vēl kādi ieteikumi? :D Un vispār - kādas atsauces par grāmatu "Atkailinos tevī"? :D Zinu jau zinu, ka tāda erotiska, bet nu... Pašķirstīju, tagad domāju vai ir vērts lasīt ;)
Ja esi lasījusi Naktstauriņu, tad palasi arī pārējās Lauras Dreižes grāmatas - Laimes monitorings, Nepabeigtais skūpsts u.c. Tās arī tādā pašā stilā. Vēl ir Veronika Rota - Citādie. Arī līdzīgi, kā Dreiže raksta.
Patreiz saldos un erotiskos gabalus esmu atlikusi, jo Greja 50 nokrāsas lika ļoti vīlties, knapi izmuļāju... Tagad esmu kritusi uz grāmatām, kur notiek strauji pavērsnieni un autors līdz grāmatas beigām notur manu interesi.
Te autori kurus lasu, lasot šos autoru darbus nevienā grāmatā nevīlos...
vēl izlasīju šo - OK, bet pēc iepriekšējo man pieminēto autoru darbiem, bišku nobāl..
Nesen lasīju grāmatu "Būda" Vilijams P. Jangs. Grāmata, manuprāt, paredzēta rudens vakariem un pārdomām par... apkārtni un emocijām. Nopirku Jāņu Rozē par 7 lati.
Pilnīgi kauns teikt, bet pēdējā grāmata, ko izlasīju - bija Harijs Poters (pārlasīju, jo biju jau pirms daudziem gadiem izlasījusi).
Šobrīd nespēju lasīt smagu literatūru, jo strādāju kā zvērs pa 2 darbiem un gan morāli, gan fiziski ļoti nogurstu.
Ar katru nākamo grāmatu pārliecinos vairāk, ka Ismail Kadare ir viens no šī laika labākajiem rakstniekiem, ko esmu lasījusi. Tiesa, vai darbi ir latviski tulkoti nav ne jausmas.