Padiskutēsim par puišu aiziešanu/atgriešanos

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Palasot dažas diskusijas,man radās jautājums par puišu aiziešanu,atgriešanos.

Tik daudzi puiši esot attiecībās kādā momentā meitenei pasaka - nav lemts; paņemam pauzīti, jo man ir putra galvā utt. Tik daudz visādas standarta frāzītes viņi pasaka. Kāds laiks paiet esot šķirtiem, bet tad - puisis sapratis,ka tomēr grib atpakaļ, nav cita tik laba,cik bija iepriekšējā meitene. Bet kāpēc???Kā jums šķiet?

Kāpēc daudzi ir tie pauzītes ņēmēji,skaļo vārdu teicēji,ka nav lemts,bet beigās atkal atgriežas? Un kāpēc viņi atgriežas?
04.09.2013 20:19 |

Reitings 8272
Pauzēm attiecībās neticu. Tas ir beigu sākums.

no personīgās un visu apkārtējo pieredzes nav nevienas attiecības, kuras galu galā pēc šīs pauzes neizjuktu. īsu laika periodu varbūt viss ir labi, ja salabst, bet ar laiku tāpat viss notiek tādā pašā trupceļā vai sākas citas problēmas.
05.09.2013 12:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es nepiekristu, negribētu kā tāda muļķe sēdēt un gaidīt, kad tad apdomāsies, vai mani vajag.
05.09.2013 12:33 |

Reitings 8272
daudz kas ir no svara, vai cilvēki, paņemot attiecībās pauzi dēļ kkādām problēmām, nevis jūtām, mainās. tas ir, mainās lai attiecībās nebūtu konkrētais problēmjautājums.
ja jūtas ir pauzes iemesls, tad tam viennozīmīgi seko šķiršanās, jo šis iniciators pēc laika atkal sāk šaubīties par savām jūtām. izņēmumgadījumi varētu laikam būt kādos ~ 16 gados, kad vispār nesaproti, kas ir attiecības un to vērtība.
ja cilvēki paņem pauzi tādēļ, ka nevar vairs kko izturēt, bet bez īpaša mērķa, ka kkas mainīsies, uzskatu, ka tam nav jēgas.
05.09.2013 12:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja mans puisis vēlētos ieturēt attiecībās pauzi.. es šaubos, ka spētu pēc tās pauzes viņam piedot. Kāpēc ir nepieciešams attiecībās pārtraukums? Viņš šaubās par kopīgu nākotni, tātad.. es neesmu gana laba.. vēl ļaunāk - kāda cita tobrīd šķiet interesantāka (kas manās acīs jau ir krāpšana).. Ja manas jūtas pret šo cilvēku ir šķīstas.. tā ''pauze'' tikai visu sačakarētu..
05.09.2013 13:00 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Ārprāc, tas notiek tikai pie mums LV.Kad kundziņam kaut kas neiepatīkas, paceļ cepuri un sveiki.

Man ir bijis, kad esi pati esmu gribējusi ņemt visādus breaks, bet par laimi manējais nelaida mani tik viegli vaļā:D
05.09.2013 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits