atslodzes no viņa uztvert tālākas diskusijas par attiecībām ar mierīgāku prātu.
22.09.2013 21:29 |

Reitings 11996
Itkā jūs vīriešus nezināt... Nu nav viņiem tie instinkti pret bērnu tādi kā mātēm. Ja sieviete par to neparūpējas, tad reti kurš vīrietis pats jutīs to piesaisti pie bērna. Bez tam autore jau parūpējās, ka tēvs ir nodalīts no bērna vairāk vai mazāk... Tāpēc tagad nav jābrīnās, ka viņš tā uzvedās.
22.09.2013 21:30 |

Reitings 972
Un tikai tagad to uzrakstot es atcerējos, ka tad viņs bija tieši tāds pats kā tagad pret mani!! Ak šausmas... :(
22.09.2013 21:30 |

Reitings 1425
Un tikai tagad to uzrakstot es atcerējos, ka tad viņs bija tieši tāds pats kā tagad pret mani!! Ak šausmas...

tātad.. nekas īsti nemainās...
22.09.2013 21:34 |

Reitings 17203
Un tikai tagad to uzrakstot es atcerējos, ka tad viņs bija tieši tāds pats kā tagad pret mani!! Ak šausmas...

Viņš ir atgriezies pie vecajiem ieradumiem, nav ko, tas ir jārunā, grib viņš to dzirdēt vai nē.
22.09.2013 21:35 |

Reitings 1493
Nu, paklau... viņš vienreiz pazuda, piedevi, paņēmi atpakaļ.
Otru reizi - sāka sarakstīties ar citu, piedevi, paņēmi atpakaļ.
Zini, šķiet pat, ka Tu līdz galam izlutināji cilvēku, kas jau tā nebija īsti gatavs nopietnām attiecībām un tēva atbildībai... :|
Protams, neko nevar tā pieņemt un sākt stresot, ka šim jau mīļākā. Bet... es vienmēr esmu vadījusies pēc teiciena - kas noticis vienreiz, nekad nenotiks otru reizi. Bet, kas noticis divreiz, tas noteikti notiks arī trešo reizi.
22.09.2013 21:35 |

10 gadi
Reitings 5929
Izturību un veiksmi autorei!
22.09.2013 21:36 |

Reitings 11996
Par tām divām nedēļām jau izteicos, ka tas bija kā piemērs. Galvenā doma bija atslābt pašai un ļaut vīrietim nedaudz nomierināties. Jo šobrīd, ka viņš ierauga sievu, tā viņa strostē un uzdod nepatīkamus jautājumus. Jūs bieži gribētu ar tādu cilvēku tikties? Es nē...

Un tomēr, es ieteiktu visu tā mierīgi apdomāt, aukstasinīgi, vēsi, maksimāli objektīvi. Pat ja viņam ir parādījusies cita (tas joprojām nav pierādīts), vēl nenozīme, ka nekas nav glābjams. Protams paliek jautājums, bet vai vajag glābt?...
22.09.2013 21:36 |

Reitings 17203
Ja viņš jau ir atļāvies palaisties vairākas reizes, un salaisties ar citām, kaut vai sarakstoties, tad tur jau vairs pat nav jāvaino autore ka būtu slikta draudzene, tur ir gana riebeklības no viņa puses bijušas, un izturēties jauki pret viņu, točna viņš par to vel varēs ar jaunajiem draugiem paņirgāties.
22.09.2013 21:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits