:(

Reitings 300
Reģ: 03.09.2013
Man tik daudz emociju sakrājies.Liekas,ka mīļotais mani it nemaz nesaprot un,kas pats sapīgākais,nemaz nevēlas saprast.
Es nerunāju aplinkus,runāju tieši par to,kas mani neapmierina-uzmanības trūkums.Te pat nav runa par ziedu dāvināšanu utt.,kas vispār būtu wow,te runa iet par elementāru apjautāšanos-kā iet?varbūt kaut kas sasāpējies?Tā visa nav.Es jau smejoties saku,ka pret suni izturās labāk un sabuco biežāk neka mani.Īsāk sakot,viss šitais ir ''davedis'' mani līdz stāvoklim,ka noslēdzos sevī,viss,ko viņš dara,man besī.Jūtu,kā attālinos no viņas.Ko lai dara,ja es ēģinu runāt,bet viņš saka,ka viss ir ok?? :(
Gribējās tikai izkratīt sirdi...
17.09.2013 18:32 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nez, kad man bija šādi tad mocijos mēnešiem ilgi ar puisi, bija man ko darīt bet viņam vienkārši bija daļēji vienalga (tāds posms attiecībās) . Tā kā ilgi mocijāmies abi divi un beigās izšķīrāmies, pēc tam viņš vel kopā gribēja būt, bet bija jau par vēlu.

Tā kā ne vienmēr var visam atrast risinājumu, ir tādi momenti attiecībās kuri ir vienkārši jāpārdzīvo un ja nevar tad nav lemts.
17.09.2013 21:10 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Viņš noliedz,ka man tā pietrūkst

es atvainojos, bet varbūt sāc ar to, ka pajautā kādēļ viņš ar tevi ir vispār kopā? vai dēļ izdevīguma, pieraduma, seksa, vai vēl kā? jo ja viņam pilnīgi neinteresē otra cilvēka sajūtas un domas, tad tam cilvēkam tu esi pilnīgi vienaldzīga. kādēļ glābt attiecības ar cilvēku, kuram tu neinteresē??
17.09.2013 21:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tad tu nepareizi viņam uzdod jautājums. uz jautājumu, vai viss ir kārtībā, gandrīz ikviens atbildēs apstiprinoši. pajautā viņam konkrēti un skaidri, kāpēc agrāk tu par mani rūpējies, apjautājies, samīļoji, bet tagad no tā visa nekā nav? un pastāvi uz to, kamēr viņš atbild. pajautā, vai viņam šķiet, ka tas ir normāli. ja tu redzi, viņš pastāv uz savu, uzdod vēl savādākus jautājumus. es daudz reizes šādā veidā esmu atrisinājusi līdzīgas situācijas. dažreiz var pat nebūt vainīgs intereses zudums, mīlestības trūkums vai arī mīļākā. tā var būt situācija, par kuru viņš tev negrib stāstīt, bet, par ko viņš pārdzīvo. bet tas gan ir retāk. parasti šādā brīdī attiecības ir uz iziršanas robežas.
vari droši man uzrakstīt vēstulē vairāk.
18.09.2013 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits