Sveikas, meitenes! :)
Pirmoreiz dzīvē esmu nonākusi tādā jokainā situācijā kad jādomā par to, ko uzdāvināt .. bijušajam!
Ar savu puisi izšķīrāmies jūlija beigās. Pēc neilga laika atkal atsākām kontaktēties, jo ikdienā bieži sanāca saskrieties. Tā nu mēs atsākām tikties, taču nu jau vairs nebijām kā pāris, bet drīzāk kā friends with benefits. Kopā varējām pasēdēt un iedzert viskiju, varējām viens otram nakts vidū pateikt "ejam kaut kur pasēdēt!", tāpat arī nakšņojām viens pie otra ar visām no tā izrietošajām sekām. Ikdienā katram ir sava dzīve, bet brīžos kad vēlamies tikties, viens otru atkal uzmeklējam.
Viņam tuvojas vārda diena un drīz pēc tam dzimšanas diena. Un nu esmu dāvanas meklējumos, taču esmu apstulbusi, jo nezinu ko uzdāvināt cilvēkam, kurš nav vairs ne mans puisis, taču nav arī parasts draugs. Jāpiebilst, ka viņš ir no tiem, kuriem tādas lietas kā smaržas utt. dāvināt nav vērts, jo tas viņu neinteresētu. Viņš ir bohēmiskais, mākslinieciskais tips, kuram patīk viss oriģinālais, interesantais, neierastais. Tāpat gribas kaut ko mīļu, jo manas jūtas pret viņu nav nekur pazudušas un ir tikpat stipras kā tad, kad bijām pāris. Viņš to zin, taču gribētos, lai arī pati dāvana kaut kādā veidā viņam atgādinātu to, ka viņš man ir svarīgs un nozīmīgs.
Tiešām grūti izdomāt ko varētu uzdāvināt šādā situācijā, tāpēc vēršos pie jums, meitenes, pēc padoma. Kāda būtu jūsu pirmā ideja, ja jūs būtu šādā situācijā?
:)