Kurš no visiem piedzīvojumu parkiem Latvijā ir visinteresantākais?
Sestdienu gribētos pavadīt aktīvi, bet nezinu, kuru lai izvēlas nekad nevienā neesmu bijusi ...
Baseinu kaut kā negribas, es ar ūdeni esmu stipri uz Jūs it īpaši ar tām trubām ... :( Restorāns nebūs īpaši svinīgi, esmu izlutināta un man tā ir pierasta lieta ... :)
Kas tā par baskāju taku !? būs jāiegūglē ....
Es par to trasi iedomājos, jo man nav bail no augstuma vispār varētu pat bez bailēm pa 16 stāvu mājas kori pastaigāties un cik skatījos netā man nelikās , ka tās trases ir nenormāli sarežģītas .... bet nu jāapdomā vēl ...
Varbūt, kaut kur ir atbraukuši, kādi karuseļi , neziniet ?
Meitenes tikai mēģina brīdināt par iespējamo risku šajā laikā, bet autore, acīmredzot, rēķinās ar risku, ka var kas slikts atgadīties. Nav jau vērts atrunāt, tādā gadijumā...
Es jau nesaku, ka braukšu ... Tas bija viens no variantiem ... šis diskusijas laikā radās vēl vairāki varianti, ko meitenes ieteica, paldies viņām .... :)
Vienkārši pieturos, pie tā, ka grūtniecība nav slimība it īpaši ,ja jūties labi ...
Un tapēc, ka nekad neesmu tur bijusi arī pajautāju Jums ...
Ieteiktu Siguldu, citi, ja gribēs, lai iet tos tarzānus, a Tu pa to laiku sataisi pikniku, tur, kad brauci r rodeli lejā tad redzēju, ka ir galdiņs, kur vieni jau kaut ko svinēja, man likās feini :). Pati gribēsi varēsi kaut ko arī padarit :)