Ai, meitenes, es arī varu atzīmēties, ka man šodien svētki! :D
Vārda diena + vakardien apritēja pirmais mēnesis kā esmu sievas godā - tad nu šovakar būtu jāuztaisa mazi svētki, kad vīrs būs mājās:)
Man tik slinkums uznācis - nez vai sanāks ko pagatavot..
Svētdien gan bija uznākusi rosība virtuvē - uzcepu auzu pārslu cepumus.
Es noriskēju un nopirku šādu-
Tas navtas lielais, bet mazāks.
Tāds, kāds Tev bildē nemaz neesmu redzējusi..
Man mati ir mazliet pāri pleciem, bet tādi paplāni un man nekas prātīgs nesanāca..
Lai varētu matus aplikt ap to švammi vajag "nolaizītu" ļipu uztaisīt un tad tos matus palikt.. Bet man patīk tāda vaļīgāka lipa un tad varētu būt tā cope, bet tā nesanāk..
Bet izskatās dīvaini - manuprāt, tas der gariem un bieziem matiem, lai ir kas šāds-
man ir tas sidzes ieliktais virtulis, bet man ir diezgan gari mati, varētu man vēl lielāks būt, bet man jau tā nav mazais.
bērnībā man bija kas līdzīgs angry ieliktajam, bet es nekad netaisīju tā, ka viņš nerādās no copes ārā. vispār izskatās, ka pagrūti varētu būt viņu noslēpt.
Pirmā Sieviete, jau ir tik daudzi cilvēki, kas man ko līdzīgu ir teikuši. Piemēram, zvana sen nesatikts draugs. Es prasu, ko viņš tā iedomājies pēkšņi piezvanīt? Viņš atbild: "Ai, gāju pa veikalu, meklēju auzu pārslas, atcerējos tevi." :D
Es atkal šodien kā pie svētku reizies pirmo reizi uztaisīju šāda veida frizūru -
Manu lentas jau sen biju iepirkusi, mājās mēģināju bet kaut kā nekad uz darbu nesanāca uztaisīt..
Tad nu šodien taisīju ar to lentu, kurai puķu virsū un komplemnti birst kā no pārpilnības raga:D