nav viņai ne izslēgts telefons, ne runā viņa ar kādu citu...
Lai nomaina telefonu, tas palīdz. Mūsdienu telefonus vairs netaisa tādus, kā Nokia 3310 laikos. Mazākais kritiens (Kaut no dīvāna uz mīkstu paklāju) un kaut kas jau var būt dēlī. Tas tāpēc, lai mēs tos telefonus biežāk mainītu. Vēl otra lieta ir, te jau iepriekš minēja, ja iestatījumos stāv 3G only - tad nāk ārā visādi brīnumi. Ar normālu telefonu, kam settingos nav dieva zīmes, nekādu problēmu. Pie mums vienkārši pierasts visā vainot operatorus.
LMT nelietoju, jo man klientu serviss nepatīk. Birokrātija trakāka, kā valsts iestādēs, bet jēgas tieši tik pat maz. Viņu moto, pēc attieksmes spriežot ir "Ja Tev ir problēmas, tad tās ir Tavas problēmas".
Tele2 pārāk bieži "kļūdās" izrakstot rēķinus - pus mēnesi var pavadīt kašķējoties par pārrēķiniem, pie kam, priekšapmaksas kartes viņiem vispār ir cirks - zvanot uz info numuru, jāmaksā, pie kam pamata tarifu plāns paredz, ka zvanot uz Tele2 pieslēgumu, jāmaksā 15sant/min. Tādi tarifi bija normāli pirms 10 gadiem, ne tagad.
Bitei nav nekā no manis iepriekš nosauktā. Gan problēmas prot risināt, gan rēķināt prot un rēķinus izraksta pareizi. 4 gadu laikā, ko esmu pie viņiem, tikai vienu rēķinu bija samisējuši, to arī ātri izlaboja, man nebija jāpierāda viņiem, ka tur ir kļūda, pietika pateikt, ka man šķiet, ka nav pareizi..
Palūkošu, vai arī manā pelēcītī ir tāda opcija
Tāda opcija bija telefoniem vēl siemens ziedu laikos (ļoti daudziem un ne tikai siemens), nevaru iedomāties ka šodien nav. Android telefonus pagaidām bez tādas opcijas neesmu manījusi, tas viennozīmīgi. Apple šķiet arī varēja, citādi atcerētos to, kā iPhone mīnusu..