Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Solāriju tēma

 
Reitings 8
Reģ: 14.09.2013
Sveikas, dāmas :)

Es esmu lasījusi citas diskusijas, bet tās bija pārāk vecas vai arī neatradu sev svarīgās atbildes. Tātad... gribu sākt biežāk apmeklēt solāriju. Esmu bijusi pāris reizes, bet tā ''pa jokam''. Mana āda ir gaiša, kad nosauļojas, vispirms ir iesārta un tad paliek brūna.

1) Vai ir tāds solārijs Rīgas centrā un tās apkaimē, kurš ir labas kvalitātes, bet nedārgs? Nu, piemēram, man tāds kā bluebox vai adrenalin tan šķiet baigi sālīts cenu ziņā. Agrāk gāju uz sun2 Olimpijā, bet tas aizklapēts ciet. Cena bija laba- ar olimpijas karti 2ls cik ilgi grib.

2) Tad jautājums par solāriju krēmiem. Tie, kas par padsmit latiem, arī šobrīd nespīd. Kā ir ar Drogu krēmiem? Es it kā nopirktu, bet vai ir vērts?

3) Vai tā ir taisnība, ka labāk pilnīgi kailam negulties zem lampām? Kādi vispār riski pastāv, ja neskaita straujāku ādas novecošanu?

Paldies jau iepriekš :)
17.09.2013 00:15 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Eju uz Adrenaline Tan. Viņiem ir laba akcija - pērc abonemetu par 25 ls, sauļojies par 35 ls. Iznāk izdevīgi. Lēts ir Oxy, bet no tiem solārijiem man ne silts, ne auksts.

Nezinu par Drogu krēmiem, es pērku solārijā tās mazās paciņas un man pietiek daudzām reizēm, jo visa nezieķējos - tikai stratēģiski svarīgās vietas: seja, dekoltē, rokas.
17.09.2013 00:20 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es pie reizes ar savu jautājumu. Uz solāriju nekad neesmu gājusi, tāpēc nezinu. Man šovasar sanāca tāds "kolhoznieka" iedegums - visa brūna, šortu vieta balta. Ja sākšu iet uz solāriju, palikšu vienādiņ brūna?
17.09.2013 00:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits