Viņa pagātne

Reitings 7
Reģ: 22.02.2009
Vai esat izjutušas greizsirdību uz vīrieša pagātni? Kā cīnīties ar vēlmi salīdzināt sevi ar bijušajām?
17.09.2013 21:52 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pirms tam nedaudz izjutu greizsirdību uz drauga bijušo. bet, ja jau viņš ar mani, nevis ar viņu, tad esmu labāka. ikdienā par to nedomāju. attiecību sākumā, kad bija vēl nedrošība, mani tas jautājums mocīja un līdz ar ko es sevi mocīju, domājot, ka viņiem ir bijis tas un tas. bet katram ir sava pagātne, ja vien neesat viens otram pirmie. tāpat es nebūtu priecīga, ja draugs tagad sāktu izjust greizsirdību uz kādu manu bijušo tikai par to, ka man ar to cilvēku kādreiz kkas ir bijis.
18.09.2013 10:45 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es drīzāk esmu bijusi dusmīga uz bijušo, jo viņa uztaisījusi dažas ''rētas'' viņa iekšējā pasaulē

Man tas pats. Bet vispār nepatīk celt pagātnes attiecības augšā, jo tad es kļūstu ļoti greizsirdīga. Cenšos dzīvot tagadnē.

Un vispār, kolīdz sāk runāt par tām bijušajām, man vienmēr prāta ir - nu, es taču pati arī esmu bijusī :D gan jau kāda mani tagad noliek, ka ir skaistāka un labāka par mani, esot kopā ar kādu no ex draugiem :D
18.09.2013 10:56 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Es esmu greizsirdiiga.
18.09.2013 11:36 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nē, neesmu greizsirdīga uz viņa pagātni. Ir pārāk daudz "pierādījumu" ,ka ar mani viņam ir vislabāk. ar to man arī pietiek.
18.09.2013 11:42 |

Reitings 8272
aloe- katram cilvēkam ir sava mēraukla. tavi bijušie varbūt bija ēzeļi un neprata tevi novērtēt. bet varbūt tiešām ir atraduši labākas. pastāv taču iespēja, ka kāda cita sieviete ir labāka par mani, bet tas nenozīmē, ka viņu uzreiz visi vairāk mīlēs, nekā mani.
18.09.2013 11:44 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Sany protams, to jau es saprotu :) dažkārt tikai liekas stulbi, ka uzreiz ja jau bijusī, tad neglīta, stulba un vēl nez kāda. Bet kā jau minēju - mēs jau pašas arī esam kādam bijušās.
18.09.2013 11:54 |

Reitings 8272
jā, jo pašas mēs negribam, lai mūs uzskata par neglītām un stulbām. bet ir jāsaprot viena lieta, ka attiecības izjūk tādēļ, ka viņas izjūk, nevis tādēļ, ka ir bijis tikai viens vainīgais, un, šajā gadījumā tā stulbā un neglītā bijusī. abi ietekmē attiecības un bieži to iziršanu veicina ne jau cilvēku konkrētas darbības, IQ vai stulbums/gudrums, bet kopējs skatījums uz lietām, vērtībām, nākotni, ģimeni. ja nebūs šo saskarsmes punktu, tad abi var būt savā veidā ideāli, skaisti un vēl nez kādi, bet attiecības neizveidosies vai nebūs noturīgas. protams, jūtas ir viena no galvenajām lietām, bet to mēs netirzāsim, jo mēs jau zinām, ka tās ir attiecību pamatā.
piemēram, tev un tavam draugam, ir vienam pret otru jūtas. tāpat viņam un viņa bijušajai vienam pret otru bija jūtus. bet tas, ka jūs esat kopā, bet viņš nav ar savu bijušo, tādēļ, ka jums ir līdzīgas vai tādas pašas vērtības visās jomās vai daudzās. pat, ja tās jūsu attiecību vērtības cits nenosauktu par vērtībām bet kādā sliktākā vārdā, jums tās ir vērtības, kuras iepriekšējās attiecības nebija vai tika sagrautas. kad tās nav vai tiek sagrautas, lēnām tiek ietekmētas arī jūtas.
18.09.2013 12:03 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nē, es vienmēr esmu labākā, kas aizēno visas bijušās. Ja kāds tā nedomā, tad nav kopā ar mani.
18.09.2013 12:31 |

Reitings 8407
Es drīzāk esmu bijusi dusmīga uz bijušo, jo viņa uztaisījusi dažas ''rētas'' viņa iekšējā pasaulē

Pievienošos. :D

Sākumā draugam bija tā sačakarēta uzticība, ka man nācās ilgi to atgūt, lai mums būtu labas attiecības, bet nu daļēji arī draugs pie tā visa bija vainīgs un tagad jau uz to visu skatos mazliet savādāk.

Taču grezsirdīga neesmu bijusi, jo esmu par viņa ex dažas tādas lietas dzirdējusi, ka tur nu nav būt par neko greizsirdīgai. :D
18.09.2013 12:42 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Es apzinos, ka esmu labāka par viņa bijušo, tāpēc tas man netraucē. Un ļoti daudz par to sievieti zinu (ir sanācis viņu televīzijā manīt). Un man pat ir veicies, ka pirms manis ir bijusi tik slikta sieviete, jo pašai ir vieglāk.
Tā sieviete tikai zīmējās pasākumos, nodarbojās ar pasaules glābšanu un tērējavīrieša naudu, nekur nestrādājot, neko viņa nedāvinot, nerūpējoties. Kad es atnācu, viņa bija savākusi pat mēbeles, ko vīrietis pats bija pircis...bet vīrieša skapī bija vien pāris drasmīgi krekli, ko tā *uce viņam palīdzējusi izvēlēties.
Tai sievietei bija suns un kaķis, kuri itin visur ir paspējuši kaut ko pabojāt (mēbeles, aizkarus, tapetes).
Pēc tās sievietes mans vīrietis jūsmo par manām rūpēm, pieverot acis uz raksturu, un es varu mājās kaut vai govi atvest, viņu tas nenobiedēs.
18.09.2013 12:50 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Es apzinos, ka esmu labāka, par pagātni principā nedomāju.
18.09.2013 13:19 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Patīk Sany domas.
Agrāk biju greizsirdīga, bet nu jau tīņu gadi pagājuši. Nezinu vai esmu labaka, bet savādàka gan. Ja jau esmu kopā ar konkrēto cilveku, tad jau viņu manī kkas saista.
To pašu var pagriezt otrādi. Ja jau viņa bijusī ir bijusī, tad tās attiecības ir beigušās. Ceļš, kas viņiem bija jànoiet kopā ir noiets. Tas jau nenožīmē, ka bijusī ir briesmīgi slikta. Kādam viņa būs pietieko§i laba.
18.09.2013 14:45 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Manu vierušu pagātne mani nesatrauc ne mazdrusciņ. Es labprāt par tādām tēmēm nerunāju un nedomāju, jo man tas vispār neliekas aktuāli.

Taču ļoti amizanti man likas, ka ir meitenes, kas var pateikt, ka viņas 100% ir visādā ziņā daudz labākas par puišu bijušajām meitenē. Kā var vispār par cilvēkiem tā runāt, ja viņus par nepazīst. Skaidrs, ka attiecības jūk dažādu iemeslu dēļ un pagale viena nekad nedeg. Turklāt dāmas neaizmirstiet, ka pašas kādam esat bijušās... Manā uztverē tāda runāšana ir pilnīga vājuma izpausme.
18.09.2013 14:59 |

10 gadi
Reitings 5929
Taču ļoti amizanti man likas, ka ir meitenes, kas var pateikt, ka viņas 100% ir visādā ziņā daudz labākas par puišu bijušajām meitenē. Kā var vispār par cilvēkiem tā runāt, ja viņus par nepazīst. Skaidrs, ka attiecības jūk dažādu iemeslu dēļ un pagale viena nekad nedeg. Turklāt dāmas neaizmirstiet, ka pašas kādam esat bijušās... Manā uztverē tāda runāšana ir pilnīga vājuma izpausme.

bija tieši šis te prātā un bij slinkums noformulēt domas :D pilnīgi piekrītu.
18.09.2013 15:10 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Mums katram ir pagātne, un ja gribi tukšu lapu, tad jāprec pirmklasnieks, bet man ļoti nepatīk runāt un domāt par drauga pagātni, vēl jo vairāk - viņa pagātne jau n-tos gadus lien tagadnē. Ir grūti! :(
18.09.2013 15:22 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Cubiana, es negribētu teikt, ka esmu 100 % labāka, skaistāka, gudrāka. Es tikai zinu, to, ka priekš sava vīrieša esmu labākā, jo iepriekšējā sieviete ļoti daudz darīja pāri, galvenokārt, pazemojošos veidos... Uzlēja uz galvas zupas bļodu, visa veikala priekšā no maisiņa izvilka tikko nopirkto jogurtu un uzgāza uz galvas,kliedza, bļāva, sita, krāpa. Jā, es esmu labāka, lai arī ar saviem melnajiem plankumiem,bet nekliedzu un nepazemoju, un nekrāpju. Mīlu no visas sirds. :)
18.09.2013 15:29 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Taču ļoti amizanti man likas, ka ir meitenes, kas var pateikt, ka viņas 100% ir visādā ziņā daudz labākas par puišu bijušajām meitenē. Kā var vispār par cilvēkiem tā runāt, ja viņus par nepazīst. Skaidrs, ka attiecības jūk dažādu iemeslu dēļ un pagale viena nekad nedeg. Turklāt dāmas neaizmirstiet, ka pašas kādam esat bijušās... Manā uztverē tāda runāšana ir pilnīga vājuma izpausme

Ir jāmāk sevi novērtēt, tādā ziņā man ar to problēmu nav, arī par manu ex esošajām man ir tādas pašas domas.
18.09.2013 15:32 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
1. Nē
2. Neko nejautāt/nezināt par bijušajām, neskatīties draugos bildes ar bijušo un nesalīdzināt sevi ar viņu.
18.09.2013 15:34 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nē, neesmu bijusi greizsirdīga. Mūsu attiecības sākās tad, kad abiem aiz muguras bija tikai kkādas pusaudžu muļķības. Mans draugs nekad man nav devis iemeslu, lai man vispār par to būtu jāsatraucas. Es jūtu, ka viņam ir vienalga par tām meitenēm, tāpēc man arī.
18.09.2013 15:42 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Es pat "laikoju" sava drauga bijušās meitenes bildes, jo man viņa tiešām liekas glīta, un viņa raksta jaukus komentārus manām bildēm :D Visi ir laimīgi un priecīgi :)
18.09.2013 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits