Paga paga.... tur neietilpst arī GLUTĒNA nepanesība? Tad auzu milti nederēs. Supernetto var nopirkt griķu miltus, tajos nav glutēna. Piena vietā - sojas piens (laikam; iesaku pārbaudīt).
Bez olām es nesen cepu pankūkas pēc šīs receptes:
http://www.egglesscooking.com/2011/06/27/eggless-pancakes-recipe/
Sviesta vietā liec eļļu, piena vietā izdomā, kurš "aizstājējs" derēs. Mana mamma parastās plānās pankūkas dažreiz cep bez piena (ar ūdeni), ja piens beidzies, un garšo OK.
Šīs pankūkas iznāk tādas pufīgas un maizīgas, ja uzcepsi lielas, domāju, ka par tortes biskvīta daļu derēs gluži labi. Ar ko pildīt - nemācēšu teikt. Varbūt kaut ko uz ogu-augļu bāzes ar želatīnu? Bet želatīns (kvalitatīvs) ir taisīts no cūciņas... Cukura vietā - jebkurš saldinātājs, iesaku stēviju (Stevia).