Tā vien izklaausās, ka visiem tg jāprot perfekti braukt pa Rīgu. Es , piemēram, mācījos braukt mazā pilsētiņā, kur nebija ne tramvaju vai n-to joslu uz ceļa, tāpēc manuprāt, būtu tikai loģiski, ja šāds cilvēks iebrauc lielā pilsētā tad arī čakarējas, man jau Jelgava sagādā problēmas un kājas trīc, bet braucu speciāli ar domau, ka tā ir tikai sākumā, un, ka pēc laika būšu piešāvusies, un problēmas tas man neradīs, bet Rīgā man būtu bail braukt, un arī noteikti sākumā čakarētu visiem prātus.
Lielākā, daļa šķiet vnk nesaprot, ka paši, kad mācījās, tad ar nebija spečuki, paveicies bija tiem , ka mājās bija mašina un varēja patrennēties papildus, es mācījos tikai pie instruktora, un likt tiesības viņš mani sūtīja ar tekstu, ka manas izredzes nolikt ir 60% tikai, kas man protams, nepatika likās vajadzētu vēl pabraukt, bet nju finases bija ierobežotas un nolikt izdevās, bet vai tapēc jutos droši uz ceļa? nē, droši jutos jau tagad, kad kādu laiku esmu pabraukājusi ar drauga mašīnu un viņš mani ir pamācījis braukt kā vajag un lai varu uz ceļa rādīties! Arī es piederu pie tiem, kas var braukt uz 80 tur kur vajag 90, bet nju es parasti pabraucu uz nomales, ja tas ir ārpus pilsētas, lai aizmugurējais vai palīst mierīg garām, un jā ja kāds uzpīpina tad tas tikai uzdzen stresu, paldies dievam man lkm tikai 1x ir pipināts!