To, ko viņas domā veicot attiecīgās darbības, nez vai kāds vīriešu dzimuma pārstāvis uzzinās, ja pajautās tieši. Visdrīzāk viņas melos apgalvojot, ka domā tikai par to, kā sagādāt gultas biedram baudu.
Cienījamie kungi, ja patiesi vēlaties zināt, ko sievietes domā aplaimojot jūs ar orāliem glāstiem, tad turpmākās rindas atklās šo noslēpumu.
Patiesās atbildes savāktas, veicot anonīmu aptauju.
„Citu domu nav, esmu koncentrējusies uz to ko daru.”
„Es domāju par darbu vai to, ko jaunu no apģērba pirkšu, bet reizēm mani moka sirdsapziņa, ka tik intīmā brīdī domāju par savām lietām.”
„Mineta laikā ir kaitīgi domāt. Labāk sakoncentrēties un aizvērt acis, lai izbaudītu mirkli.”
„Es neveru acis ciet tāpēc, ka mans vīrietis prasa, lai skatos viņam acīs mineta laikā. Skatos viņam acīs, daru, kas darāms un domāju - kaut tu ātrāk beigtu!”
„Es bieži domāju par manikīru, jo roka visu laiku acu priekšā.”
„Es aizveru acis un raudu, jo no tā, cik dziļi tiek iestumts loceklis, man acīs izsprāgst asaras, un es domāju par to, kad tas beidzot beigsies.”
„Mineta laikā es domāju - rīt vai nerīt spermu - un vienmēr nonāku pie viena secinājuma, ja sūkāju, tad būs jārij. Es nesaprotu tās sievietes, kas izspļauj to. Ja jau pretīgi, tad neņem mutē!”
„Ja labs minets, tad citu domu nav. Ja galvā domas, tad minets ir slikts.”
„Es vienmēr domāju par savu kaklu. Vienmēr cenšos ieņemt tādu pozu, lai kakls nepalikt stīvs. Domas pārsvara ir trulas, bet intelektuālais minets taču neeksistē.”
„Vienreiz ienāca prātā doma: atliek man tikai sakost zobus un viņa dzīve vairs nekad nebūs tāda kā iepriekš. No varas apziņas manas sajūtas bija satriecošas.”
„Es visu laiku domāju, ka tik neaizrijos. Laikam nav paveicies ar izmēru...”
Domāju tikai par procesu, jo tā ar to aizraujos un vēlos lai viņam būtu ļoti patīkami, tāpēc ik pa mirklim vēroju viņa reakciju. Mineta laikā nevar haltūrēt, vīrietis uzreiz sajūt to. Ja negribas taisīt minetu, labāk to nedarīt.”
„Visu laiku domāju par to, kas būtu, ja es pašķielētu uz viņu, bet viņš uzbļautu un nobiedētu mani. Tad es paliktu greiza uz visu mūžu?”
„Es vienmēr domāju par to, cik viņam labi un no šīm domām pati stipri uzbudinos.”
„Domāju par to, vai loceklis ir tīrs.”
„Es domāju, ka mineta vietā labāks būtu anālais sekss.”
„Vienreiz ienāca prātā doma: atliek man tikai sakost zobus un viņa dzīve vairs nekad nebūs tāda kā iepriekš. No varas apziņas manas sajūtas bija satriecošas.”
Es aizveru acis un raudu, jo no tā, cik dziļi tiek iestumts loceklis, man acīs izsprāgst asaras, un es domāju par to, kad tas beidzot beigsies
„Es neveru acis ciet tāpēc, ka mans vīrietis prasa, lai skatos viņam acīs mineta laikā."
bet, kā mineta laikā skatīties acīs, lāgā nesaprotu. Nekad gan arī neesmu mēģinājusi, bet, iztēlojoties mūsu ierastās pozas, šķiet, ja mēģinātu to darīt, drīz sāktu šķielēt.