5 gadi kopā - un 1 dienā viss beidzas....

Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
Sveikas, pirms pusgada izšķīros no 5 gadu ilgām attiecībām....5 gadi ir ilgs laiks, lai klusībā domātu par ģimeni, bērniem, ko vairāk, bet vienā dienā cilvēks pasaka ka viss beidzies....un viss...ne ziņas ne miņas no iepriekšējās dzīvēs, viss par 360 grādiem sagriežas. Reizēm uznāk dziļas skumjas, ka cilvēks ko mīli vienkārāsi vairs nav tavā dzīvē, skumji ka viņu nekad vairs nesatiksi.
Kā jūs ar to cīnaties? Kā tirkat galā ar to ka reizēm nav spēka, ir bail no visa...kā tikt galā, vientulības.... esmu itkā visu laiku dzīvojusi pastāvīgi no savas naudas, strādāju...esmu dzīvē daudz kam gājusi ccauri un cīnījusies....bet tagad liekas ka reizēm nezinu kur smelties spēkus.....
19.09.2013 10:48 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Sancho, nemaz nemēģini viņu izprast :D Man tas nav izdevies desmit gadu laika.
Es jau tagad paredzu, ka viņš pat nesapratīs, kāpēc eju prom... droši vien pasludinās, ka man ir mīļākais uzradies, tāpēc aizeju. Beigās vēl noblausies, ka es es esmu izpostījusi viņa daudzos gadus. Nu karoče vainīga jebkurā gadījumā būšu es.
19.09.2013 14:46 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Kordelia, neesi izpostijusi, izpostiti gadi ir tev, jo vins nav devis vajadzigo tev. Vai dzivokli esi atradusi un kaa ir dzivot ar apziņu, ka grasies aiziet no viņa un satikt vakaros, pamosties no rīta? Viņam nav aizdomas?
19.09.2013 14:52 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Dzīvokli vel neesmu atradusi, esmu procesā... baigās cenas. Varbūt kāds var ieteikt kādu labu 1 vai 2istabu dzīvoklīti Rīgā? Līdz 200 latiem.
Es viņam esmu devusi mājienus, esam par to arī daudz runājuši. Viņš gan, manuprāt, to pārāk nopietni neuztver.
Bet, zini, es jūtos labi. Manī ir miers :)
19.09.2013 15:04 |

Reitings 515
Tur jau tā lieta, ka kad es biju es pati, tas viņam nepatika un bija n-tie strīdi....arī tuvākie draugi teica ka ar viņu kopā Es vairs nebiju Es.....viņam gribējās lai esmu perfekta...uzvedos pēc visām etiķetes normām...un tikko kā gribēju pabaudīt dzīvi...ballītēs kārtīgi atpūsties...tā saņēmu pārmetumus....visam vienmēr bija jābūt ideāli....tagad liekas smieklīgi - bet pat seks no rītiem nekad nebija, jo neesam vēl bijuši mazgāties...vai zobus iztīrīt :D
19.09.2013 16:11 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
bet pat seks no rītiem nekad nebija, jo neesam vēl bijuši mazgāties...vai zobus iztīrīt

nav gadījumā jaunava?
19.09.2013 16:47 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Parasti jau šim solim, attiecību pārtraukšanai, cilvēks briest diezgan ilgi, īpaši ja attiecība silgst vairākus gadus. Visticamāk nemanīji, negribēji manīt, ka kautkas ir mainījies.
19.09.2013 20:30 |

Reitings 515
Iespējams Jā, ka biju muļķe un neko nemanīju, bet reizēm ja kādu mīlam, ir lietas ko nepamanam :) Bet viņu nevainoju, cienu viņa izvēli un aizgāju no viņa dzīves uz visiem laikiem :)
20.09.2013 12:20 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Lasot šo diskusiju, aizdomājos-cik interesanti tomēr, ka meitenēm ir tik ļoti svarīga šī pieredzes apmaiņa ar citām- padomi, atbalsts, pieredzes..

Autorei - šajā gadījumā viss notiek uz labu. Ticu, ka atradīsi mīlošu vīrieti, kurš Tevi necentīsies pārtaisīt :)
20.09.2013 12:38 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
zemene11, man šķiet, ka mani šādā situācijā vairāk grauztu nevis tas, ka viņa vairs nav blakus vai ka esmu vientuļa, bet tas, ka es nezinātu, kas nogāja greizi, kāpēc viņš pieņēma tādu lēmumu, kādi bija iemesli. Ja to visu zinātu, tas palīdzētu nākamajās attiecībās, kuras agrāk vai vēlāk pienāktu. Manuprāt, šādā veidā beidzot attiecības (kā jums), ir vajadzīgs daudz ilgāks laiks atlabšanai nekā tad, ja attiecības beidzas kādu zināmu iemeslu dēļ, kurus esi izpratusi un pieņēmusi. Man arī būtu nepieciešams zināt, ka es izdarīju visu, ko varēju, lai attiecības kvalitatīvi turpinātos, bet tavā gadījumā tas tā nav noticis.
Es ticu, ka t.s. emocionālā inteliģence ir svarīga, t.i., cilvēkam jāprot analizēt savas sajūtas, pieņemt lēmumus gudri, ne tikai balstoties impulsos un "sirdsbalsī".
20.09.2013 13:28 |

Reitings 515
Sunscreen - es zinu kādēļ tas notika, jo beigās arī attiecībās es noguru no visa - es Jutu ka ar mani viņš nākotni neveidos, viņa ilgās darba stundas, kas ļoti ietekmēja mūsu attiecības, manis pārveidošana, seksuālās dzīves nepilnības....bija strīdi no manas puses, jo manī viss tas iekšā bija krājies.....un tad sprāga...bija strīdi - gan arī tas bija iemesls....iespējams es pati kkur iekšēji vēlējos šķirties...bet to nedarīju..baidījos....varbūt pat labāk ka viņš to izdarīja. nedarīju Es viņu laimīgu.....būs cita kas darīs! Sāpīgi - bet patiesi :)
20.09.2013 15:11 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet pat seks no rītiem nekad nebija, jo neesam vēl bijuši mazgāties...vai zobus iztīrīt
\

lūk, tas gan ir briesmīgi. laikam ar tādu vīrieti varētu būt kopā tikai tāda pat sieviete.

beidz pārdzīvot un ķert kreņķi.
manuprāt, tava vaina šeit ir tik daudz, ka tu tam visam piekriti un pakļāvies. tev savas nostājas īsti nebija un viņš tevi nerespektēja. viņam acīmredzot vajag sievieti, no kuras pašam ir bail, kas iedvesīs viņā cieņu.
20.09.2013 15:25 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011

Nu, ir cilvēki, kam veselības problēmu dēļ no rītiem ir slikta elpa, tāpēc tiešām sekss rītos pirms dušas nav iespējams, tur nav izbrīnā jāpleš acis ;)
26.09.2013 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits