iesakat

Reitings 23
Reģ: 18.09.2013
Čau visiem!
Man ir neliela problēma, ar puisi satiekos mēnesi, kad esam kopā viss ir tik ideāli, ka labāk nevar vēlēties, viņš rūpējas par mani, saka man tādus vārdus ka bez maz vai turies pie kaut kā, lai neaizlidotu pa gaisu, saka, cik esmu skaista, laba, cik ļoti viņam es rūpu.,,
Aizbraucot mājās viņš neko neraksta, vienmēr es esmu tā, kas uzsāk sarunu ar viņu, uzraksta vai pazvana, saņēmos vienu dienu nerakstīt un nekas no viņa puses nenotika, kā neraksta tā nezvana, bet redzu ka viņš sēž online. Viņš bija mani jau nokrāpis, nepagāja ne divas nedēļas kā tas notika, bet tik un tā sola un saka, ka mīl mani, ka nekad nav bijušas tik spēcīgas jūtas pret kādu, kā arī bija man pateicis ka es viņam neesmu vajadzīga, bet nākošajā brīdi jau saka ka mīl...
Nezinu ko domāt, kam ticēt, kas no tā ir taisnība ko viņš saka.
19.09.2013 00:01 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Viņš bija mani jau nokrāpis

Man vienmēr fascinējis tas vārds - nokrāpis. Kāpēc tas "no" jāliek priekšā?
Nu labi, ne par gramatiku tēma.

Tur nav ko domāt, ja nemāk paturēt savu pincīti biksēs jau tagad, tad viņam Tevi nevajag. Un Tev tādu ne tik nevajag.
Piedzied pilnas ausis, saki? Tak uzliec Iglesiasa dziesmas - tas arī piedziedās - ar tiem pašiem tekstiem tikai citā valodā.
19.09.2013 00:22 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
jo bail palikt vientulībā. Kaut gan manis pēc - labāk vienai, nekā lūk tā.

Es arī tā uzskatu. Īpaši, ja autore vēl tikai tuvojas 18 gadu, vai ir tikko pāri pilngadībai.
19.09.2013 00:23 |

Reitings 23
Reģ: 18.09.2013
Alexxa tas bija pat pārāk labi teikts :D
Visi jūs man apgaismojāt prātu kaut tik un tā gribas ticēt, ka būs labi, bet nu tur nav kam būt.
19.09.2013 00:24 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Būs labi, būs! Tikai ar citu. Ar šo nav aršana, met pie malas.
19.09.2013 00:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits