Catrice stends-atlaides.Kurš vainīgs?

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Ļoti nepatīkama situācija šodien notika.Braucot no draudzenes,iebraucu Jūrmalas Drogās.Ieraudzīju,ka Catrice produkcijai atlaide.Ļoti skaistam acu ēnu tonim bija atlaide (iezīmēts ar dzelteno krāsu) un vēl pēdējais palicis.Nu paņēmu.Pārdevēja skenē (vai kā to pareizi sauc) manas preces un es ieraugu,ka Catrice ēnai nav atlaide.Saku,ka pie stenda tieši šim tonim ir atlaide.Pārdevēja pieiet,paskatās,atnāk atpakaļ un saka man
"Es nezinu kā viņi te tās atlaides salikuši,bet šim nav atlaide."
Es saku : "Vai tad tas ir man jāzina?"
Pārdevēja : "Nē,nē,bet mums neuzrādās,ka šim produktam ir atlaide.Nezinu kā Catrice firma tur ir salikusi."
Es: "Bet jūs šeit strādājat,kā jūs varat nezināt?Vai tad firma patvaļīgi var likt atlaides kā vēlas un klientam ir tomēr jāmaksā pilnā cena?"
Apnika klausīties pārdevējas "es nezinu",tā kā tonis bija skaists,paņēmu pa pilno cenu un devos.Protams, 50 sant. nebija žēl samaksāt pa virsu,bet šī nav pirmā reize,kad problēmas ir ar Catrice firmas cenrādi Drogas veikalā.Tagad nesaprotu,kurš tad ir vainīgs Catrice,kas piegādā produktu un it kā liek nepareizās cenas,vai Drogas?Un ko es kā klients varu darīt?Protams,varēju jau nepirkt,bet tomēr man interesē kā var būt tā,ka neviens nezina kam liek atlaides.Patiesībā jūtos apšmaukta.
04.09.2013 20:18 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
vot kā man riebjas tādi cilvēki, kam patīk kašķēties par maznozīmīgām lietām.
04.09.2013 21:54 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ishi, tās ir maznozīmīgas lietas, ja saskaries ar tām reizi gadā. Konkrētajā veikalu tīklā tādas lietas notiek pārak bieži.
No tā mēs iegūstam
1) Samaitātu garastāvokli pat tad, ja klusējot samaksājam prasīto cenu.
2) Ja neviena neko neteiks, nekas nemainīsies
3) Cik naudas gadā mēs šādi pārmaksājam?

Piemēram, es personīgi nemeklēju pie kā piekasīties, bet, ja tik bezkaunīgi mani mēģina apšmaukt un vēl uzvedas tā, itkā tas taču būtu normāli, man tas nav pieņemams un es to tā neatstāju.
04.09.2013 22:05 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Man ir bijis tā kādas 3 reizes, bet es no kļīdām, protams, nekad nemācos un pie kases uz čeku nepaskatos! :D
04.09.2013 22:07 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Protams veikalos gadās dažādi, pārdevēja nepaspēj nomainīt cenu vai datorsistēmā cenas vēl nav nomainījušās, bet zinu reālu gadījumu, kad sievietei tika atdriezta starpība.
Viss atkarīgs no veikala pretīmnākšanas.
04.09.2013 22:16 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Tā jau ir,ja būtu pirkusi daudz produktu,diez vai pamanītu.
05.09.2013 10:11 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Drogu stendos, kur ir atlaides, ir bardaks ar tām cenām. Ne tikai Catrice, bet arī Maybelline, Loreal. Es cenšos salīdzināt cenu zīmes kodu ar preces kodu. Ja nesakrīt, tad pie kases sākumā paprasu, lai pārbauda cenu un tad pērku. Man arī ir bijuši gadījuma, kad sajaukts un es nopērku dārgāk nekā norādīts. Mācos no savām kļūdām :D
05.09.2013 10:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits