viņa ģimene

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Ar draugu man ir vienreizējas attiecības, plānojam kāzas un visādi citādi labi dzīvojam!
BET !!! Viņa ģimenes dēļ ik pa laikam rodas strīdi. Jā, labi, strīdi nav lieli, bet man tie liek justies kā nodevējai, kā iedomīgai maitai utt...
Lieta tāda, ka viņa vecāki katru nedēļu ir izdomājuši mums visiem kopīgas aktivitātes. Vasarā tie bija braucieni uz jūru, ekskursijas, izstrādes, tirdziņi. Ja kādam no ģimenes ir jubileja, tad jāiet pusdienot, jābrauc ciemos utt... Viss liekas jauki un skaisti, bet es to vienkārši nevaru izturēt. Sākumā piekritu, domāju būs vieglāk satuvināties ar mīļotā ģimeni. Neskatoties uz to, ka maijā man bija operācija, pēc kuras dikti ilgi atlabu, griezās galva utt..braucu visur. Bet tad ar vien vairāk jutos kā liekais ritenis. Viņi bildējās, kā ģimene, nekad nenobildēja mani kopā ar draugu, liekas bērnišķīgi, bet tas tiešām bija ļoti uzkrītoši. Vienmēr runāja par visu citu, bet pat neiedomājās pajautāt kā jūtos, labi zinot, kādas problēmas man ir...

Prakstiski visu vasaru, tika piedāvāti dažādi izbraukumi. Sāku teikt - nē. Draugs protams, nebrauca, ja nebraucu es. Vecāki apvainojās. Draugam liku izrunāties, lai pastāsta, ka nejūtos vēl labi tādiem braucieniem. Pāris menešu dzeru zāles, no kuām man ir šausmīgi slikti, vemju pēc mazākās piepūles. Migrēna. Nu nevaru es atpūsties mierīgi, pietam ja jājūtās liekai.

Un šodien atkal. Vecāki aicina braukt skrituļot. Vārdu sakot aktīvi atpūsties un pēc tam iet pavakariņot. Es uzreiz pateicu nē. Jo pat pa kāpnēm nokāpt nevaru mierīgi, slikti paliek. Māte bija teikusi, tad lai draugs brauc viens.!!!!

Nezinu, rakstot, te liekas ka murgoju, bet tas viss ir tā sakāpis. Nezinu ko darīt. Sirdī durās. Ar draugu runāju jau vairākas reizes, palūdzu, lai aizbrauc izrunāties ar vecākiem, lai pastāsta, ka jūtos slikti utt. Tiešām es tik slikti rīkojos? Sakot nē?

Pirms mēneša bija vēl trakāk. Tad viņa māsa princese zvanīja apmēram 3x nedēļā, lai aizved tur, atved to, aizdod naudu... bla bla... bet to viņš pats apturēja, pēc tam kad piedāvāju lai māsa nāk dzīvot pie mums, lai nav lieki km jābraukā......

Sakie, kādas ir jūsu attiecības ar otras puses ģimeni? Vai es prasu par daudz, lai vienkārši lieka mieru, lai nezvanās katru nedēļu. ?
12.09.2013 18:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Blank-peec tava rakstiitaa ir pilniigi skaidrs,ka sii gimene ir bijusi loti vienota un viniem tiesaam gruuti saprast,ka deels ir jau uzsaacis savu dziivi!Noteikti pasaki vieniem savas domas atklaati un godiigi,bet lai tavs draugs ir blakus!
12.09.2013 19:22 |

10 gadi
Reitings 13809
blank, pazīstamas darbības. Tikai mūsu gadījumā nav Emmanuelles rakstītais par tuvām attiecībām. Vienkārši tai sievietei gribas kontrolēt citu cilvēku dzīvi.
12.09.2013 19:26 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Njā, es arī domāju, ka šī ģimene ir bijusi ļoti vienota u.t.t. Māte droši vien pieradusi, ka ir galvenā sieviete dēla dzīvē un nevar pieņemt, ka esi parādījusies arī Tu. No vienas puses jau var saprast viņu, bet nu arī viņai ir jāsaprot, ka viņš vairs nekad nebūs viņas mazais dēliņš (tikai atmiņās un domās). Tavam līgavainim pašam jārunā viņiem pretī, jāatsaka un jāizdomā iemesli, kas nav saistīti ar Tevi (lai vecāki saprot, ka Jums sava dzīve un dēls to vēlas, nevis Tu liec viņam nebraukt uz ģimenes izklaidēm). Bet par to skandālu - trakums viens. Mana mamma arī uztraucas u.t.t., bet lai taisītu skandālu, zvanītos un citiem pat teiktu kaut ko par avārijām slimnīcām tikai dēļ 2h... ?! Ceru, ka Tavs draugs pateica viņai vismaz kaut ko!
12.09.2013 19:33 |

10 gadi
Reitings 755
Paldies meitenes par ieteikumiem, pārdomām. Mēģināšu to visu neuztvert tik personiski. Protams saprotu, ka vecākiem ir svarīgs savs dēls utt..mēģināšu ierosināt kopīgus pasākumus 1x mēnesī, pēc tam retāk.
12.09.2013 19:34 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Kad es ar savu puisi sagāju kopā viņa ģimene arī bija tāda kas bija liela un kopēja, protams nebija tik traki, bet protams viņiem bija grūti pieņemt to ka ir jāreķinās ar delu un to ko daram mēs, jo mēs tomēr veidojam savu ģimeni.
12.09.2013 19:36 |

10 gadi
Reitings 755
Inese- Jā, pēc scēnas, ko sarīkoja viņa mamma draugs bija pārskaities. Pirmo reizi viņu tādu redzēju, daudz un dikti, runāja pa telefonu, nostādīja fakta priekšā, ka viņam ir sava dzīve utt. Kopš tās reizes zvana retāk, jo tad zvani bija gandrīz katru dienu.
12.09.2013 19:39 |

Reitings 1012
Reģ: 20.08.2013
Nu vismaz viņš tāds lādzīgs izklausās, ja jau pateica, sadusmojās u.t.t.. Ja čalis pats neiebilst, ka mammīte zvanās un rūpējas visu laiku, tad tā arī būs un viņa meiteni īpaši nerespektēs. Parunājies nopietni ar savu līgavaini, kā jūties Tu, kā Tu vēlētos visu darīt u.t.t... Gan jau būs labi. :)
12.09.2013 20:09 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
loti interesanta situacija. tev veselibai ir jabut paslaik 1. vieta. ja vini to nesaprot, tad ta nav tava problema.
12.09.2013 20:23 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
blank loti liidziiga situaacija manaa gadiijumaa. nu , protams, ne tik traki, bet viniem cita tautiiba, visa gimene ir kaa liels, vienots bars, kas vienmeer viens otru atbalstiis un taa, a man mazliet savaadaak - man ir tikai mamma , vinai sava dziive, savs draugs utt. un es neesmu pieradusi pie bara pasaakumiem - patika Emanuelles komentari, es arii esmu cilveeks, kuram nepartraukta kopmaanija apniik un atnjem speekus. Man patiik braukt pie viniem, mani uznem ''kaa saveejo'' utt. viss super, bet man to vajag, taa teikt, dozeetaas devas. :D un tad mums tagad vispaar taada iipatneja situaacija ar dziivosanam, ka draugs var naakt pie manis, jo man maaja tuksa un daudz vieta utt., a vinam maza un pilns ar cilveekiem. Un mamma nespeej pienemt, ka mees, redz, dzivosim pie manis, ne pie viniem. Vina vienkarsi nesaprot to, ka nu tur vienkarsi nav vietas... BET es vispaar tajaa necensos iipasi iedzilinaaties, es palieku pie taa, ka esmu attiecibas ar savu draugu, nevis vina gimeni, man ir sava dziive, savas intereses, savas vajadziiba. vinam dodu briivu izveeli, noteikti neveelos ciinities un pasarg' Dievs veel but taa velniskje , kas atnjem deelu :D Taapeec es draugam vienkarsi pateicu savu nostaaju un lai pats runaa ar savu maati. redzu, ka vins mocas, jo arii velas pie manis, bet tomeer maatei taa teikt ''uzdirst uz galvas'' arii nevar. nu, kaa buus taa buus. es neiesu tur karot, man tas nav vajadzigs. :) es domaaju dari taa pat - nu lai vina saprot, ka TEV ir SAVA dziive, savas intereses un ja tu juuties slikti, tad arii juuties slikti un tev nav kaa kkadam shestokam jaskrien jabraukaa ar kkadam skritulenem, ja to neveelies. esi egoistiskaaka, domaa pa sevi. draugs pats tiks galaa
12.09.2013 20:29 |

10 gadi
Reitings 755
vasaras_beerns - paldies par viedokli un ietiekumiem :)
12.09.2013 21:19 |

Reitings 3379
blank, es noteikti saprotu tevi, kaut gan mana situācija galīgi nav līdzīga. Es ātri nogurstu no cilvēkiem, izņēmums ir tikai draugs. Pēc katra pasākuma/izbraucieniem nav nekā labāka kā atgriezties savās mājās, kur mēs tikai divi vien. Es noteikti negribētu pavadīt katru nedēļas nogali ar baru cilvēku, kaut arī tie ir "savējie". Mana ģimene tāda nav, mēs esam vairāk katrs par sevi, man būtu grūti pieņemt pretēju variantu. Labi, ka tavs draugs ir skaidri parādījis savu pozīciju, kaut gan es noteikti censtos viņu pierunāt braukt vienu pašu, lai arī pati varētu no viņa atpūsties :D
12.09.2013 21:25 |

Reitings 8272
nu, ja draugs grib, lai brauc pie vecākiem. tu ar draugu par to esi runājusi, kā pēc viņa domām tevi uztver viņa ģimene?
manuprāt, uz kāda no ģimenes locekļu svētkiem ir jādodas, ja tiekat aicināti. un tas nav NEKAS 'TĀDS, ja vien ģimenē nav kādi 20 cilvēki.
ko tavs draugs saka par to, ka katras brīvdienas viņam ir jāpavada ar vecākiem? viņam tas patīk? varbūt viņš tā ir pieradis un nemaz neprot savādāk dzīvot.
tas, ka tu esi slima un viņi tevi aicina skrituļot, liekas daudz par daudz dīvaini.
par to fočēšanu - es nemaz neiedomājos, ka kāds par to var apvainoties. draugam mutes nav, lai paprasītu jūs nofočēt. vai paņemt savu fotoaparātu un palūdzat viņus nofotogrāfēt. manuprāt, tā nav tāda lieta, kas ir jāsagaida ka laipnība. protams, ja taisa lielo bildi, būtu nejauki, ja viņi tevi atstumtu.
turklāt, daudziem cilvēkiem nepatīk fotografēties.
13.09.2013 10:16 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Vispār inetersanti..
No vienas puses saprotu- ja vecāki visu laiku ir saukuši un ja jūs esat vienmēr izklaidējušies, tad protams,ka viņi tavas kaites dēļ to nepārtrauks. Draugs jau nu gan varēja parunāt, bet iespējams,ka vecākiem irvienalga..Nu tā jau ir....viņiem jau ikdiena no tā nemainās,ka esi slima..Draugs gan varēja viens pats aizbraukt, lai nav kašķis mājās un nedomā,ka tu turi viņu pieķēdētu.
13.09.2013 10:26 |

10 gadi
Reitings 13809
Kā vecāki var nesaprast, ka dēla draudzene ir slima? Neviens jau neliedz pašiem darīt, ko vēlas. Bet meitenei nav katrreiz jāpievienojas, ja pati nevēlas vai slikti jūtas. Puisis jau kādreiz varētu aizbraukt arī viens, bet laikam mans vīrs arī nebrauktu, ja es būtu slima.
13.09.2013 10:51 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pie manas ģimenes braucam reti, apmēram 1x pa dieviem mēnešiem. Ar mammu draugos sarakstos, pastāstu kā iet utt.
Drausmīgi ir tas ka pret tavu ģimeni ir šāda otršķirīga attieksme.
13.09.2013 11:20 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Bet meitenei nav katrreiz jāpievienojas, ja pati nevēlas vai slikti jūtas.

Varbūt viņi piedāvā tāpat. Ja nepiedāvātu, atkal būtu problēma,ka visi izklaidējas, bet viņiem pat nepiedāvā.
Viņu pienākums piedāvāt, autores pienāks atteikties,ja ir tāda vēlme.
13.09.2013 11:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits