nu tāda dusma

Reitings 57
Reģ: 22.10.2009
es nesaprotu, kas ir ar tām pusmūža un pat ne tikai sievietēm pie auto stūres. vai tiešām mūsdienās sabiedriskais transports ir tik nepieejams un nekur ar viņu nevar aizbraukt? kāda velna pēc tām vāverēm ir jāsēž pie stūres , ja jau viņu acīs ir redzama konkrēta panika un absolūta bezpoņa par apkār notiekošo? katru dienu pārvietojos ar auto, zinu ka braucu labi, droši un pārliecinoši, to man ir teikuši gan instruktori, gan vīrieškārtas pārstāvji un arī pa trasi mēdzu izbraukt pieklājīgi, bet nu tās blondās lamas , kas iespējams, iedarbina auto tikai pa brīvdienām, nu kamoon.. šodien ar labs, ārā līst, tumš, kkāda kārtējā tante uz šosejas vnk sāk stāties, nekādi pagriezieni, nekas, vnk stājās, uzbrauc uz viadukta, sāk kkādus pagriezienus rādīt, uz kurieni nemaz aizbraukt nevar,, stājās, mirst, kko raustās, šotkas uz turbo režīmu, es šai uztaurēju, nu jopcik stāvēd viadukta vidū, tā tur kko raustās, sagāzē, pēc 5 metri atkal bremzē, neizturēju un aizsvilpu garām, nu murgs kkāds, un gandrīz katru dienu kkādi šitādi eksemplāri izkrīt uz ceļa, nu vai tiešām tas ir vajadzīgs??

20.09.2013 21:49 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
es atkal nesaprotu tos, kas te lielaas vai ari nelielaas, bet iemet to, ka nu man gan saka, ka es braucu aatri, nu ar mani gan visi tiek visur aatri, jo es lienu visur kur varu u tt. Piemeram tas pats Dyonisis vai kads vinam tur niks.. Tev/Jums nav bail pa to cilveku dzivibam, kas jums seez blakus? piemeram, Tev pa savu sievu! ja sieva ir pat teikusi, ka brauc agresiivi, neesi padomajis, ka varbut nevajag cilvekam nervus bojat? Katru reizi, kad braucu ar savu maati, vina nekad nekur neskries, nelidis bistamas situacijas, jo vinai tacu ir brauksanas staaz ir vairak kaa 10 gadi utt. Lai arii kada man buutu masina naakotnee , aatra , ne aatra, laba vai ne tik laba esot masina ar sev miiljiem cilvekiem es labak brauksu apdomiigi un briziem neriskesu , kur nevajag, lai citi domaa , ko grib. man daudz svarigakas ir vinu dzivibas, nevis tas, cik es kruta izskatisos uz celja. Viena pati - Jaaa, nav problemu
21.09.2013 17:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle Es arii nesen nobraucu rakuunu! Peec tam bija gruuti galju no riepaam aaraa dabuut.
21.09.2013 23:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-man bija nenormaali zeel taapeec ,ka peec tam redzeeju, ka otrs pieiet un grib to miruso dabuut pie dziiviibas!Viirs jau mani toreiz mierinaaja,ka nebija mana vaina-tie esot dziivnieki ,kuri uz gaismu faktiski nereagee(braucu naktii ar gaismaam)Vini staav un nekustaas no vietas!
Nupat atbraucaam no kalniem un es tiesaam visu celu domaaju par so diskusiju-celiem ,masiinaam uttVisas 4 stundas lija lietus -vareetu teikt ,gaaza kaa ar spainiem-kaut ko taadu nebiju redzeejusi septembrii loti sen!Gadus atpakal atceros ,ka ciemojaas latviesi pie mums no Austraalijas un tad arii nenormaali lija-atceros,ka sieviete veel eeda silki no burcinas:D un es priekseejaa seedeklii veemu....:DAk Dievs,kas gan naak atminaa!
Jasaka godiigi-man ir loti stiprs viirs!!!Ja man buutu jaabrauc-manis vairs nebuutu-pilniigi neko nevareeja redzeet!Veel taas 4 rindas masiinu vienaa joslaa ...!
22.09.2013 03:48 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Emmanuelle, būtu, būtu... Tu brauktu ļoti lēnu, cik iespējams, izvairītos no šķēršļiem, kristu uz nerviem tādiem vadītājiem, kā autore, bet tas nav svarīgi - primāri ir neapdraudēt savu un citu braucošo drošību, nevis ātrums. Un nenosodi par to sevi.
Tas, ka autore saka, ka visi ir bremzes? Uiii, lai atcerās savus pirmos braucienus vienatnē pa pilsētu.. Es savu nekad neaizmirsīšu (Ir savi iemesli), tāpēc saprotu gan tos, kas ir uz ielas tādi, kā es toreiz, gan tos, kas nespēj sevi apliecināt savādāk kā braucot pārgalvīgi (20 sekundes manā dzīvē, kas lika saprast, ka mirt varu gan es, gan 2 cilvēki, kuriem ar manu pārgalvību nav bijis nekāda sakara)...
22.09.2013 07:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
vai tiešām mūsdienās sabiedriskais transports ir tik nepieejams un nekur ar viņu nevar aizbraukt?

Zini, jā. Es savos sen vairs ne tuvu ne 18 noliku tiesības un tagad tā patizli braukāju pa Rīgu un tās apkaimi tieši tāpēc, ka manā miestā sabiedriskais transports IR PRAKTISKI NEPIEEJAMS. Daži reisi dienā, idiotiskā laikā, un aizved tikai līdz pusceļam, nevis turp, kur man vajag, nākas braukt ar diviem transportiem.

nu vai tiešām tas ir vajadzīgs??

Diemžēl, ir. Man daudz labāk patīk sēdēt autobusā mīkstā krēslā un lasīt grāmatu, bet, redz, laika ziņā tādas ekstras nevaru atļauties vairs.
22.09.2013 07:31 |

Reitings 16208
57days es tik biezi iedomaajos tiesi to pasu.Atceros laikus ,kad braucu uz darbu ar autobusu-mieriigi lasiiju graamatu...Masiinaa kaaa blakus seedeetaaja nekad nevaru palasiit,kaut kas traucee,peec kaada laika paliek slikti.Es nemaz nerunaaju par taadiem liiklocu celiem...
Es noteikti vatu teikt ,ka neesmu brauceeja,kurai sii lieta patiik.
22.09.2013 16:35 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es piektdien un sestdien lietus laikā biju reeeeāli nokaitināta :D es pat nesākšu neko analizēt, vienkārši man besī cilvēki, kas veic neloģiskus manevrus/darbības uz ceļa, tādējādi apdraudot visus apkārt esošos. arvien vairāk pārliecinos, ka ir cilvēki, kam vnk nesanāk. un ja nesanāk, nu nevajag labāk.. un te nav runa par kādu konkrētu vecuma grupu, vienkārši ir cilvēki, kam labāk braukt ar trolejbusu, nevis piedalīties ceļu satiksmē noslogotākajās stundās - gan agresīvajiem, gan nemākuļiem, gan bailuļiem.
22.09.2013 16:52 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
man arī riebjas sievietes pie stūres, mūžam kaut kur lūr , bet neredz neko ta izskatās:D mūžam lien kā gliemeži..kur grib tur stāj un pēkšņi kaut kādas stulbas darbības sāk..vecumā ap 50-60 tiešām labāk braukt ar sabiedrisko.
22.09.2013 19:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tikai bijusā PSRS valstinās uzskata ka uz 50,60 gadiem jau zārks padusē un uz kapiem. Nekam citam neder cilvēks vairs/ Citviet pasaulē veci tantuki tusē, brauc ar močiem, sež kafūžos,frizējas un ir laimigas. A pie mums parspīlēts jaunības kults. Kā tev trisdesmit ta vsjo, beigas. pat Ievas parvertiabs tas veci9s teica ( pasam roza bikses kajas) ka ap25 so jau nevar vairs vilkt. Nu tikai ex PSRS pilsoni ta doma. Stagnācija un atpalicība ta ir:D
22.09.2013 19:10 |

Reitings 16208
Kubiete+++Noteikti piekriitu.Es tikai varu pamaaciities no vienas ,otras vecaakas sievietes seit.Liekas ,ka dziive taa paiistam saakas tiesi peec tiem 40.g,kad beerni izaugusi utt.
22.09.2013 20:14 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Bet varūt viņa bija iebraucēja?

Nav viegli svešā pilsētā, īpaši Rīga, visu skaisti izbraukt!!!!
22.09.2013 20:23 |

Reitings 27552
Turklāt kaitina ka daži pa pilsētu brauc ka laukos. Ar bīstamiem apdzīšanas manevriem. UN tada atrum aka aizmirsusis noteikumus, un to ka Rīgā ir daudz skolu un bernudarzu,ka nav nekur jaskrien pa galvu un kaklu. Ta var atrak tikt tikai uz morgu.
22.09.2013 20:24 |

Reitings 8189
Es nesaku , ka dzīve gala 50,60 gados, es saku, ka šā vecuma sievietes parasti traucē ceļu satiksmei:)
22.09.2013 20:26 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es daļēji saprotu autori, jo pati uz ceļa jūtos droši un braucu arī drosmīgi, un man nepatīk gausie braucēji :D
Vienīgais, ko es varu iedomāties, ir tomēr likt kaut kādus stingrākus pārbaudījumus, lai iegūtu tiesības. Es noliku tiesības ar 2.reizi, bet vienalga man pusgadu pēc tam kņudēja vēders no uztraukuma, iedomājoties, ka jāsēžas pie stūres. T.i., pati sāku justies pārliecinoši un droši pie stūres tikai krietnu laiku pēc tam, kad tiesības jau bija kabatā.
22.09.2013 20:27 |

Reitings 27552
Man atkal vairak trauce pāergalvīgie . Tadiem atnemtu tiesibas uz mūžu!
22.09.2013 20:36 |

Reitings 16208
Sesilla-tu tomeer laikam domaa Latvijas sievieti ap tiem 50g-60g:)
22.09.2013 20:44 |

Reitings 8189
Emanuelle, jā, Latvijas sievieti. :)
22.09.2013 20:46 |

Reitings 27552
LV sie4vietes ļoti daudz pat ap 60 gadiem brauc, lieto internetu un ir gana jaunas vel. NESACIET TE ATKAL LV NOLIKT
22.09.2013 20:47 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Man atkal besī šitādas, kas domā, ka baigi labi māk braukt un brauc agresīvi, pārkāpjot noteikumus, izraisot avārijas situācijas vēl bīstamākas, nekā tās, kuras kuksina lēnā garā.

Ja ir tik švaki nervi, pašai labāk reizēm vajadzētu pabraukt ar sabiedrisko transportu.

Uz ceļa vienmēr ir bijuši un būs dažādi cilvēki. Un, piedaloties ceļu satiksmē, ir jārēķinās ar visādiem brīnumiem. Ja to nespēj, tad labāk nevajag sēsties pie stūres.

+++

Patiesi labs braucējs ir tas, kas nepsiho un kuru nebesī viss un visi. Mana drauga vectēvs - 40 gadu pieredze auto vadīšanā, 0 avāriju un 0 stresa. Zibenīga reakcija jebkurā situācijā. Viņš var mierīgi izkāpt un palīdzēt pieparkoties jebkurai blondīnei un no sirdsa novēlēt jauku dienu :)
23.09.2013 10:07 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Jā, protams, cilvēki ap 60 gadiem un vecāki lai pie stūres nesēžas, internetu neizmanto, no majas ārā neiet, ja nevar grabināties ar sabiedrisko(kurš vispār, nav pieejams visur un arī starppilsētu autobusu un vilcienu satiksme uz daudzām vietām ir vnk drausmīga vai nav vispār). Jā, labāk tiem cilvēkiem uzreiz ietīties baltā palagā un iet uz kapiem.
Manam vectēvam ir pāri 60 un lielāks braukšanas stāžs kā daudzām no gudrajām dirsējām un nevienam nenāk prātā viņam pateikt, ka mašīnu derētu norakt un pie stūres vairs nesēsties, jo viņš taču vecs.

Piekrītu:
Patiesi labs braucējs ir tas, kas nepsiho un kuru nebesī viss un visi.
23.09.2013 10:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits