Sveikas! 3 gadus lietoju OK, primārais iemesls tam bija sāpīga ovulācija nevis izsargāšanās. Nu esmu to pārtraukusi un šonakt naktī pamodos no ārprātīgiem krampjiem vēdera lejasdaļā, arī rokas tirpa un nespēju uz kājām nostāties. Uzreiz sapratu, ka ovulācijas sāpes ir atgriezušās tikai ar dubultām sāpēm. Iedzēru ibumetīnu un pēc pusstundas sāpes pazuda.
Kādus līdzekļus jūs lietojat šo sāpju laikā?
daudz ibumetīna. bet, manuprāt, tev ir jāvēŗšas pie ārsta, jo, ja tev sāpes iepriekš nebija, kad lietoji OK, tagad tām tev arī nevajadzētu būt. varbūt sāpēm iemesls ir kas cits.
Parasti izlīdzos ar Ibugesic vai Ibumetin. Kādreiz, kad locījos aiz sāpēm, palīdzēja viena speciāla zāļu tēja, tik vairs precīzi neatceros kāda... Bet nu ir bijis tik traki, ka nekas nepalīdz, tikai laiks un nedaudz miega... Parfait Laikam būs jāievieš šo negaršīgo dzērienu krājumiņi :D Tev parasti stipri sāp?
ebbie, man parasti vispār nesāp, bet, kad sāp, tad tā, ka pakustēties nevar :D Tā kā pret Ibumetīniem un tml. esmu pret, tad paklausīju vienu reizi mammai, kad viņa teica, ka tas briesmīgais brūnais palīdz vislabāk.. Nu un tiešam, manas agonijas sāpes parasti pāris minūtēs beidzas :) ir vērts to briesmoni iedzert :D
bet vsp jau ovulācija un menstruācija nav viens un tas pats.
Bet vispār jau arī ovulācijas laikā var izjust sāpes.
Nezinu gan, kā ir citām, bet man ovulācijas laikā nav šasmīgu sāpju, mēdz būt nepatīkamas sajūtas un sāpes vienā pusē, retu reizi šīs sāpes ir tik spēcīgas, ka dzeru pusīti 400 ibumetina.
Ovulācija var būt pat nepatīkamāka par MR sāpēm. Kad dzēru hormonus ovulācijas stimulēšanai, knapi varēju pakustēties - vilka un dūra olnīcās un bija sajūta, ka kaut kas iekšā plīst.. nejauki. Nabaga sievietes, kurām tas ir gandrīz katru mēnesi.
Jā, es arī vienmēr lietoju Ibumetinu, bez šīm zālēm es vispār nevaru iedomāties savu dzīvi :D kā sāp galva, vai ovulācijas sāpes, tā uzreiz 400mg Ibumetinu un pēc kāda laiciņa jau pāriet un varu turpināt savu ikdienu kā normāls cilvēks :)