attieksme pret vīrieti...

Reitings 123
Reģ: 09.09.2013
ir tāda situācija, ka mans draugs iedzerot kļūst par pa visam citu cilvēku, sāk mani bezmazvai pazemot, un sāk fantazēt lietas, ko itkā esmu viņam teikusi, bet īstenībā neesmu, it īpāsi tas notiek, ja aizejam uz kādu klubu vai vienkārši atpūšamies kopā ar draugiem...mans mērs ir pilns...varbūt kāda varētu ieteikt kādu labu ideju kā tikt ar šādu vīrieti galā, kā šādas situācijas izmantot pret viņu, lai sāp ne man, bet grauž viņam, kaut ko tādu, kas viņam liktu aizdomāties un mainīties? pie vainas ir viņa neuzticība man , jo viņš neuzticas nevienam cilvēkam, kā man iedvest viņā šo uzticību?

P.S. nevēlos, lai tiktu rakstītas visādas rupjības, kā daži labi to dara, vēlos dzirdēt idejas..:)
09.09.2013 14:11 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Varbūt autorei arī vajadzētu atstāt savu puisi klubā, kad jūt, ka nāk tas moments, kad viņam vajag izpausties? Vienreiz izpaudīsies ne uz Tevi, pa aci dabūs, būs mācība. Man tā liekas.
Izklausaas, ka vinjam taada kaartiiga noraushanaas vajadziiga :D Nu ieraksti taas vinja pretekliibas telefonaa. Parunaa arii (tad, kad vinjs ir skaidraa, protmas) normaalaa tonii par to dzershanu, vai nevajag samazinaat, vai kaa.
09.09.2013 15:19 |

Reitings 123
esmu no daudzajām sievietēm ,kuras vīriešus pārāk ātri ielaiž sev sirdī un kad nu pienācis laiks kad saprotu, ka nekas nemainīsies, ir ļoti grūti izbeigt attiecības, jo visu laiku liekas, ka tas cerības stariņš varbūt uzspīdēs uz manu pusi...

tur jau tā lieta, ka viņš neuzticas nevienam izņemot savu mammu, un vēlos, lai viņam priekšstats par mani mainītos un, lai viņš sāktu man uzticēties...jo šaubos, vai pati varētu uzticēties vīrietim, ja tikai tādus, kā maukurus, būtu iepazinusi no sākuma un ne savādākus! tas viss maina viņa uztveri, kā pret cilvēkiem, jo pats ir teicis, ka esot klubos uzaudzis un 6-8 gadu laikā, normālas sievietes nav redzējis, tikai tādas, kuras var paķert uz māju...! tāpēc šis ir arī iemesls kādēļ vainu ejam kopā vai neejam nemaz!
09.09.2013 15:30 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Bet tā ir viņa problēma!
09.09.2013 15:32 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
"ka esot klubos uzaudzis un 6-8 gadu laikā, normālas sievietes nav redzējis, tikai tādas, kuras var paķert uz māju"

bet vai brīvi cilvēki vispār cita iemesla dēļ iet uz klubu? Nu gan atradis vidi, pēc kuras spriest pēc sievietēm :D
09.09.2013 15:55 |

Reitings 123
"bet vai brīvi cilvēki vispār cita iemesla dēļ iet uz klubu?"

ne vienmēr tie brīvie cilvēki ir tie kuri gatavi vienas nakts sakaram, es runāju konkrēti par sievietēm ,kurām jau ir bērni, ģimene un attiecības, kuras ir gatavas pa kreisi lekt un to dara!
09.09.2013 16:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits