marilyn attiecības un pati marilyn liekas tāda nu dikt pozitīva. liekas, ka jums ar vīru dikt pozitīvas attiecības.
Paldies :) Mēs ar vīru esam draugi, tas ir ļoti svarīgi man, mums vienmēr ir jautri, kopā smejamies, runājam par visu ko. Domājam līdzīgi, mums viegli sadzīvot. Man patīk kā viņš ir audzināts , jo man ir viegli ar viņu, nav arī jāauklējas un pašai patīk palutināt vīriņu, jo zinu cik viņš to novērtē. :)
Katrā ziņā, man šādas attiecības ir pirmo reizi. Agrāk (citās attiecībās) lai nu kā bija, vienmēr bija lieli strīdi, kaut ko nevarējām sadalīt. Tagad tik feini,viegli.. tāda cieņa, tāds mīļums, ziedi par neko, mīļi vārdi par neko. Man vienmēr ir bijis tā,ka iemīlos līdz ausīm tā,ka savu otro pusīti lieku kā svarīgāko visā manā dzīvē, visā pasaulē, bet pati to nekad nesaņēmu pretī. Tad nu tagad beidzot es saņemu to visu un vēl vairāk, jūtos mīlēta un saprotu cik ļoti mīlu savu vīriņu. (l) Ehh, atkal bimba nāk,ka viņš ir prom komandējumā uz 4 dienām :D Gribētos tagad sabužināt,palīst viņam zem rokas,lai apskauj mani un mūsu mazo dēliņu :)