Man jau nepatiktu,bet zinot vīriešus - lielākā daļa kam tādam nav pievērsuši uzmanību un pat aizdomājušies, ka var savu meiteni tā aizvainot. Tāpēc vispirms labāk viņam pašam pajautāt par tām bildēm un traci celt tikai tad, ja viņš atsakās dzēst tās bildes.
domāju,ak nav normāli, bet zinot savējo,kas nepēta galerijas reizi dienā, tad varētu tur būt kāda :D Izdzēs un nesaki neko..ja viņš pamanīs un būs dusmīgs- tad tas nav normāli. ja pat nepamanīs, tad varētu būt uz normas robežas.
Viņš apsolījās izdzēst, bet vakar atkal kad skatījāmies bildes, pamanīju, ka tās vēl ir palikušas,teicu - tu taču teici, ka izdzēsīsi. viņš uz to atbildēja - priškam? Lai jau stāv. Un,un pašā vakarā, kad prasīju, kāpēc nedzēš, teica, ka izdzēsīs... bet nu, ticēt?
No telefona es izdzēstu. Bet zinu, ka viņam uz ārējā cieta diska stāv mape ar bildēm no vecajiem laikiem. Neesmu prasījusi, lai izdzēš. Un neprasīšu arī. Viņš tās bildes tāpat neskatās, un man liekas, ka viņam vienalga ir tādas vai nav.
Bet Jūs nekad neesat iedomājušās, ka cilvēkam ar otru cilvēku saistās atmiņas. Nu teiksim, puisis ar bijušo meiteni bija ceļojumā , tad visas bildes no ceļojuma jādzēš, jo redz tur es biju ar bijušo !?
vispār jādara tā,lai nebūtu jāliek. pašam jāazidomājas.
Es, savukārt, nesaprotu priekškam telefonā vajag glabāt ex bildes. kādam jābūt iemeslam? lai katru idneu pētītu? lai tās vienkārši tur būtu? man tas nav saprotams. telefons taču ir tikai telefons.
bet nujā'.te jau pilns ar tādām,kas telefonu uzskata par kaut ko svētu :D
Es, piemēram, visas bildes esmu likvidējusi, man pašai būtu nepatīkami un varbūt otrai pusei arī.
Ja ir kādas neitrālas bildes, tad jau ir ok, bet ja smuči-vuči bildes, tad gan.
Dažas te minēja, ka viss jāizdzēš arī, teiksim, no tiem pašiem draugiem.
Man, piemēram, draugos ir vairāki simti albumu. Ja man ir jauns džeks, man tie visi ir jāizdzēš? Visa mana jaunība tā vienkārši delete? :) Citur nekur man tās bildes neglabājas
No mūsu skatu punkta, protams, nav normāli un sākas histērija un skaidrošanās, bet zinot lielāko daļu vīriešu, viņi vienkārši ir aizmirsuši par tādām bildēm, līdz ar to nav izdzēsuši.
Zīle- ir gan atšķirība. tu ar savu - taustāmo, papīra albūmu skraidi pa pasauli un visiem rādi? nē. dr.lv galerijas visi var apskatīt..
man būt neērti,ka puiša galerijās rādās:
Es ar savu Dacīti. Un divas galerija tālāk. Es ar savu Anniņu. :D