Missjoker - kad bijām kopā vēl tikai 2 gadus viņš jau teica, ka vēlas mani precēt, bet es vēl nebiju pilngadīga un tā. Bet ar laiku viss mainījās. Dzimtajā pilsētā bija visi viņa draugi - teiksim, viņa klans, kur viņš bija lielā cieņā un tie, kas nebija viņa draugi no viņa baidījās un tā, bet Rīgā nekā tāda nebij, tāpēc arī viņam negribējās uz Rīgu. Bet man tur nebija neviena drauga, tāpēc gribēju attīstīties Rīgā (kas īsti arī neizdevās :D, bet nekas). Nu jā, un tā meitene (nu jau viņa sieva) nezinu no kurienes uzradās, bet saprotu, ka laiciņu jau bija viņiem simpātijas. SKumji. Kamēr es gatavoju vakariņas, mazgāju viņa zeķes un darīju visu, lai labi, man pat buču nedeva. eeh. ko nu vairs :)
Es viņam nespēju neko labu novēlēt. Saprotu, ka tā vajadzēja, bet es jutos un vēl tagad, kad aizdomājos, jūtos piesmieta, tā it kā par mani izņirgātos un iemestu dubļus sejā, tāpēc nespēju piedot. Uz manas nelaimes viņš uzcēla savu ģimeni un laimi. Tas vnk nav godīgi.
Un karma mani neaplaimo. Tāpēc arī šīs jaunās attiecības mani mazliet ēd. bet izejas un risinājumu nav (vismaz pagaidām). bet drīz.
Un, paldies, missjoker par jaukajiem vārdiem :)