LMT Brīvība pieslēgums.

Reitings 110
Reģ: 29.01.2009
Sveikas.:) varbūt jums kādai arī ir LMT brivibas pieslēgums cik jums izterējat pa mēnesi?
man katru mēnesi ir 12-15ls ne par ko..
zvanītāja liela nēsmu cik draugam pazvanu vinam ari lmt un mammai vinjai (amigo).
ar sms ar neaizraujos.
tagad vel to konsultantu panemu tolka no vinja ar nekada, rakstu neatbild.
20.09.2013 09:45 |

Reitings 1493
alexxa, āaa!! Re, kā. Nu, būtībā, man tas pat netraucē, tik domāju - varbūt kaut kāda maza zonas šaizīte tajā iesaistīta :D Tad jau patiesi pašai nav, ko uztraukties par pāriešanu uz Biti sonas dēļ :)
20.09.2013 11:46 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
wendii, katram operatoram ir vietas, kur zonas nebūs - pilnīgi 100% nav nevienam, bet laiki, kad ar Biti uz laukiem nevarēja braukt, labi sen ir beigušies. Man personīgi sūdzību nekādu - esmu sazvanāma vienmēr un visur :)
20.09.2013 11:49 |

Reitings 1493
katram operatoram ir vietas, kur zonas nebūs - pilnīgi 100% nav nevienam

Protams!
Un tas sazvanīšanas kults jau arī reizēm... pat uz tualeti reizēm bail bez telefona aiziet :D kā nelaime vienmēr tai brīdī tieši zvana un pēc tam: "kur telefonu biji iebāzusi, ka nevar sazvanīt" :D :D :D
20.09.2013 12:00 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Autore ir tipisks gadījums klientam, kurš ņem viņam būtībā nevajadzīgo pakalpojumu un maksā par to. nafig ņemt tarifu ''Brīvība'' un 5 ls par internetu, ja tel. lieto minimāli? tas ir izdevīgi tikai ļoti aktīviem telefona lietotājiem. ieteiktu paskatīties, cik minūtes un megabaiti vidēji tiek patērēti un pāriet uz piemērotāku tarifu.
20.09.2013 12:03 |

Reitings 7408
pat uz tualeti reizēm bail bez telefona aiziet

Tā ir mūsdienu nelaime. Es tiešām ņemu telefonu līdzi uz WC un ja kāds zvana, telefonam ir tāda fīča, kā reject message, kurā es solu atzvanīt pēc piecām minūtēm, ko arī daru - tāds darbs.
Kaut cik miera man ir naktīs, pa dienu, ja kāds nebūtu izgudrojis bluetooth handsfree sistēmu, varētu telefonu pieskočot pie auss :D
20.09.2013 12:05 |

Reitings 1493
telefonam ir tāda fīča, kā reject message

O, vēl kaut kas jauns uzzināts! :) Teorētiski, nav tik traki kā Tev, bet gadās arī atbildīgāki momenti, kad zvanu nebūtu vēlams palaist garām. Palūkošu, vai arī manā pelēcītī ir tāda opcija :)
20.09.2013 12:13 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Nu nezinu, nezinu.. Manai māsīcai ir Bite... Un ļoooti bieži nevaru viņu sazvanīt tepat Rīgā, un nav viņai ne izslēgts telefons, ne runā viņa ar kādu citu...

Manos laukos Valmieras rajonā nevienam operatoram nav zona.. :D
Un reizēm arī vienā vietā netālu no Ķekavas pazūd zona visiem operatoriem, un internetu vispār neķer...
20.09.2013 12:15 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu nezinu, nezinu.. Manai māsīcai ir Bite... Un ļoooti bieži nevaru viņu sazvanīt tepat Rīgā, un nav viņai ne izslēgts telefons, ne runā viņa ar kādu citu...

manējam ar ta bija, kamer telefonu nenomainija. Nu ir visur zona, un man visiem gandriz bite.:)
20.09.2013 12:18 |

Reitings 7408
nav viņai ne izslēgts telefons, ne runā viņa ar kādu citu...

Lai nomaina telefonu, tas palīdz. Mūsdienu telefonus vairs netaisa tādus, kā Nokia 3310 laikos. Mazākais kritiens (Kaut no dīvāna uz mīkstu paklāju) un kaut kas jau var būt dēlī. Tas tāpēc, lai mēs tos telefonus biežāk mainītu. Vēl otra lieta ir, te jau iepriekš minēja, ja iestatījumos stāv 3G only - tad nāk ārā visādi brīnumi. Ar normālu telefonu, kam settingos nav dieva zīmes, nekādu problēmu. Pie mums vienkārši pierasts visā vainot operatorus.
LMT nelietoju, jo man klientu serviss nepatīk. Birokrātija trakāka, kā valsts iestādēs, bet jēgas tieši tik pat maz. Viņu moto, pēc attieksmes spriežot ir "Ja Tev ir problēmas, tad tās ir Tavas problēmas".
Tele2 pārāk bieži "kļūdās" izrakstot rēķinus - pus mēnesi var pavadīt kašķējoties par pārrēķiniem, pie kam, priekšapmaksas kartes viņiem vispār ir cirks - zvanot uz info numuru, jāmaksā, pie kam pamata tarifu plāns paredz, ka zvanot uz Tele2 pieslēgumu, jāmaksā 15sant/min. Tādi tarifi bija normāli pirms 10 gadiem, ne tagad.
Bitei nav nekā no manis iepriekš nosauktā. Gan problēmas prot risināt, gan rēķināt prot un rēķinus izraksta pareizi. 4 gadu laikā, ko esmu pie viņiem, tikai vienu rēķinu bija samisējuši, to arī ātri izlaboja, man nebija jāpierāda viņiem, ka tur ir kļūda, pietika pateikt, ka man šķiet, ka nav pareizi..

Palūkošu, vai arī manā pelēcītī ir tāda opcija

Tāda opcija bija telefoniem vēl siemens ziedu laikos (ļoti daudziem un ne tikai siemens), nevaru iedomāties ka šodien nav. Android telefonus pagaidām bez tādas opcijas neesmu manījusi, tas viennozīmīgi. Apple šķiet arī varēja, citādi atcerētos to, kā iPhone mīnusu..
20.09.2013 12:28 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man ar Brīvību pēdējais rēķins bija 80 ls :D Mazliet aizrāvos, būdama Amerikā :D Parasti ir kādi 25 ls, jo man vesela kaudze ar visādām papildu ekstrām - intenets, otra simkarte ar internetu, maksas pakalpojumu izmantošana.
20.09.2013 12:34 |

Reitings 1493
Alexxa, viņš man pēc krāsas pelēks :D Gluži vai kā Mirttante esmu iesauciņu pēc krāsas iedevusi :D
Jau atradu un iestatīju, tagad tik gaidīšu, lai vīrs uzzvana un es - hops - atteikšu! lai izmēģinātu jauno fīču :D gjau sapratīs :)
20.09.2013 12:36 |

Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Es no lmt, kur rēķins parasti bija pie 9ls (ar tiešām- nevienam nezvanīju, sms reti sūtīju, nets vēl tajos laikos telefonā nebija) - pārgāju uz biti- sēžu netā, ļurinu un sms sūtu visu laiku- kopā maksāju 3,47 :D pozitīvi!!! Un, aks ir galvenais- manos diļajos laukos zona ir visur un vienmēr.. drauga lmt vienmēr ir kaut kur nogļučījis..līdz šis aizgāja pie tele 2, bet domā iet uz biti..
20.09.2013 15:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits