tur ir divas puses...no vienas puses,ja sieviete plāno bērnu,kāzas, tad diez vai viņa domā tikties ar mīļāko,jo tas būtu izcili stulbi:D, taču visādi var gadīties:D neies ar zīdaini uz rokām mīlēties ar mīļāko un neatstās pie mammas sakot- ai, man sagribējās seksiņu ar mīļāko. Tu pieskati,kamēr es stundiņu pakniebšos:D
sievietei bieži vien mainās dzīves uzskati , prioriātes, kad ir mazais. viņa vairāk sāk piedomāt kā uzvedas, kā pavada brīvo laiku. grib būt kopā ar mazo, rūpēties par viņu. manuprāt, sieviete kļūst pieaugušāka savos uzskatos un piem.,ja senāk skraidīja pa tusiņiem katru nedēļas nogali,tad to tagad dara 1x mēnesī, vai arī retāk.
vienmēr esmu uzskatījusi,ka ja sieviete grib no vīrieša bērnu,tad viņa rēķinās,ka ar to vīrieti būs kopā vēl vairākus gadus, saistīs dzīvi.
manuprāt, otrs nojauš, zin,ka viņu krāpj, vai arī krāpa. ja grib teikt -fūuu, Tev ir slikta sieviete, krāpj, tad tas noteikti ir jādara pirms sāk plānot kāzas, bērnus. es noteikti neatbalstu pateikšanu 1mēnesi pirms kāzām, vai arī vēl trakāk -kāzu dienā.