papļāpājam.

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Tēma tāda-ir pāris. Kopā nedzīvo , bet tiekas bieži. tiekas pie meitenes, jo pats dzīvo pie vecākiem. Pelna labi, bet daudz strādā. Braucot uz veikalu ieprikt pārtiku nekad nepiedāvās piemest. braucot kaut kur vienmer kopā braucot, brauks ar meitenes mašīnu, tātad ar viņas degvielu. Ja vakarā izdomās iedzert kaut ko, nepiedāvās nopirkt. Puisis vēlās kopīgu nākotni, bērnus utt..Vienvārdsakot-īsti nav laikam ieaudzināts , ka kādreiz tomēr der meitenei uzsaukt, piemest pārtikai, jo galu galā pārsvarā ir pie viņas. Veikala nepakrautēsies ratos iemest kaut ko sev, un naudas vietā piemest Maximas kartiņu. :D Reāli pieaudzis vīrietis... Laikam..
Tātad,ko domājat pa šādu tēmu. Tīri tā, papļāpāšanai.
20.09.2013 20:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Taa nav ieaudzinaashanas vaina, taa ir negribeeshanas vaina. Vai nu vinjsh uzskata, ka ir tik lielisks, ka tev ir jaapiemaksaa lai buutu ar vinju, vai nu vinjsh negrib tevii neko ieguldiit, jo nav paarliecinaats vai esi iistaa, vai vienkaarshi ir tu esi no saakuma tik ljoti uztiepusies ar savu maku un izmaksaashanu, ka shamais pierada un ir pasaacis no teviim gaidiit.
21.09.2013 00:53 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vispar nesaprotu kaa var but tadi vechi, kaa nav kauns ? Un kaa sievietei var patikt tads?
21.09.2013 00:59 |

10 gadi
Reitings 75
Reģ: 26.08.2013
hipopotams - tev vismaz nav iire jamaksaa, ja jau dziivo vinja vecaku maajaa.. Ja dzivotu atseviskji, daudz vairak naudinjas aizietu. Bet saprotu tevi. Esmu bijusi situaacija, kad puisis veel maacaas, bet es straadaaju, un visus teerinjus sedzu es.. Bet, kad ciemojos pie vinja, partika nebija jaapeerk :)
Autorei - iesaku vienkarshi neiet kopa ar puisi uz veikalu! Iepirkties PIRMS puisis atbrauc, tiiri peec saviem ieskatiem. Ja puisis ieminaas par veikalu - vari atbildeet, ka jau biji, izteereejies, un vairak neiesi. Lai iet pats, un attieciigi pats ari maksaa.Vai ari vienkarshi izrunaties taa, no sirds..
21.09.2013 01:15 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Nožēlojami. Nesaprotu, kas ir noticis? Manā jaunībā tādu problēmu it kā nebija.
Aritmētika ir vienkārša un neizbēgama. Varianti:
1. Nesaistīties ar vīriešiem, kuriem bērnība nekā nespēj un nespēj beigties. Autorei gan šis neder, jo viss jau ir noticis. Viņas situācijā ir vēl ļoti neskaidrs jautājums, vai laimīgā bērnība (prāta, attieksmes pret dzīvi ziņā un finansiāli) puisim (tāpat kā ļoti daudziem vīriešiem šolaik LV) vispār kādreiz beigsies vai nē? Pilna pasaule ar tādiem! Es saprotu, ja puisim viss ir sakārtots, bet, ja nekā nav, ir tikai mocis/draugi/BMW, un es braucu ātrāk par visiem, jo esmu saskatījies Formula-1/..., tad gan bērnu dienas nebeidzas un nebeidzas, lai arī dažam bērnelim ir jau ap 50.
2. Jā, nu tos vīriešus sev pie sāniem gribas tik ļoti, ka esat gatavas ņemt katru, kurš grib, un mēģināt viņus pāraudzināt vai samierināties. Tas ir variants ar mūžīgu līdz galam neapmierinātību ar attiecībām. Tas ir variants, kas draud ar ļooooti nelielu bērnu skaitu un, iespējams, - vilšanās sajūtu vecumdienās, saprotot, ka dēls (-i), to visu redzot un tādā vecāku ģimenes modelī bērnību pavadījis, ir izaudzis tāds pats vai - vēl trakāks.
3. Tomēr - atļaut tiem, kuri ar abām kājām stāv uz zemes, kuriem bērnība ir pagātnē, kuri prot ar prātu pelnīt un tērēt, ar kuriem nav jādala izdevumi, jo tos uzņemas viņš, kuriem ir autoritāte, vara un nauda, kuru ģenētika un attieksme ir pietiekami laba, lai atbalstītu tieksmi pēc daudziem pēcnācējiem, uzturēt divas un vairāk sievietes ar bērniem. Man, poligāmajam nelietim, citu variantu nav. Varbūt jums ir kādi, lai visi būtu apmierināti, nevienai nebūtu jāpavada dzīve ar pāraugušiem bērniem un katrai būtu cerība piepildīt savus sapņus?
LMPTKEAP!
21.09.2013 09:36 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Normāls džeks, zina ko grib no dzīves un neizšķiež naudu sievietei. Malacis.
21.09.2013 10:49 |

Reitings 895
kuri ar abām kājām stāv uz zemes, kuriem bērnība ir pagātnē, kuri prot ar prātu pelnīt un tērēt, ar kuriem nav jādala izdevumi, jo tos uzņemas viņš, kuriem ir autoritāte, vara un nauda, kuru ģenētika un attieksme ir pietiekami laba, lai atbalstītu tieksmi pēc daudziem pēcnācējiem, uzturēt divas un vairāk sievietes ar bērniem.

Tie ir padevušies dzīvē "vīrieši", bezmukurkaulinieki kuri dzīvo citiem nevis sev, tiek izmantoti kā suņi un neko no tā neiegūst. Vārdu sakot - nožēlojami un neapskaužami. Es labāk mirtu nekā tā "dzīvotu".
21.09.2013 10:52 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Tie ir padevušies dzīvē "vīrieši", bezmukurkaulinieki kuri dzīvo citiem nevis sev, tiek izmantoti kā suņi un neko no tā neiegūst. Vārdu sakot - nožēlojami un neapskaužami. Es labāk mirtu nekā tā "dzīvotu".

Pēc tādiem vīriešiem (bezmugurkauliniekiem) uz šīs zemes pat pēc nāves kaut kas paliek. Pēc tiem, ar Tavu domāšanu, - nepaliek nekas. T. i., dzīvo tādi vai nedzīvo uz šīs zemes - rezultāts ir viens un tas pats - NULLE. Un arī dzīves laikā - tādi vīrieši rada vismaz vienu sievieti, kura tādiem kā Tev ir nepieejama un nedabūjama, jo viņai tādi nav vajadzīgi. Tādiem atliek tikai viens - "baroties ar maitu" - izmantot tās, kurām ir bezizeja. Žēl, bet šodien tādi ir ļoti daudz. Savus 3 dēlus virzu uz domu, ka katram ir jāstrādā un jāpelna, lai kādreiz ne tikai Parādniekam būtu divas sievas. Ja puiši būs bagāti, pie kā es šobrīd strādāju, tad viņiem varētu būt katram līdz 4 sievām. Trīs dēli reiz četras meitenes = 12 sievietes, kurām tādi kā Tu nav un nebūs vajadzīgi.
Bet, ja šis un pārējie Tavi teksti jau pašā sākumā bija iecerēti kā provokācija, tad tā ir daļēji izdevusies.
21.09.2013 13:27 |

Reitings 895
Tieši kā minēju. Sava vienīgā dzīve izškiesta citiem. Pēc nāves visi ir vienādi - barība tārpiem. Tu neredzēsi savus bērnus un ko viņi dara savā dzīvē, jo pēc nāves nekā nav, bet būsi lieki izniekojis savu dzīvi. Bet labi vismaz ka 3 dēlus uztaisīji, būs vairāk kas strādā manā labā. Un es iegūšu viņu darba augļus un izmantošu sev, jo es neizšķiežu savu dzīvi citiem, citi izšķiež savas dzīves man.
21.09.2013 19:41 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tāds bērns ir tikai plikai izpriecai mājas robežās, nekam vairāk tāds nav derīgs.

Kas attiecas par to `neapzināt piespiedi ņemt kredītu` - stulbākais, ko kāds varētu pateikt. Saprāts tur noteikti nav un loģiski ne vairāk, šķiet. Viņa negāja un neteica - ņem kredītu, ja gribi ēst! Čalis vienkārši glups upuris, kurš paņēma kredītu un pārvērš situāciju otrādi: redzi, ko tu, cūka izdarīji! Tagad man kredīts un tu mani piespiedi!
21.09.2013 20:01 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Par autores aprakstīto situāciju - nu tādu vīrieti vajag patriekt atpakaļ neskatoties. nu vēl var mēģināt izmācīt līdzīgi kā Marilyn teica.

hipopotams- manuprāt, jums pagaidām ir jādzīvo atsevišķi. saprotams, ir arī, ka tevi grauž šī situācija, bet viņš pēc visa spriežot un visa viņa ģimene arī nav pārāk nopietna. paga, ja jau viņi var atļauties, kāpēc nepērk arī pārtiku priekš viņa? vai arī viņi pērk tikai SEV?
veikalā nevajadzīgos produktus es izkrāmētu ārā. ja vēl grib krāmēt atpakaļ, tad pateiktu, lai tad maksā pats par visu, ja to visu var atļauties. par to, ka nav naudas un iet dzert pie drauga - es vsp to nekomentēšu. neticu, ka draugs viņam visu mūžu uzsauc.
24.09.2013 10:48 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Runāt ar viņu par šo tēmu. Ja viņam nevienā acī, ka vajadzētu piemesties vai kko nopirkt- sorry, jābēg tālu prom..
24.09.2013 17:04 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Jēziņ, es pat no somiņas maku nedrīkstu izvilkt kad jau uz mani paskatās ar šķību aci un seko teksts-pat nedomā, noliec..un vienalga vai tur ir kaut kas tikai man vai abiem, puisis vienkārši neļauj man maksāt viņa klātbūtnē :D
24.09.2013 17:24 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Pašas sievietes jau pieļauj tādu situāciju! Runāt par to vajag, teikt, ja kaut kas neapmierina. Ja nesaprot, tad lai iet kur iedams. Un tā rodas tādas nuņņas, neko paši nevar. "Pieaudzis vīrietis" haha
25.09.2013 23:35 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ės nesaprotu, kas liedz veikalā aiziet pa priekšu un atstāt puisi pie kases? Un tad gaidīt iepirkumus un likt maisiņā?
26.09.2013 12:10 |

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Savus 3 dēlus virzu uz domu, ka katram ir jāstrādā un jāpelna, lai kādreiz ne tikai Parādniekam būtu divas sievas. Ja puiši būs bagāti, pie kā es šobrīd strādāju, tad viņiem varētu būt katram līdz 4 sievām. Trīs dēli reiz četras meitenes = 12 sievietes, kurām tādi kā Tu nav un nebūs vajadzīgi.

šito īsti nesapratu, kāpēc dēliem vajag katram pa četrām sievām? Vai nebūtu labāk jāmāca, lai atrod vienu un ar to arī nodzīvo dzīvi? Emu novērojusi, ka daudziem puišiem un arī vīriešiem, domu gājiens ir, ka ar vienu cilvēku nevar nodzīvot laulībā visu dzīvi, bet kāpēc?
Manuprāt, ja nav gatavs dzīvei visu mūžu ar konkrēto cilvēku, tad nav jāprecas, var dzīvot kopā tikai, vai neveidot attiecības un tad skraidīt pie visām, bet, kad ir nobriedis, tad laulāties.
Laikam esmu vecmodīga, bet uzskatu, ka jāprecas dzīvē būtu tikai 1x un uz mūžu, ja nav pārliecības, ka uz mūžu, nu tad nav vērts smērēt papīrus!
26.09.2013 13:26 |

Reitings 300
Reģ: 03.09.2013
Nu ja,ka iedod Mximas kartiņu-viņam tak uz kontu naudiņa iet par katru latiņu :D
26.09.2013 13:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits