Bijušās

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Vai tas ir normāli, ja draugam telefonā ir bildes ar bijušajām?
18.09.2013 14:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es iedomaajos tagad ,kaa mans viirs buutu reageejis,ja ienaakot vina maajaa ,kur loti daudzas lietas lika saprast ,kaada ir bijusi iepriekseejaa sieviete...buutu saakusi mainiit lietas apkaart...Man pat praataa neienaaca raut no sienaam bijusaas sievas gleznotaas gleznas.Es pat nezinu,kaa vins reageetu,ja es peeksni iedomaatos raut aaraa no albuma vecaas bildes,kuraas ir tik daudz bijusaas draudzenes...!Es taapat neko neesmu raavusi aaraa no saviem albumiem-tas cilveeks tacu bija dala no manas dziives toreiz...!Tas ir pagaajis-jaamaak laikam sadziivot ar to ,ka cilveekiem ir bijusi pagaatne.Es vispaar priecaajos ,ka viiram loti laba gaume,jo visas sievietes loti simpaatiskas bijusas!
19.09.2013 00:52 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man ir tāpat kā Zīlei - ir lietas, kas ir manas un viss. Bez jautājumiem. Ja kādam no maniem ex ir bijusi vajadzība tās lietot, vienmēr ir prasīta atļauja un nekad nav ar tām darīts nekas cits.
Ja kaut kāda iemesla pēc ir bijusi vajadzība lietot manu telefonu zvanīšanai, tad tas ir tikai zvans un nav nekādas ložņāšanas pa bilžu mapēm.
Ja ir savajadzējies datoru e-pasta apskatei, tieši tas tiek darīts un viss, nekādas spiegošanas pa maniem folderiem.
Un man arī ir sava krūze, kura ir īpaša tikai ar to, ka tā ir mana - liela sarkana krūze bez nekādiem uzrakstiem vai kā tāda. To man neviens nav dāvinājis, pati Alfā nopirku, tas bija nu jau gandrīz 10 gadus atpakaļ. Krūze ir mana. Punkts.
Nevienam no maniem ex ar to nav bijis problēmu - es neizspiegoju viņus, viņi neizspiego mani un nekādas pretenzijas par pagātni viens otram neizsakām.
Vienam no maniem ex, līdzīgi kā Emmanuelle gadījumā bija bijušās gleznotas gleznas pie sienām. Tās tur stāvēja un stāv. Ja nu viņam varbūt tagadējā likusi tās noņemt.
Katram cilvēkam ir sava pagātne. Tur tā lai arī paliek. Nevienam nav tiesību man norādīt, kuru daļu no savas pagātnes man paturēt un kuru izdzēst. Tāpat es arī nekoriģēju citus.
19.09.2013 01:34 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es vispaar priecaajos ,ka viiram loti laba gaume,jo visas sievietes loti simpaatiskas bijusas!
Jā,tas uzreiz liek pašai sajusties skaistai,nevis,ja ieraugi,ka bijušās ir nesmukas. :D
19.09.2013 05:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja godīgi... pat ja mana draugam būtu ex bildes telefonā.. es to visticamāk neuzzinātu.. es neesmu pētījusi viņa mapes :D

Sava bijušā foto es izdzēsu.. tomēr tas prasīja ļoti daudz laika iziet cauri visiem failiem. Pusi dienas nosēdēju pie ekrāna.. pieļauju, ka puisis var arī nevēlēties ziedot tik daudz laika.. tik mazsvarīgai lietai. Ja tas nav desktops vai rāmis pie sienas/uzplaukta + viņš tās bildes pirms gulētiešanas neaplūko.. tad tas mani netraucē :)
19.09.2013 07:28 |

Reitings 66
Reģ: 14.08.2013
Bija mapes ārējā cietajā diskā, man nerādīja, ātri vienmēr pārskrēja pāri. Bija tāds nu nopietni? BEt tad disks salūza un vairs nav :D mierīgāks prāts :D
Man nav ne vienas bildes ar kādu no bijušajiem :D Nesaprotu, kāpēc pēc 2 mēnesu pazīšanās uzreiz jāfocējas kopā :D
19.09.2013 07:55 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nesaprotu, kāpēc pēc 2 mēnesu pazīšanās uzreiz jāfocējas kopā

Lai taptu fotogrāfija, nav nepieciešams attiecību statuss/stāžs :)

Šis pārmetums man atgādināja, ko reiz viens puisis stāstīja.. Viņam meitene reāli pārmeta:
Kāpēc Tev pirms manis bija draudzene?

Nu gadās! :D
19.09.2013 08:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
peekaboo, es tev piekrītu, es nevaru izdzēst tās bildes jo mani pārņem emocijas, bet es viņas te nu ilgi vispār neesmu redzējusi, tik zinu ka kaut kur uz vacā datora viņas ir, bet es negribētu viņas dzēst laukā, un nedzēstu pat ja man liktu, jo tā ir mana pagātne un nevienam nav tiesības man likt darīt ko nevēlos. Visam ir savs laiks, nekur publiskās vietnēs man viņa bildes nav, tik uz mana personīgā datora. Un tiešām tam puisim es netiku pāri, pat pēc gadiem, tāpēc man patīk paturēt tās bildes, bet pati zinu 100 % ka kopā ar viņu velreiz nevēlētos būt, tās tomēr atmiņas tik.
19.09.2013 09:03 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Es arī starp dīvainēm ar savu krūzi :D
Krūzes biezums ir tieši ideāls, lai būtu ērti dzert, lielums tieši tāds, kā man nepieciešams, lai justos padzērusies kafiju, izskats, forma, viss ir atbilstošs. Manējais ieņirdz, ka gribu dzert tikai no šīs krūzes, bet tā ir un viss :D smieklīgi jau ir :D nav tikkk fanātiski, ka neviens cits tai nedrīkst pieskarties, beeet, ja esi sasmērējis, tad izmazgā-vienīgais noteikums :D
19.09.2013 09:09 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Jā, man arī ir 1 krūze, no kuras dzeru tikai es. Atceros, kā vēl aizrādīju vīram, ka viņš bija ciemiņam iedevis tēju no manas krūzes. Ja vīrs dzertu, tad vēl ok, bet svešiem - ni un ni :D
19.09.2013 09:18 |

Reitings 154
Reģ: 14.02.2011
Lasot šo diskusiju, aizdomājos, ka es nemaz nezinu kādas bildes ir manam puisim telefonā...
19.09.2013 09:38 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Come_stai.
Es arī nezinu un mani tas neuztrauc!
19.09.2013 10:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne. vina telefona var but tikai sievas, meitas vai mates(omites) bilde. kaut kadas ex-kategorski izslegts!
19.09.2013 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits