nu tāda dusma

Reitings 57
Reģ: 22.10.2009
es nesaprotu, kas ir ar tām pusmūža un pat ne tikai sievietēm pie auto stūres. vai tiešām mūsdienās sabiedriskais transports ir tik nepieejams un nekur ar viņu nevar aizbraukt? kāda velna pēc tām vāverēm ir jāsēž pie stūres , ja jau viņu acīs ir redzama konkrēta panika un absolūta bezpoņa par apkār notiekošo? katru dienu pārvietojos ar auto, zinu ka braucu labi, droši un pārliecinoši, to man ir teikuši gan instruktori, gan vīrieškārtas pārstāvji un arī pa trasi mēdzu izbraukt pieklājīgi, bet nu tās blondās lamas , kas iespējams, iedarbina auto tikai pa brīvdienām, nu kamoon.. šodien ar labs, ārā līst, tumš, kkāda kārtējā tante uz šosejas vnk sāk stāties, nekādi pagriezieni, nekas, vnk stājās, uzbrauc uz viadukta, sāk kkādus pagriezienus rādīt, uz kurieni nemaz aizbraukt nevar,, stājās, mirst, kko raustās, šotkas uz turbo režīmu, es šai uztaurēju, nu jopcik stāvēd viadukta vidū, tā tur kko raustās, sagāzē, pēc 5 metri atkal bremzē, neizturēju un aizsvilpu garām, nu murgs kkāds, un gandrīz katru dienu kkādi šitādi eksemplāri izkrīt uz ceļa, nu vai tiešām tas ir vajadzīgs??

20.09.2013 21:49 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pirmo reizi iekāpjot mašīnā es uz ceļa nelīdu.

pa pļavas vidu brauci? :D :D

piedod, bet ne visiem ir tādas iespējas braukāt krustu šķērsu un pēc tam būt lielīgiem uz ceļiem. bet tas nedod tiesības tev nosodīt tos, kas ne visai labi brauc. jā, besī varbūt, ka ir kāds nemākulis uz ceļa, bet ar stūri rokās jau nepiedzimi. un, kad sāki iekļauties satiksmē pirmās reizes, nebrauci jau kā Dievs. labāk ceri, ka pēc visu gudrību izrādīšanas, pati neuztaisīsi netīšām negadījumu.
varbūt cilvēks mācēja braukt, bet viņam bija kādu citu iemeslu dēļ liels stress un tajā brīdī viņa apjuka un vsp neko nesaprata..
23.09.2013 10:18 |

10 gadi
Reitings 10290
Mani arī reizēm kaitina dažādi eksemplāri, bet lai es taisītu diskusiju par to :D :D

bet mani daaaaaaudzreiz vairāk kaitina cilvēki, kuri nerāda pagriezienus un nemāk apli izbraukt.
23.09.2013 10:27 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nemāk apli izbraukt.

jopcik, nemaz nerunā :D man katru rītu jāizbrauc cauri Lubanas aplim, katru otro rītu es sēžu un dusmojos - nu nafig tie cilvēki visu pilno apli uz pēdejo izeju brauc pa malējo joslu un iegriezoties nerāda pagriezienus? man pāris minūtes jāstāv, lai vispār tiktu uz apļa, jo tādi čuncinātāji norok visu pasākumu :D
23.09.2013 10:31 |

10 gadi
Reitings 10290
es domāju, ka pagriezienu norāda, jo ir idiot, un brauc pa ārējo joslu, jo....arī ir idioti-vai nu raustās joslas mainīt vai vienkārši ir egoisti, kuriem nekrata, ka cilvēki kādreiz aplī grib arī iebraukt.
23.09.2013 10:33 |

10 gadi
Reitings 10290
norāda

nerāda
23.09.2013 10:33 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
fifty-fifty abi tevis pieminētie idioti :D
23.09.2013 11:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits