Sveiki Cosmo lasitaaji, es atvainojos par to kad man nav garumziimes (vaacu klaviatuura)
Es arii nezinu kur par to lai smelj informaaciju,viedokljjus , esmu par to runaajis ar saviem draugiem, proti vinji taapat kaa es, mees neizprotam muudienu sievietes. :( Manas vienaudzes no shodienas interesee sekss, vairaak kaa labas un droshas attieciibas.
Manaa uztveree kveels sekss nav ilgs, tas atdziest kaa vanna. Kad mees apguljamies vannaa, taa vispirms ir karsta, peec tam silta, tad atdziest liidz istabas temperatuurai un tad jau muusu vieniigaa veeleeshanaas ir tikt no taas laukaa. Bet man gribaas tikt taalaak par to, lai nebuutu sekss galvenais attieciibaas. peedeejo dienas garumaa es sanjeemu vairaakas sms no personas A. un ieprieksheejo nedeelj pie manis gribeeja palikt Sieviete B. abas grib tikai vienu, pie manis palikt un pavadiit nakti gultaa. Oke, man nepatiik atteikt simpaatiskai meitenei, kaa jau cilveekam, sekss ir ienjeemis kkaadu vietu dziivee, un to var uzskatiit kaa stresa izlaadinju. bet ar cik meiteneem es esmu bijis kopaa, tik meitenes grib nodarboties ar seksu 2-6 reizes dienaa. Saakumaa sekss likaas nepaarspeejams un vienreizeejs, bet tagad tas ir zaudeejis savu saakumeejaas izjuutas. Tas vairs nav kaa bija pirmajaas reizees. bet tad kapeec sievietes ir tik ljoti uzbudinaatas buutnes, it iipashi pirms meeneshreizeem? un kapeec vinjaam attieciibas balstaas uz seksa? Ja vinjas nedabuus seksu, tad vinjas vainu apvainosies, apvainos tevi vai pametiis tevi. Negribu to attiecinaat vaardu (vinjas) uz visaam sievieteem. man ir skumji to atziit, bet taadas ir vairums latvishu meitenes.
Es esmu bijis ar septinjaam meiteneem kopaa, proti no septinjaam-(7) meiteneem, seshaam-(6) sekss bija galvenais attieciibaas. Kas notiek ar sho zemi?
Es gribu uzsaakt atieciibas ar vienu no 4 meiteneem ar kuru man tagad ir kontakts, katra no vinjaam ir fantastiska, briinishkjiiga buutne. ar savaam rakstura iipashiibaam. bet kaa lai es to paveicu, ja vinjas man uzrakstot sms, jautaa vai negribu lai vinja paliek pie manis pa nakti. Bet kad es kko ierosinu, tad vinjas atsakaas.
Un es saprotu kad man vel nav tik liela dzives pieredze kaa dazzam labam, bet es esmu bijis kopaa ar 7 meiteneem un peedeejo gadu esmu pavadiijis ar meiteneem caur briivajaam attieciibaam.
ko juus teiktu, ja es caur facebook vai caur draugiem.lv katrai uzrakstiitu un pajautaatu, ko vinjas manii saskatiija, kaads es esmu bijis attieciibaas un taadaa veidaa uztaisiitu savas visu (EX) pashveerteejumu, tas nebuutu nedaudz muljkjiigi ?