Es, nejauši uztrāpoties uz kāzu bildēm un video, esmu radījusi viedokli, kādas sev kāzas gribētu. Līdz precībām man gan kā līdz mēness, bet acīmredzot pasapņot patīk. :D Ir vairāki varianti gan:
cilvēku ziņā 1) tikai divatā
2) kopā ar vedējiem
3) ar tuvākajiem ģimenes locekļiem. Jebkurā sanāk diezgan mazas kāzas.
tematiski 1) ja ar ģimenes locekļiem, tad sapņoju par tādām riktīgi latviešu tradicionālām kāzām un pat ar tautastērpiem. bet tas nebūs īstenojams diemžēl..
2) kāda noteikta tēma (piem, retro - sev tādu nevēlētos, bet redzēju smukas bildes) visai kāzu norisei, vizuālam noformējumam un, protams, mūsu apģērbiem.
3) derētu arī parastais variants ar baltu, ziloņkaula vai tml. krāsas kleitu un parasto kāzu noformējumu, taču ierastās tradīcijas gan būtu krietni revidētas un atstātas tikai dažas.
valsts - principā vienalga. Skaidrs, ja ar viesiem, tad vajag LV, jo esmu piedzīvojusi to neorganizētību un haosu, kāds ir rīkojot kāzas siltajās zemēs. Skaisti jau bija, bet stresaini. Ja divatā, tad, protams, var braukt, kur deguns rāda, bet to es labāk atstātu kāzu ceļojumam.
baznīca/zags - to gan nezinu, īsti jau ticīga neskaitos, lai gan kristīta. Tagad jau zagsi piedāvā kāzas ārpus zagsa telpām, tas šķiet pagaidām vislabākais variants.
Gari. :D