_paris, nesatraucies, tā nav pabeigta sērija, tur visādas nepilnības :D es pagaidīšu īsto. :)
Labrīt!
Es šodien lepna "māmiņa", pastāstīšu šīs nakts piedzīvojumu :D
Man mājās ir sargsuns :D :D Līdz šim domāju, ka tikai mīkstā mantiņa, bet nēēē. Šonakt guļu, sapņoju par ebay (nosolīju pirms gulētiešanas vienu smuku hipsterkleitiņu, kuru jau dikti ilgi gribēju, hehehe), pēkšņi man viens blakus bubina - vufvufvuf..domāju - wtf? Izrādās man bija vaļā durvis..un lkm ne tikai neaizsēgtas, bet arī pavērtas..nezinu, vai tur kāds kaimiņš aiztaisīja vai kāds gribēja paciemoties (bija 2:50), bet k kas ar tām durvīm bija, es pamostos..protams, tikko pamodusies nakts vidū, neiedomājos, ka suncim ir komanda "kas tur ir" (tjipa "balsi"), prasu šim, kas tur ir, un tad es dabūju dzirdēt, ko viņš par to domā...sapratu, ka laikam vajadzētu kārtīgāk arī kādu pieklusināšanu iemācīt :D :D Pēc tam vēl ilgi nevarēja nomierināties, daudz reizes staigāja pa māju veikt pārbaudi...lieki piebilst, ka man arī diez ko omulīgi nebija :D Tāds, lūk, man niknulis, vispār nebija ne jausmas, jo tad, kad es naktīs nāku mājās, viņš guļ un viņam pofig, man jāiet viņš mīļot, nevis šis pie manis skrien kā parasti :D