Nezinu, bet man kaut kā nepatiktu, ja draugam telefonā būtu bijušās bildes. Kaut kā... jocīgi. Ja jau viņš agrāk fočēja ar savu telefonu bijušo, tad tas vien man liek domāt, ka "picture" mapi viņš apskata un fočēšanu izmanto arī tagad. Es gan pajautātu, kādēļ viņš tur tās tur, kā arī pateiktu savu viedokli. Bet nekādā gadījumā nepiespiestu vai regulāri neatgādinātu "vai jau izdzēsi?". Kur vēl trakāk, ja izdzēstu pati... nē, nē.
Par datoru. Ok. Tur man nav pretenzijas. Vienīgi,ja šo kompi lietojam kopīgi (viens uz abiem), tad gan lai tās bildes viņš glabā dziļi jeb tālāk no iespējas nejauši uzklikšķināt. Nu negribētu kopīgajā bilžu mapē viņu bijušo mīļbildes. Es taču savējās ex boyfrienda bildes uz destopa mapītē "Es un bijušais mīļums" neturu. Ja arī ir - tad tās ir noliktas "dziļi" tālākajās mapēs.
Tās, kas visas bildes tur draugiem.lv - interesanti, tad jūs no datora ielādētās bildes dr.lv dzēšat ārā vai kā? Jo izklausās, ka "nedod Dievs izdzēst kādu ex mīļumbildes no dr.lv galerijas", citādi šīs bildes pazudīt pavisam...
Personīgi, es bijušo bildes ņemtu ārā no soc.tīkliem (nē, nu tajās, kur ir vairāk cilvēku, ne tikai es un viņš, tās varētu palikt), jo negribētu, lai tālākās paziņas zinātu kas, ar ko, cik ilgi utt esmu bijusi kopā ar konkrēto puisi. Un nē, nekāda sakara ar kaunu tur nav.