Bijušās

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Vai tas ir normāli, ja draugam telefonā ir bildes ar bijušajām?
18.09.2013 14:38 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es uzskatu, ka manu draudzeņu problēmas nav apspriežama tēma ar trešajām pusēm, pat ja tas ir mans draugs. virspusēji viņi ir sastrīdējušies, izšķīrušies vai vēl kaut kas, kas netīsi pavīd saruna, protams, ir loģiski, bet nekādos sīkumos un niansēs man ar savu draug nav jāapspriež manu draudzeņu tēmas. tad jau viņas uzreiz var nākt prasīt padomu manam draugam :D
18.09.2013 17:23 |

Reitings 350
Reģ: 05.07.2011
ja bildes ir telefonā, manuprāt - tas nav normāli. bet nu datorā, kaut kādās vecajās mapēs, nekas briesmīgs jau it kā nav. domāju, ja pati paraktos pa savām bildēm pc arī atrastu kādu mīļbildīti ar ex :D
18.09.2013 17:32 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Mēs vienubrīd pārtikām no viena portatīvā, tāpēc tās robežas un privātums pazuda. Es joprojām zinu daudzas viņa paroles, bet neko nečekoju. Viņš atkal zin manējās.
Tikai tagad sapratu, ka viņam tak arī ir bijušās bildes, bet man nav ienācis prātā likt viņam dzēst, es tik dažreiz viņu paķircinu. Bet tās bildes ir tādās mapītēs, kas ir tieši saistītas ar visādiem pagātnes tusiņiem, viņam ļoti patika jaunības gadi, tāpēc pieprasīt dzēst būtu nelietīgi, nevienam tās bildes netraucē. Man arī vecajā cietnī bija bildes ar Ex, bet, ja tiktu klāt, izdzēstu, man šīs atmiņas nav vajadzīgas.
Uz viņa telefona zvaniem/sms neatbildu.
18.09.2013 17:34 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man vispār smiekli nāk par tiem draugiem.lv, saliek bildes ar draugu/draudzeni, līdz ko izšķiras visi albūmi iztīrīti:D nu pusaudžiem jau tas ir ok, bet nu vēlāk šķiet smeklīgi ..
18.09.2013 17:40 |

Reitings 8189
vispār domaju, ka privātas bildes interneta nav jāliek
18.09.2013 17:42 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, bet man kaut kā nepatiktu, ja draugam telefonā būtu bijušās bildes. Kaut kā... jocīgi. Ja jau viņš agrāk fočēja ar savu telefonu bijušo, tad tas vien man liek domāt, ka "picture" mapi viņš apskata un fočēšanu izmanto arī tagad. Es gan pajautātu, kādēļ viņš tur tās tur, kā arī pateiktu savu viedokli. Bet nekādā gadījumā nepiespiestu vai regulāri neatgādinātu "vai jau izdzēsi?". Kur vēl trakāk, ja izdzēstu pati... nē, nē.
Par datoru. Ok. Tur man nav pretenzijas. Vienīgi,ja šo kompi lietojam kopīgi (viens uz abiem), tad gan lai tās bildes viņš glabā dziļi jeb tālāk no iespējas nejauši uzklikšķināt. Nu negribētu kopīgajā bilžu mapē viņu bijušo mīļbildes. Es taču savējās ex boyfrienda bildes uz destopa mapītē "Es un bijušais mīļums" neturu. Ja arī ir - tad tās ir noliktas "dziļi" tālākajās mapēs.
Tās, kas visas bildes tur draugiem.lv - interesanti, tad jūs no datora ielādētās bildes dr.lv dzēšat ārā vai kā? Jo izklausās, ka "nedod Dievs izdzēst kādu ex mīļumbildes no dr.lv galerijas", citādi šīs bildes pazudīt pavisam...
Personīgi, es bijušo bildes ņemtu ārā no soc.tīkliem (nē, nu tajās, kur ir vairāk cilvēku, ne tikai es un viņš, tās varētu palikt), jo negribētu, lai tālākās paziņas zinātu kas, ar ko, cik ilgi utt esmu bijusi kopā ar konkrēto puisi. Un nē, nekāda sakara ar kaunu tur nav.
18.09.2013 19:06 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man varbūt arī nepatiktu, ja bijušās bildes būtu telefonā, bet pati gan nekad nedzēstu tās no turienes ārā, nu nav neviens devis tādas tiesības tā darīt (bet parunāt ar puisi par to var)! Es domāju, ka neiebilstu, ja bildes būtu kaut kur dziļi datorā, tas, ka tās tur ir, nenozīmē, ka cilvēks ik dienas tās pārskata un gremdējas atmiņās. Tā tomēr ir pagātne un gribam vai ne, kādu daļiņu mūsu dzīīves tie bijušie veido. Man pašai arī datorā ir mapes ar bijušo bildēm, apskatu varbūt reizi gadā:D Nepatiktu, ja man tagad uzrastos puisis un uzstādītu noteiktumu, ka tās bildes ir jāizdzēš, paies kaut vai 10 gadi un man, teiksim, gribēsies paskatīties, kā es tai laikā, kad biju ar ex, izskatījos :D
18.09.2013 20:02 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Izdzēsa. :D
18.09.2013 20:11 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Es arī uzskatu, kas mans, tas mans. Pilnīgi riebās, kā ex pār plecu vnm lūrēja, kad sēdēju pie pc un kā raķete uzreiz klāt, kad tel zvana, vai atnāk sms. Es tā nedaru, katram vajadzīga kaut kāda privātā telpa. Galu galā, būs gājējs - aizies arī tad, ja kontrolēsi. Visu ko vajag var izdzēst un paslēpt, tāpēc neredzu jēgu piem pārbaudīt dr.lv, vēsturi vai vēl ko...
vienu brīdi jau bija aizgājis līdz tam, ka man izmeta pusi sudrablietu, jo tās bija dāvinātas... it kā es viņas vilktu tāpēc, lai atcerētos ar ko esmu gulējusi, nevi tpc, ka tās ir skaistas... pilnīgi žēl visu pazaudēto foršo tusiņu un tml bilžu, jo tur pavīdējis kāds ex nepatīkams cilvēks, nemaz nerunājot par maniem bijušajiem... no dr.lv arī visi tika izdzēsti, pat vnk draugi, jo viņš redz tā izdarījis, un man arī tā ir jādara...
18.09.2013 20:12 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Zīle- ledusskapja saturs ir gan mans gan drauga. Ja viņš savu saturu gribētu tikwi sev, lai dabuj pats sev ledusskapi,kas būs tikai viņa:D
Par tām draudzenēm- es zinu,ka manai draudzenei ir tadi paši ''likumi'', kā man un viss,kas tiek runāts starp mums-noteikti tiek pieminēts viņas attiecibās.
Nekadas intimas lietas mes neapspriežam, nav vajadzibas to apspriest ar draudzenēm. Ne par seksu, ne par ginekoloģiskām problēmām nerunājam. Mana draudzene ir arī tuva mana draufa draudzene un viņas draugs ir tuvs mums ar draugu.
Nav tā,ka ja skypā pļāpājam, tad draugs lasa ziņas...ja atnāk ziņa no draudzenes, viņš man pasaka un nelasa. Es tāpat neeju un necekoju ko viņš kam raksta, bet ja esmu viņa dr.lv, tad pasaku,ka uzrakstīja Jānis un tad tālāk rakstās viņš. Nejau es rakstu viņa vietā.
Un galu, galā- ja arī ir kas tāds pārspriežams, tad saruna nesākas-eu, zini, čāča, man ir piena sēne, utt. Vispirms noskaidro,kas oie ''trubas'', tad darās tālāk.
Mūsu draugi ir zinoši un nevienam nav problēmu ar to. Citreiz,kad draugu nevar dabūt rokā, meklē mani. Ja es neesmu atrodama, meklē draugu.
18.09.2013 20:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
zinot lielāko daļu vīriešu, viņi vienkārši ir aizmirsuši par tādām bildēm, līdz ar to nav izdzēsuši.

Pilniibaa shim piekriitu. Cita lieta ir, ja kategoriski atsakaas iznjemt taas bildes no telefona un turpina tureet arii citas relikvijas no ieprieksheejaam attieciibaam acu priekshaa.
Es piemeeram, nespeetu buut kopaa ar taadu cilveeku kaa ziile, jo mana kruuze variants man liekaas pa traku, it iipashi paarim, kas dziivo kopaa. Ja es ar cilveeku dalu gultu, tad arii gribu daliit paareejo.
18.09.2013 20:23 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Gribētu sev tādu attiecību modeli, kāds ir čāčai - manuprāt, super. :)
18.09.2013 20:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
es uzskatu, ka manu draudzeņu problēmas nav apspriežama tēma ar trešajām pusēm, pat ja tas ir mans draugs.

Man tas pats.
Man vispār līdz šim nebija ienācis prātā, ka es varētu tā brīvi klačoties par draudzeņu dzīvi ar savu draugu. Manuprāt, tas uz viņu gluži vienkārši neattiecas un viss. Tāpat kā uz mani neattiecas tas, ko viņa draugi pastāsta viņam. Ja mana draudzene gribētu, lai mans draugs visu zin, tad mums abiem arī pastāstītu. Nav mana dabā - noklausīties draudzenes problēmu un vakarā pajautāt draugam, ko viņš par to domā.

Man laikam gluži vienkārši nav līdz galam saprotams tas, ka nav nekāda privātuma. Mans kompis, mans telefons un mans plānotājs ir manas privātās lietas un ne manam draugam, ne kādam citam nav tajās jālien. Nevis tāpēc, ka es kko slēptu, bet gluži vienkārši - tās ir manas lietas, nevis mūsu.
18.09.2013 20:26 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ja..un vienīgais,ar ko es pikstu draudzenei ir drauga darba grafiks. Citu vienkarši nav par ko..viņai pašreiz tāpat-draugs tik pa darbu vien un mums ir daudz dažādu sarunu tematu par ko klačiņu uzsitam, nav jakulsta mēle par saviem puišiem un jāaprunā viņi:D visu to,ko es saku viņai par savām attiecībām, varetu pateikt arī draugam. Pašam, tā,ka nekādi noslepumi viņai nav jaglabā.
18.09.2013 20:29 |

Reitings 8189
Es būtu dziļā šokā,ja uzzinatu, ka kāda meitene ir ko pastāstījusi par mani personīgu savam vīram vai draugam..tas ko stāstu konkrētam cilvēkam attiecas tikai uz konkreto cilveku un ja gribēšu , lai to zin visi , tad izstāstīšu pati. Nepiedotu šādu mutes palaišanu.
18.09.2013 21:50 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mani neuztrauc ka manam bijušajam uz datora stāvēja vecās draudzenes bildes, tā ir pagātne nevis tagadne. Ne vienmēr viss kas beidzies saistās ar negatīvām atmiņām. Man pat nesen par šo bija saruna ar pašreizējo puisi, mēs skatijāmies viņa vecās bildes no jaunības un lūk tur bija viņa draudzene, a ko es, apskatiju to purniņu un viss, mani tas neuztrauca. Un tad viņš pastāstija ka uz mana vecā datora ar bija atradis bildes ar mani un manu bijušo, viņš tās bija pats apskatijies un neko par to neteica, jo tas vienkārši dažus cilvēkus neuztrauc.

Es piemēram nevaru izdzēst bildes ar bijušo puisi, jo man tās bildes saistās ar to labo kas mums bija, un ja dzēstu tās tad atliktu tikai tās sliktās atmiņas. Bet es tās bildes neskatos dienu dienā, vai pat vairs atceros kur viņas stāv, man vienkārši patīk ka viņas ir.

Un es nekad neliktu puisim dzēst ārā viņa personiskās bildes, ja viņš gribēs tad pats izdzēsīs. Bet tās kuras uzskata ka vajag visas bijušās izdzēst albūmos utt, nez man liekas ka jums pašām mazliet trūkst tā uzticība otrā cilvēkā, vai ar neesat pašpārliecinātas, bet tas ir tik mans viedoklis, pie kura es turos.
18.09.2013 21:54 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Skatoties kāds telefons,ja ar mega atmiņu,kurā tūkstošiem bildes,tad tas būtu diezgan cimperlīgi prasīt lai taghad rakņājas un dzēš,bet ja tāda situācija nav,tad neuzskatu,ka telefonā jātur visādas bijušo bildes,uz datora ir savādāk.
18.09.2013 22:01 |

Reitings 49
Reģ: 15.09.2013
Manuprāt tas nav normāli,bet ir gadijumi vīrieši kuri savus profilus,telefonus utt., tīra jeb izskata ļoti reti,bet ja viņš to apzinās tagad, ka viņam ir viņas foto tad iespējams nau ticis attiecībām pāri.Varbūt pasaki to viņam.
18.09.2013 22:38 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
kas tie par murgiem? tā ir pagātne, atmiņas bla bla bla. nesaprotu kāpēc būtu jāpatur kaut kādas uķi puķi bildītes ar ex? lai atcerētos cik labi bija ar bijušo? kāpēc par to vispār jādomā, jaatceras? kāpēc cilvēki pagātni nevar tur arī atstāt? arī es, ja speciali piedomātu, atcerētos, būtu labas atmiņas par iepriekšējo, bet man nav nekādu jūtu, nekādu emociju, nekā, tas bija pagātnē, tagad man par to nav vispār nekādu emociju, neredzu jēgu paturēt kaut kādas bildes kas manī neizraisa neko tagad, ja kāds jūt vajadzību tādas bildes paturēt, tad tas drīzāk liecina par to, ka to cilvēku par visiem 100% nevar palaist vaļā, ir vēl kaut kādas emocijas vai jūtas, kaut kas ir.
18.09.2013 23:00 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
krista.
nav tik traki kā tu iedomājies :D
krūzei man ir īpaša : drauga dāvināta māla krūzīte ar roku apglesnota ( tāda ir vienīgā ) turklāt kafija no viņas galšo īpaši labi. Tāpat arī mazā tējas krūze man ir īpaša: drauga dāvināta, ornamenti, forma un krāsa ļoti skaista un lielā tējas krūze arī ir drauga dāvināta no kuras vislabāk man garšo zāļu tējas :D
Tās ir MANAS trīs krūzes :)
18.09.2013 23:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits