ja tu uzskati, ka cilvēki, kuri ir resni, viņiem nav draugu, tas nozīmē, ka tu cilvēkus vērtē pēc izskata. ko tu darītu, ja slimības dēļ, pati tāda paliktu kā bildē un citi par tevi tā runātu, bet neko daudz darīt lietas labā nevarētu, jo slimības dēļ, piemēram, tev ir jāēd tas, kas ir jāēd un fiziskās aktivitātes nedrīkst būt pārāk daudz? tad jau cilvēki, kuri ir invalīdi, viņi vsp dzīvo tikai vieni vai viņiem nevajadzētu dzīvot?
nu un, lai citas aizbildinās. tas tavu dzīvi padara sliktāku? nu un , ka autobusā paliek mazāk brīvas vietas vai lidmašīna smagāka. dēļ tā, ka kāds ir resnāks, lidmašīna jau nenokritīs :D jā, labi ieraugot pārāk resnus cilvēkus, aizdomājos. bet vispār aizdomājos vairāk par sevi un ceru, ka es tāda nebūšu. un nē, es neesmu resna. sveru 61 kg un man viss ir savās vietās. pie sevis par padomāt visu ko, bet tā nebūtu, ka nedraudzētos ar cilvēku vai neatzītu viņu par ģimenes locekli, ja viņam būtu pārāk liels svars. tā viņu problēma, ja viņiem ir grūti un parādās citas veselības problēmas un tu vari palīdzēt tikt ar to galā, ja tev palūdz, nevis tagag bezgalīgi šausmināties.
ja tu tik daudz par to domā, kā tu naktīs vsp guli? murgi nerādās?