Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tāda sajūta, ka es neko nemāku...

Reitings 127
Reģ: 28.04.2013
Labs vakars!

Jau kādu laiku, patiesībā ļoti ilgi jaucas domas visādas pa galvu!
Es savā dzīvē neesmu atradusi nekādu piepildījumu..
Sajūta tāda itkā, ka es neko nemāku..
Nav man tādu nekādu īpašo talantu..
Vispār arī ļoti mazs vārdu krājums laikam..- arī draugu man maz, esmu no tām klusajām un kautrīgajām...

Visiem pamazām veidojas ģimenes, dzimst bērni rados, bet es kā vienmēr sēžu mājās viena pati..- mani arī neviens īpaši nekur nesauc, jo es acīm redzot neesmu īpaši interesants cilvēks, vienvārds sakot man tāda sajūta kā piektajam ritenim...

Gribētos to mainīt, bet nemāku, jo tāda sajūta, ka no manis jau vairs neviens neko negaida, ka no manis nekas jau arī tāpat nebūs, īstenībā pati reizēm jau arī tam sāku ticēt..

Es pat nezinu kapēc rakstu, vienkārši vajadzēja kādam to visu uzticēt..
Varat uzrakstīt savus viedokļus vai ieteikumus...

Jauku vakaru visām!:)
09.09.2013 00:06 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Reti kuram ir kaads spilgti izteikts talants. Taa vairaak ir kaisliiba uz konkreeto lietu, darbs un maaciishanaas. Ja gribi vairaak iziet cilveekos -kaut vai tiem pashiem radiem ik pa laikam pazvani, apjautaajies kaa iet, aizsuuti zinju draugos. Muusdienu pasaulee tik retie atceraas par citiem, ja vien vinjiem no taa cilveeka nekaa nevajag, taapeec tavu vienkaarsho un patieso interesi par to, kaa vinjiem klaajaas, noveertees un shaadi ieguusi arii biezjaakus uzaicinaajumus. Meegini kaadu reizi, ja tiek organizeeta balliite, uznjemties kaadus pienaakumus - piemeeram, sagatavot speeles vai ballites tematiku, vai kaut vai apzvaniit visus ieluudzamos. Taa vairaak iesaistiisies sociaalajaa dziivee. Veel der visaadi teaatra pulcinji, paargaajienu miileetaaju klubi utt.
09.09.2013 00:15 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Vēl viena :D Kura būs nākamā?! Bez apvainošanās, lūdzu.

Sāc vispirms ar to, ko TU gribi no dzīves, tad prasi dzīvei, ko tā var Tev piedāvāt.

Es arī esmu klusa un kautrīga, tīņu gados sēdēju mājās un mācījos, nevis tusējos apkārt, draugu arī pietiekami maz, bez puiša esmu jau ļoooti ilgi. Talanti? Pāris ir, bet ne tik attīstīti, kā gribētos. Un? Bet man ir sapņi, cerības, ilgas, un katru dienu dzīvoju un kaut ko daru, lai sapņi piepildītos. No manis arī neviens neko negaida, izņemot naudu ģimenei, es arī ne no viena neko negaidu, taču kaut kā kūņojos pa dzīvi. Esmu iesaistījusies brīvprātīgajā darbā, meklēju labāk darbu, turpinu pašizglītoties jeb veidoju sevi tādu, kāda pašai patiktu. Man nav nevienam jādod par sevi atskaites, kāda biju, esmu vai būšu.

Lasot šīs diskusijas, tiešām aizdomājos, KAM jūs, meitenes, dzīvojat?! Sev vai citiem?
09.09.2013 00:18 |

Reitings 9169
Turklaat man piepildiijuma kaa nav, taa nav un par to priecaajos! Kaa to guushu, tas noziimee, ka ir beigas visam, jo visi meerkji ir beigushies un dziive ir kljuvusi bezjeedziiga.
09.09.2013 00:21 |

Reitings 127
nu vienkārši grūti klausīties tos komentārus...

" Viņa jau par slinku lai taisītu kaut ko sev līdz"

"Ai ko nu, viņa tač nemāk"

" Murgs kaut kāds ar tevi"

Dažreiz gribas vienkārši pazust"- tāpat jau nevienam žēl nebūtu..
09.09.2013 00:26 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
sāc ceļot, brauc, pastrādā, pamaini valstis. Attīstība un talanti nāks ar laiku. Man likās, kad es arī neko nemāku, un nebija daudz draugu, kad dzīvoju Latvijā. Kā sāku dzīvot citās valstīs, parādījās , citas intereses, lietas un sapratu vairāk ko gribētu, vai varētu darīt !
09.09.2013 00:26 |

Reitings 127
šobrīd es nekur nevaru aizceļot, jo studēju, un arī neesmu pārliecināta, ka varēšu pēc tam darbu tur dabūt...
09.09.2013 00:29 |

Reitings 9169
Ja gruuti, aiztaisi vinjiem mutes un atceert kaut ko pretii. Paliks vieglaak.
09.09.2013 00:31 |

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
aizbrauc Erasmusā, vai paņem akadēmisko gadu (EVS, grundtvig, au pair, work'n'travel in USA)...
09.09.2013 00:33 |

Reitings 134
Reģ: 12.01.2013
Klusiem un kautrīgiem cilvēkiem parasti ir maz draugu :)
Meklē LABUS draugus.
Sāc apmeklēt mākslas izstādes, skaties seirālus, interesējies par kaut ko. Tādejādi tev būs vairāk par ko runāt ar citiem. Nevis saki - man nav talantu, bet dari to, ko tev patīk darīt :)
09.09.2013 00:47 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Šausmas, cik šeit depresīvas tēmas, pat nav nekādas vēlmes iedziļināties. Vienreiz par visām reizēm ir jāsaprot - ja vēlies kaut ko tādu, kas tev nekad nav bijis, tad tev ir jādara kaut kas tāds, ko tu neesi nekad darījis. Tas vien, ka tu pati apgalvo, ka esi neinteresanta, atbaida apkārtējos. Atrodi kādu aizraušanos un koncentrējies uz to, savā ceļā atradīsi arī sev domubiedrus un tava "problēma" atrisināsies pati no sevis. :) Iesākumā varbūt izlasi kādu motivējošu grāmatu!
09.09.2013 00:50 |

Reitings 134
Reģ: 12.01.2013
Tas vien, ka tu pati apgalvo, ka esi neinteresanta, atbaida apkārtējos.

Viņa iepazīstoties saka: Sveiki, es esmu neinteresanta?
09.09.2013 01:07 |

Reitings 203
Reģ: 16.07.2013
Domāju, ka šis te ir pietiekami saprotami.
jo es acīm redzot neesmu īpaši interesants cilvēks,
09.09.2013 01:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits