Es atvainojos, tikko paskatījos, ka nepareizo grāmatu esmu ielikusi. Biju domājusi šo un šīs sērijas grāmatas:

Tikko apskatījos, ka oriģinālizdevums ir 1999. gads, bet pārstrādātie, papildinātie izdevumi ir vairāki, pēdējais, šķiet, 2011.g.Mums grāmatas deva bibliotēka, gadu nepiefiksēju, bet darba burtnīcas bija kā kuram - vienam vecāks, otram jaunāks izdevums.
Kāpēc es šo grāmatu pieminēju - šie mācību materiāli satura ziņā bija normāli, labi, taču citādā ziņā tie izsauca smieklus un ņirgāšanos. Visi vizuālie materiāli grāmatā bija tik ļoti.. 80tie, 90tie.. arī papildinātajos izdevumos. Nerunājot par vizuālo materiālu saturu, dizainu pat es varētu labāku uztaisīt. Klausīšanās uzdevumi (mācību materiāli nav tikai gr+db, bet arī kasetes) vairāki bija briesmīgā kvalitātē.
Es nezinu, kā jums, pieņemu, ka tas viss ir ļoti individuāli, bet man ir patīkami mācīties no jauniem, mūsdienīgiem mācību materiāliem. Ar prieku skatīties un šķirt grāmatu, labā kvalitātē klausīties tos uzdevumus utt.
Ja tagad vecāki raud par to, ka ir jākopē darba burtnīcas, jo kopēšana ir kaut kas zems, tad vai neraudās, ja viņu atvasītes mācīsies no 10 gadus vecām grāmatām? Mūsdienās tie 10 gadi ir NEREĀLI daudz.