vienmēr ir no viena grāvja otrā, cosmo tas ir raksturīgi. tiem kam nauda, tie ir tie sliktie, tiem kam pāris lati pie dvēseles, tie ir tie labie =)
tikai tāpēc, ka bērnam ir viss ko vien var vēlēties, nenozīmē ka vecāki neieliek arī citas vērtības. arī tas, ka cilvēki uzskata ka tiem kam ir nauda, tikai izlutina tos bērnus un neko labu neiemāca ir tikai stereotips, tāpat kā tas, ka daudzbērnu ģimenēs ir tikai bomži un neizglītoti bērni. tie visi ir tikai stereotipi.
es neuzskatu ka būšu sliktāka māte tikai tapēc, ka gribu lai manam bērnam viss būtu jauns, labs, skaists. ja es varu atļauties, tad es nelikšu savam bērnam staigāt lietotos apģērbos. un te nav runa par kaut kādiem brendiem, ko te dažas uzreiz piesauc.
un kas tas par stulbumu, ka par augstāko izglītību jāmaksā tikai pašam? kā var tādus murgus sacerēt? ja vecāki nevar atļauties, tad meklē citas iespējas. bet ja es to spēju, tad negribētu ka mans bērns ņem piemēram kredītu, galu galā es ieguldu to naudu viņa nākotnē. un tiešām...kur pēc 12 klases tas 18 gadnieks raus tos tūkstošus? cik debīlam ir jābūt lai iedomātos ka ja ir 18 tad esi pieaudzis un nu ej savā dzīvē, no vecākiem neko nedrīkst ņemt, ja nē esi kautkāds nožēlojams izlutināts memļaks.
un tiešām, ja neko sakarīgu nevar pateikt bet grib tik dirsties, tad jau aiziet aizrādījumi par gramatiku, rakstu uz datora ātri un par kautkādu pareizrakstību un komatiem nepiedomāju.