Ko darīt? Es negribēju, viņš iebāza.

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Hi,
Notika nelaime.
Man datorā ir izdzēsta mūzika. Bet es nepārdzīvoju. Sen jau gribēju paplašināt savu mūzikas "gardarobi". Tagad varu ieviest no nulles :D
Vēlos lejuplādēt lielu apjomu. (vairāk šī un pēdējo gadu) Pēc tam, garos vakaros, klausoties atsijāsies, kas paliks, kas tiks dzēsts.
Kā man labāk meklēt dziesmas? (lejuplādēšanai izmantoju torentus un revconnect)
Iepriekš neesmu lejuplādējusi apjomus, tikai konkrētas dziesmas, labākajā gadījumā, kādas grupas albūmu.
Ja ne tā, tad varat ieteikt kaut vai izpildītāju un albūma nosaukumu.
Der dažāda stila mūzika.

Ceru uz ieteikumiem, vēlos ko nedzirdētu.
Paldies :)
P.s. Ceru, ka piedosiet, ka virsraksts un sadaļa nav pa tēmu. ;D
03.09.2013 16:34 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
vīrietim iešļuka, viņš taču pat neuzmācās sievietei, tikai sniedzās pāri viņai gultā pēc maka un iešļuka.

Tā taču nevar būt.. :D
Kaut kam tur ir jābūt baigi lielam vai baigi mazam.
04.09.2013 20:18 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ja man vajadzētu lielus apjomus, ņemtu talkā torrentus un googli. Googlei apjautātos par attiecīgā mūzikas žanra, kas interesē, jaunumiem, klasikas labumiem un īpatņiem. Kad atbildes saņemtas, vecais labais piratebay un attiecīgo censoņu nosaukumi ar vārdiņu discography beigās.

Manuprāt tas gan ir diezgan garlaicīgs process, tāpēc es izvēlos kaut kā svaiga meklējumos izklejoties pa youtube un tad ņemt atsevišķas dziesmas no zaycev.net - tur arī latviešus var atrast.
04.09.2013 20:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
P.S. Es arī gaidīju krimināltrilleri :D
04.09.2013 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits