Pirmo izmēģināju 30 day shred. Patika. Iekustināja to tievēšanas procesu, nometu diezgan daudz kg, kas pēc ilgstošas slimošanas bija sakrājušies :(
Kad to kursu biju izgājusi, uzsāku Body Revolution. Tur programma 90 dienām, plāns šāds: 1. nedēļas 1. video-- 1. nedēļas 2. video -- 1. cardio -- un tad atkal atkārto, 7. dienu ņem brīvu. Paralēli ir iekļauta arī diētas programma (var torentos atrast visu mapīti workouts+plāns), bet nu ar to gan man nesanāk. Jo nu sorry, nevaru es brokastīs blueberry pilngraudu mafinu uzcept, man pat plīts nav :D Bet nu cenšos pēc saviem ieskatiem sabalansētāk ēst.
Rezultāti: Pēc pirmajām divām nedēļām BR baigais prieks, ka sāni stingrāki (kur tie rokturīši parasti), kājām, kur ļumīgās vietas, tāda izteiktāka līnija veidojas, prese visa jau sen ir cieta, bet nu priekšā vēl "aizsargslānis" :D To turpinu "dedzināt nost" Un rokām arī veidojas izteiktas, sportiskas līnijas, skaisti muskuļi, kur kādreiz bija tikai ļureklis :D
Kopvērtējumā - man patīk. Vislielākais +, ka pat lielākais sliņķis taču var piespiest sevi dienā tikai tās 30 min pavingrot :)