Kad puisis ir pakaļa!

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Sveikas,

esmu tik dusmīga un skumja reizē. man jau sāk likties, ka šī ir kārtējā reize, kad domāju, kāpēc esmu ar tādu pakaļu kopā un ka nekas nekad nemainīsies.

Situācija:
šo nedēlas nogali ir forš mūzikas pasākums, runājām, ka varētu iet, bet es skaidru atbildi nedevu, jo teicu, ka man šovakr ir vizīte pie ārsta un tā var noritēt ne gluži labi- pagājušoreiz ģību, vēmu un nevarēju piecelties kādu stundu, tā tur uzgaidāmjā telpā/pie ārsta mocijos, līdz biju spējīga mājās tikt, kas ir tikai 5 min atālumā.
teicu, ka šovakar negribu iet, ka varbūt rītvakar, ja ir foršas grupas.

vizīte noritēja labi un baigi priecīga un labā omā, sapirku vius ko garši gumājām un domāju būs foršs vakars un rīt kārtīga tusiņdiena. zvanu savējam, bet vinš neceļ. velak atzvana un prasa, kur esmu, jo ir mājās un gaida mani, ir arī viens viņa draugs un laiks spiež vajag iet uz to festu.

neko neteicu pa tel, atnācu m'jās un prasīju parunāties. teicu, ak esmu rigtīgi dusmīga un sāpināta, jo šitā izdaroties pierādās, ka viņš vispār nav apsvēris domu, ka man varētu būt slikti šajā brīdī. te ir viņš, viņa draugs un esmu fakta priekšā- eju vai nē. biļeti jau man nopircis. fuck. protams, ak nekur negribu iet, teicu lai tinās ar savu draugu, ja tik daudz viņam nozīmēju.

Vai es taisu drāmu tur kur tās nav, vai arī mans puisis ir tiešma pakaļa???

pateicu, ka var ietu uz tusēt kaut uz mēmesi šito nedēlas nogali un es darīšu savas lietas, tad jau varbūt tiksiems pirmdien.
13.09.2013 21:08 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
heiron - mūzikas festivāls

krista- kurš te runā par grūtniecību?? drīzāk šodi rodas visādi stulbi izdomājumi!!!

jauns fakts- izrādās biļetes mums ir uzsaucis draugs. man tas tiek pateikts tagad. nav īsti pirmā reize, ceru, ak pēdējā, bet esmu sapatusi, ka manam puism patīk tusēt ar draugiem daudz vairāk kā domāt ko mums kopā darīt, lai abiem forši un to, ka viņam nav nemazākās idejas kā lietu secību un piedomāšanu par otru. bet viss būs labi.

paldies, varbūt tā nelikās, bet izlikt šeit un dabūt pa seju, ka pati tāda, palīdzēja ar aukstu skatu padomāt un saprast, kas tad īsti ir nav ok.
13.09.2013 23:50 |

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
tu taču teici, ka labi juties pēc ārsta apmeklējuma, bet šeit raksti, ka slikti, kā tad īsti bija?

bet tā vietā ,mani sagaidīja divatā ar draugu un atieksmi- nu, vatri nākt vai nē? un ja saku nē, jutos drnķīgi, tad viņš ko, pamestu draugu,

nezinu par ko tu te cepies.
13.09.2013 23:51 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Ar galviņu padomā, savādāk, ja bieži darīsi šādi, tad drīz tu dziedāsi citu dziesmiņu, kad viņš tevi pametīs.

Un otrs, savas problēmas vajag izrunāt ar savu draugu nevis prasīt viedokli cosmo, un vēl nepieņemt kritiku, ka tev šoreiz mazliet nebija taisnība. Abi esiet vainīgi, un abiem vajag risināt problēmu. Kā bija tas teiciens, pagale viena pati nedeg?!!
14.09.2013 00:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
krista- kurš te runā par grūtniecību?? drīzāk šodi rodas visādi stulbi izdomājumi!!!

Sorry tad. Likaas, ka maniiju tevi diskusijaa par gruutnieceem.
14.09.2013 00:54 |

Reitings 420
Reģ: 09.07.2013
Būtu labāk priecājusies, ka tev ir otra pusīte, kura pietam vēlas ar tevi pavadīt kopā savu brīvo laiku!
14.09.2013 01:41 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Visas tik aktīvi brauc virsū meitenei. Kad pašas nomnāktu tādā situācijā, dziedātu citu dziesmu.
14.09.2013 07:26 |

Reitings 2342
Visu diskusiju nelasīju, bet...

Ja biļetes bija 3, jaunkundze nerīkojās adekvāti.
Ja biļetes bija 2, puisis nav tik smalkjūtīgs kā varētu vēlēties...
14.09.2013 08:24 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
izrādās biļetes mums ir uzsaucis draugs. man tas tiek pateikts tagad. nav īsti pirmā reize, ceru, ak pēdējā, bet esmu sapatusi, ka manam puism patīk tusēt ar draugiem daudz vairāk kā domāt ko mums kopā darīt, lai abiem forši un to, ka viņam nav nemazākās idejas kā lietu secību un piedomāšanu par otru. bet viss būs labi.
Ja tā, tas puisis nav nekāds pakaļa. Kas tad viņam no dāvanas jāatsakās, jo Tev bija citi plāni vakaram (pieēsties 2atā gardumus un sēdēt mājās?) Nekas sakarīgs jau jums 2atā nebija ieplānots.
14.09.2013 08:28 |

Reitings 1493
Pasaule, es gan uzskatu, ka otrās pusītes veselībai jābūt pirmajā vietā. Pasākumi iet un paiet, turklāt to vienmēr ir daudz biežāk nekā brīžu, kad patiesi nepieciešams otra atbalsts, sapratne.
Pirmais moments, kas lec acīs - puisis nereaģēja uz Tavu zvanu pēc ārsta apmeklējuma, lai gan Tev, iespējams, tobrīd būtu bijusi nepieciešamība tikt mājās. Tas jums bija sarunāts, bet netika izpildīts. Savukārt ballīte, par kuru nebija līdz galam sarunāts, tieši otrādi - tika izpildīta.

Pati komentārā jau atbildēji "esmu sapatusi, ka manam puism patīk tusēt ar draugiem daudz vairāk kā domāt ko mums kopā darīt, lai abiem forši"... Noteikti Tu savām attiecībām redzi plašāku kopainu, bet vismaz manā subjektīvajā skatījumā no malas - Tavs puisis rīkojās egoistiski un nenobrieduši. Pagaidām viņam svarīgākas varētu būt ballītes.
14.09.2013 10:32 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Interesanti...

Es jutos slikti, eju pie arsta, man un virietim ir zinams, ka man pec vizites varetu but slikti. Bija planots pasakums vakara (kaut vairak izklausas, ka plano sieviete, bet virietim japielagojas).
Atnaku no majas no arsta, jutos labi, draugs majas jau ar biletem un savu draugu lidzas. Es to saprotu ta - ja man ir labi, ejam, ja nee, vins iet ar draugu, punkts! Viss normali un logiski.

Kapec vinam janist majas ja jutieslabi, bet iet uz pasakumu negribi? VINS GRIB! Neesat jau siamas dvinji un tu neesi vinja maate kura noteiks kura diena redz ir interesanti, kuraa nav. Pfff
14.09.2013 11:18 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
wendii

Tu jau runaa ta itka autorei vezis pedeja stadija (tpu tpu tpu protams)

Un ir jaspaprot, ka katrs cilveks ir savadaks - vienam patik nikt majas divata, otram iet ara. Es esmu no otrajiem, ma patik tikties ar draugiem utt., bet tas nenozime, ka man mana otra pusite neinterese. Ja seit pasos pamatos nesaskan, problemas bus vienmer.

Un virietis nav izdarijis neko taaadu, bilete autorei bija un kur vel idealak, tas tika uzdavinatas, par velti. Gan jau vins ka virietis nodomaja, ka slitki jau nebus, iesim visi uz tusu. Nebija ta, ka kamer autore nav majas, aizmucis un uz nakamajam 24 h izsledzis telefonu
14.09.2013 11:26 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Vislielākās problēmas sākās tad, kad sievietes sāk uzskatīt, ka abiem viss ir jādara kopā un vīrietis viens pats nedrīkst pakāpties ne soli. Ir lietas, ko varat darīt kopā, bet to nevajag nostādīt kā pašsaprotamu lietu, ka tagad jūs esat pāris un vīrietis viens pats nekur nedrīkst iet, visur sieviete jāņem līdzi. Tu taču ar draudzenēm arī mēdz pavadīt laiku bez sava vīrieša? Tad kāpēc vīrietis nedrīkst pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem bez tevis?
14.09.2013 11:32 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
esmu sapatusi, ka manam puism patīk tusēt ar draugiem daudz vairāk kā domāt ko mums kopā darīt, lai abiem forši un to, ka viņam nav nemazākās idejas kā lietu secību un piedomāšanu par otru.

atbildi negaidu, bet apdomā pie sevis, vai to pašu Tu nevari teikt par sevi arī attiecībā pret draugu?
Attiecībās ir jāmācās vairāk dot un mazāk gaidīt, kad otrs dos, tad tās var izvērsties par ļoti harmoniskām un mīlošām attiecībām, taču diemžēl attiecību pieredze īpaši jaunos gados, ir tāda , ka liela daļa ir egoisti, visi grib saņemt, bet dot nē.

P.S. Un jā domāju, ka esi situāciju pārāk dramatizējusi. Bija iespēja pavadīt lielisku vakaru, atpūsties, taču tā vietā, dusmas un niknums par izdomātām versijām kā būtu, ja būtu..
14.09.2013 11:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vakar jau izlasiju tavu diskusiju, bet bija slinkums komentet. sodien esmu caklaka-tu dramatize!
14.09.2013 12:03 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
Liene, tu man neesi tiesiga noteikt ko drikstu darit un ko nee, nekur nerakstiju ka VISI viriesi ir vienadi. Ir atskiriba starp visi viriesi un viriesi. Mans teksts ir tiesi tik visparigs ka doma!
14.09.2013 15:22 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Pati izdomāji un pati apvainojies.

Tieši tā. Tu juties labi pēc vizītes, tāpēc mierīgi varēji viņiem pievienoties. Problēma būtu tad, ja tu būtu zvanījusi un teikusi, ka mirsti nost, bet viņš vienalga nopirka biļeti un liktu tev iet.
14.09.2013 15:23 |

Reitings 1493
Beibe. marta, kaut kā pārlieku dramatiski tad uztvēri manu komentāru. Nekur vēzis vai pat ārkārtīgi smaga slimība nav minēta. Taču jāsaprot, ka reizēm cilvēks nevar visu, nav supermens. Tāpēc vajag otru, uz ko paļauties. Ja meitenei vienreiz pēc ārsta vizītes jau bijis tā, ka pati nevar tikt mājās, ir tikai loģiski par to brīdināt savu partneri, kam vismaz 50% gatavībai būtu jābūt uz šādu iespējamību reaģēt. Viņa tā izdarīja -- puisis domāja tikai par ballīti. Mans viedoklis. Varbūt dzīvē bija citādāk un ne 100% tā, kā pasaule raksta.

Es pat neko neiebilstu, ka pēc tam puisis iet atpūsties, ja meitene izvēlas palikt mājās. Neviens nekur nav apgalvojis, ka jābūt piesietam. Bet kaut kādai atbildības izjūtai ar jābūt, kaut par norunātā ievērošanu. To šajā situācijas izklāstā nesaskatīju. Kādai (tai pašai raksta autorei) tas sagādā pārdomas par attiecībām, kādai ir pilnīgi po - ļoti jauki. Tāpēc jau cilvēki un attiecības ir dažādas.
14.09.2013 15:27 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Manuprāt,jums vienkārši skatījums uz attiecībām un dzīvi ir citādāks,tāpēc arī rodas šādi mazie,bet patiesībā krietni nopietnākie strīdi.
14.09.2013 15:28 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Po vai ne po uz šo situāciju, vnk šajā gadījuma cepiens ir par to, kas nemaz nav noticis. Es džeka vieta būtu sacepusies par to, ka mana meitene sveika un vesela atnāk mājās un dusmojas par to, ka es nepalieku mājās, jo viņa ir vesela, lai gan varēja būt slima, tomēr nav, BET TAK VARĒJA.. bet NAV.. bet tomēr varēja.. bet nav :D :D psc, smadzeņu izvarošana
14.09.2013 15:34 |

Reitings 98
Reģ: 30.05.2013
Tu raksti, ka vēlies būt viņam pirmajā vietā. Bet vai viņš Tev ir pirmajā vietā? Jo izskatās, ka šajā situācijā Tu domāji tikai par sevi un savu labsajūtu.

Vienīgais komentārs, kas man nāk prātā - abi labi.
14.09.2013 15:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits