Kādas jūs izskatījāties grūtniecības laikā?

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Kādas jūs izskatījāties?Mani ļoti iedvesmoja šī sieviete,kura raksta blogu.Viņai ir jau 29nedēļa,bet gandrīz nevar redzēt puncīti.Tik skaita,kopta,sapucēta.Pilnīgi iedvesmo, ka var būt tik skaistas sievietes gaidībās.Nav tā ka visas grūtniecībā nolaižas,nekrāsojas,nepucējās.
Kādas jūs bijāt?Arī sportojāt un pucējāties?Mana draudzene teica, ka nevarot sagaidīt,kad būs gaidībās ,jo ēdīšot tā ka puncis plīst. :D

08.09.2013 23:16 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Ance
Man kājas pamst bez grūtniecības, manai mammai ir tāpat, iedzimts. Grūtniecības laikā nekas nepampa, tas sākās vēlāk. Nākot klāt gadiem mainās ķermeņa formas, kāds izdilst, kāds apveļās tāpēc tāda veida izmaiņas manuprāt neko nepierāda.
Nav iespējams par 100% pateikt ka grūtniecība notēlota, bet ir daži momenti kas izskatās aizdomīgi. Es pirmo reizi uzzināju ka Beyince ir stāvokli ieraugot šo foto daily mail, nodomāju cik jocīgs puncis. Vēlāk atklājās ka tas ir vienīgais atkailināta punča foto.
09.09.2013 23:38 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
kas Tev liekas jocīgs šajā foto ? :)
09.09.2013 23:40 |

Reitings 62
Reģ: 29.01.2009
būtu jau labi,ja ancei būtu tas džeks kuram klēpī apsēsties
dominikas čalis sen jau sakravājis koferus vai vēl joprojām dzīvo kopā un sauc par resnu govi savu draudzeni grūtnieci ?
09.09.2013 23:45 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Morgan, bet kāda velna pēc viņai jāatrāda visai pasaulei savs vēders? Ja tu būtu nesen zaudējusi bērnu, tu ietu un stāstītu visiem un atrādītu pus pasaulei savu pliko punci? Es arī biju tādos apstākļos, ka es varēju noslēpt savu grūtniecību un to ar lielāko prieku darīju, tāpēc nemaz nebrīnījos, ka man kāds prasīja, vai tā ir mana mazā māsa, ko vadāju apkārt ratos. Man arī vienīgā bilde, kurā esmu stāvoklī ir tā, kas te figurē pirmajā lapā, arī tas vēders izskatās jancīgi. Man vienkārši fascinē tie, kas kaut ko tādu var iedomāties. :D

Es arī nesaprotu, kāpēc tu tām pampstošajām potītēm tā piekasījies. Vienkārši tā būtu interesanta skaritība, ja cilvēkam, kam nav tādas problēmas ar pampstošām potītēm kā tev, neesošas, tēlotas grūtniecības laikā sāktu pampt potītes. :D

Ā, un vēl - tad jau var piekrist arī tam, ka tas bērns ir dzīvā lelle, kaut ko tādu es arī esmu dzirdējusi. :D
09.09.2013 23:45 |

Reitings 7743
Un vispar - kops pag 4dienas man liekas, ka es strauji palieku resna un nepievilciga.

Hormoni?
09.09.2013 23:46 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Jācenšas tagad pierast, ka visur tiks vainoti hormoni :D
09.09.2013 23:48 |

Reitings 7743
Nevajag jau pārspīlēt, ka visur tiek vainoti hormoni, bet tie ir daļa no grūtniecības jaukumiem, ne tā?
09.09.2013 23:53 |

Reitings 11429
Nevajag jau pārspīlēt, ka visur tiek vainoti hormoni, bet tie ir daļa no grūtniecības jaukumiem, ne tā?

Nezinu, neizjūtu tādus jaukumus. Bet kā kaut kas, tā citi saka, ka hormoni pie vainas :D Bet johaidī, katram cilvēkam kādreiz uznāk dusma vai kašķis.
09.09.2013 23:57 |

Reitings 7743
Marilyn, ja tev visi jautā par hormoniem, nez, varbūt pēc dabas esi ar tādu raksturu, mainīgu garastāvokli un hormoni tur galīgi nav vainīgi, to taču visi nevar zināt, tādēļ arī prātā ienāk pirmais loģiskais jautājums. Un šajā gadījumā par hormoniem jautāju pēc savas personīgās pieredzes, nevis tāpēc, ka lūk grūtniece, jāpakaitina atkal ar to jautājumu. Es sākumā vnk. juku prātā, jo nesapratu, kas notiek, tad jau sapratu, kas pie vainas un to visu sāku uztvert vieglāk, sapratu, ka nevis palieku resna un neglīta, bet puncī aug bebuks un neglītāka nebūt nepalieku.
10.09.2013 00:01 |

Reitings 7743
Protams, ka uznāk visiem, citiem to automātiski gribas norakstīt uz acīmredzamu vainu. Ja godīgi - es tikai tagad sāku aptvert, ka tiešām tas viss bija hormonu dēļ, ka nebiju es pati, kašķējos un piekasījos, tajā brīdī likās, ka tā vajag un tā ir pareizi, bet tagad... Uhh, draugs pareizi teica - es nemaz nelīdzinājos sev. Ja man kāds būtu teicis, ka tā uzvedīšos, pateiktu, ka viņš ir jucis un tik debīli es nekad neuzvestos un par tādiem sīkumiem nebimbātu. Ir grūti atzīt, ka nekontrolē sevi un savu rīcību, bet tā mēdz notikt. Tā pat kā PMS - vnk. uznāk un viss, neko padarīt nevar, ja kāds par to pajautā, gribas zemes spert gaisā no dusmām. :D Viens padomās, ka tāda kašķīga un īgna esi visu laiku, cits iedomāsies par šādu kaiti, jo zina, kāda esi ikdienā.
10.09.2013 00:06 |

Reitings 7743
Varbūt pašai viss liekas ok, bet no malas ir citādi, tā nevar būt? :D
10.09.2013 00:07 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
wee
1. Forma. Tas vairāk izskatās pēc vēdera ar divu burito saturu. Grūtnieces puncis aug no "apakšas", virs kaunuma vēders virzās uz āru, bet bildē vēders ir uzpūties centrā, liejas daļā nekas nav izvirzījies.
2. Kas tās par krokām sānos?

Ance
Nevaru nepiekrist, tiešām kāpēc puncis būtu jārada, vismaz grūtniecības laikā. No otras puses tā ir Beyonce kura ļoti mīl savu augumu izrādīt. Kāpēc pēc dzemdībā nopublicēja kādu bildi? Uz žurnālu vākiem tiktu, popularitāti celtu. No trešās puses, ja reiz tā bija paaugstināta riska gr. kāpēc tik daudz strādāja un dejoja kā ķerta pat augstpapēžos no galda lecot lejā?
10.09.2013 00:11 |

Reitings 5516
Morgan, tur jau tā lieta, ka viņa diezgan sūdīgi strādāja tajā laikā - bija maz uzstāšanās salīdzinoši ar iepriekšējos gadu. Pie tam tās viņas uzstāšanās, kas bija, viņai ir neraksturīgi sliktas. Nez, to kā tur bija, gan jau viņa pati tikai zina. Tomēr, ja tas bija viņas pašas bēbis, cepuri nost par to, ka nestāstīja nevienam.

Par to bildi, es tev goda vārds saku - līdz 6. mēnesim man bija tāds pats. Un manai mammai bija līdzīgs.

Bet, nu, nav jau vērts nemaz uz to iespringt, man vienkārši tās baumas liekas smieklīgas, jo tās jau rodas tik tā dēļ, ka cilvēks pēkšņi neizklājas kā uz paplātes, a cilvēki ta pieprasa un domā, ka viņiem ir tiesības zināt it visu. Nav, nav.
10.09.2013 00:20 |

Reitings 5516
bandita, kur ir īstā bandita? Ar tevi runāt nav interesanti.
10.09.2013 00:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Melnaadainajaam ir atskiriigi veederi, taadi nedaudz uz aaru izgaazti un saanskataa bik pufiigaaki kaa baltajaam. Taapeec arii gruutnieciibas laikaa izskataas vinju punchi savaadaak kaa baltajaam.
10.09.2013 01:12 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
Morgan, man arī bieži vien punčuks ir Tevi citējot "bet bildē vēders ir uzpūties centrā, liejas daļā nekas nav izvirzījies". Man jau liekas, ka tas atkarīgs no tā kā mazulis sagriezies. Bet par pašu dziedātāju un viņas vēderu neņemos spriest..
10.09.2013 08:42 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Sieviete bildēs nudien izskatās fantastiski. Taču tas ir ne tikai viņas nopelns bet arī viegla grūtniecība. Ne vienmēr grūtniecības laikā izskats ir tikai sievietes rokās- var gadīties tā, ka nelabumi, tūska, utt. moka visus 9 mēnešus. Taču daudz kas ir mūsu pašu rokās )))

Par sevi- izskatījos un jutos labi. Ļoti pievērsu uzmanību ādas kopšanai, krāsojos, daudz staigāju, ēdu ļoti mēreni (jā, reizēm tas prasīja milzu gribasspēku, lai nesāktu rīt, dažbrīd nāca virsū vilka apetīte :) līdz 9.mēn. varēju vilkt tās pašas drēbes ko pirms gr., tikai pēdējās ned. bija šausmīgs nogurums. Rezultātā no dzemdību iestādes iznācu tāda pati, kā biju pirms grūtniecības.
10.09.2013 09:08 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Puceejos visu grutnieciibas laiku, lai gan pie pašam beigaam bija neiespeejama misija, veders palika kaa bumbiņa! :D Jutos labaak.. ja biju sapuceeta utt.!
Taas, kas nepuceejas, peeec iespeejas dabiskaak staigaa arii atbalstu taadas. Katrai no mums grutnieciba norit savaadak, piemeeram manai draudzenei ir jau saakumaa visadaas saapes, nogurums un tmldz. Ja jau pati gruutniece juutas labi, tad vina gluži vienkaarsi var atļauties puceeties un justies labi!
10.09.2013 10:29 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Kad es biju stāvoklī, es arī pucējos. Neredzu iemeslu, lai nepucētos. Bet vienīgi es daudz pieņēmos svarā, jo kad biju stāvoklī man visu laiku gribējās saldumus. Centos atturēties, bet man bija ļoti nepārvarama vēlme apēst kadu saldumu, ko es arī darīju.
Un man 29. nedēļā bija daudz lielāks vēders nekā šajās bildēs redzamajai sievietei. Un man tas ļoti patika. :) Man vispār patīk ja sievietei stāvoklī ir liels puncis.

Šeit var redzēt, ka esmu pieņēmusies svarā.. :D
10.09.2013 11:00 |

Reitings 11429
Shak, kura nedēļa tev šitajā bildē?
10.09.2013 11:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits