Man bija gandrīz tāpat - 5 gadu attiecības un vienā agrā rītā (kad viņš ieradās mājās pēc atrašanās nezin kur) viņa mētelī atradu svešas meitenes bildes (aploksnē skaistā) un, kad izgulējās, paziņoja, ka brauks uz laukiem. Tā viņš aizbrauca+ sacīdams, ka iet prom no darba. varēju vien noprast, ka viņš vnk pārcelsies atpakaļ uz dzimto pilsētu un tur dzīvos, bet es savu dzīvi saistīju ar Rīgu+mācījos un tieši bija kursa darbs, kurš prasīja daudz finanses. Ātri vien nācās atrast citu dzīvesvietu - kojas. Raudāju katru dienu. Savākties nespēju, bet vēl bija stress par kursa darbu+kojās dzīvošana bija murgs.
Drīz vien iepazinos ar citu puisi. Negribēju nekādas attiecības, tikai atpūsties un tā, bet sanācis, ka esam kopā jau pusotru gadu. Nesaku, ka ir labi, bet nav arī slikti (bet stāsts ne par mums).
Ik pa laikam uzzināju ko jaunu par bijušo. Nepietika ar to, ka, vēl dzīvojot kopā, viņš ieradās ar meitenes bildēm kabatā, pēc laiciņa uzzinu, ka viņi jau dzīvo kopā, ka viņa vecāki bija uz viņas augstskolas izlaidumu (uz maniem ne reizi nebija) un, ka galu galā - pēc pus gada kopā būšanas viņi ir apprecējušies. Tas man bija trieciens! Biju gatava ielīst zemē, bet man blakus bija jaunais puisis un raudāt par bijušo vai ko būtu bijis stulbi, ja reiz esam kopā. Bet sajūtas bija briesmīgas un jau šogad (kkad drīzumā) jau pirmais mantinieks dzims (varbūt jau ir peidzimis, nezinu).
Ir pagājis pusotrs gads. Gads pēc šķiršanās bija drausmīgs. Tad palika vieglāk, vairs nedomāju tik daudz par viņu. Bet, kad esmu dzimtajā pilsētā ir stress, jo ir iespējamība, ka viņu satikšu( abi esam no vienas pilsētas). Godīgi sakot, jā, ir tā vēlme satikt, samīļot utt, bet reāli saprotu, ka tam nebūtu jegas - viņš ir laimīgi precējies, ir (būs) mazulis, ir darbs, ģimene utt. Sāpētu jau tikai man, ne viņam.
Tad kāpēc domāt par viņu, ja viņš nedomā par tevi?