Es domāju, ka tas ir saistīts vispār ar sabiedrību kā tādu.
Pirmkārt - nav vairs tā svētuma attiecībām, kāds tas bija agrāk .. precības vienreiz mūžā, sex pēc kāzām & stuff
Otrkārt - bez šīs svētuma apziņas lielākā daļa cilvēku vienkārši izvēlas vieglāko ceļu - aiziet no problēmām. Labi, es arī nesaku, ka jācieš līdz pēdējam, bet vismaz kaut cik vajadzētu pacīnīties par to, ko reiz esi izvēlējies.
Treškārt - sabiedrība kā tāda .. apkārt dzirdams, ka reku draugs pašķīrās vai paņēma pauzīti, otram jauna mīļākā, trešais sekretāri mīca .. zemapziņā izveidojas priekšstati, ka tas ir normāli un, ja jau tas ir normāli, tad kāpēc pašam to nedarīt? Vīrieši bez spēcīgiem uzskatiem un spēcīgiem nerviem pakļaujas sabiedrības spiedienam ..
Ceturtais - kārdinājumi ir visapkārt - e-vide, iepazīšanās mūsdienās ir TIK vienkārša! Piedāvājums kļuvis krietni lielāks nekā, piemēram, pirms 20 gadiem.
No personīgās pieredzes - esmu ņēmis pauzi attiecībās, lai saprastu, cik ļoti man sieviete patīk. Un pauzes laikā nevienas citas pat prātā neienāca. Gribējās visu pa plauktiņiem sakārtot ..