Nepateikšu cik kas kam skaitās normāli, jo gan man pašai dzīvē, gan manām draudzenēm katrai sava pieredze un situācijas, bet šobrīd esam nonākušas pie tā, ka ap 20 jau visām ir/būs mazie un katrai ģimenē savādāka situācija.
Bet, mani kaitina tas, ka valda uzskats, ka ja meitene apmeklē klubus, ballītes, balles, tad uzreiz kaut kāda vērtību sistēma jāpiemin.
Jā, man patīk sabiedrība, cilvēki, man patīk atpūsties klubos, padejot, iedzert kādu koktēli, pasēdēt ar draudzenēm un vienkārši izbaudīt laiku... bet tai pašā laikā, kamēr bija klubi, skolā viss bija kārtībā, trīs nopietno attiecību laikā nekad nekrāpu savus vīriešus, pat nebija doma par klubiem un ballītēm kā vīriešu medību vietām, ai tamlīdzīgi.
Bet jūtos izskrējusies tagad un gatava ģimenei (diemžēl, šobrīd esmu sapratusi, ka blakus nav tam piemērota vīrieša). Bet tad kad visu dzīvi turi sevi rāmjos, taupi vienīgajam, notiek tā, ka vienu brīdi uzrodas kāds vēl vīrietis un tad sāk domāt par to, varbūt tomēr pie tā otra būs labāk, un vēl izdomā, ka tomēr grib pabaudīt dzīvi... un viss notiek otrādāk... līdz 25 valdās, veido gadiem ilgas attiecības, gandrīz jau ģimene, kad izdomā, ka tomēr nav labi, ka vajag tomēr kut ko vēl...