Sīrija

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Meitenes, kur jūs lasāt ziņas par to, kas notiek Sīrijā? Un vispār varētu sākt diskusiju par un ap to. Pēdējā laikā visās pasēdēšanās, satikšanās, ar dzīvokļbiedriem, visur visur galvenās sarunas riņķo ap to.
02.09.2013 21:25 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
05.09.2013 17:24 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
Varbūt labi,ka man nav tv un arī netā neložnāju pa ziņu portāliem:) mazāk zini - mierīgāk guli :)
05.09.2013 17:46 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
05.09.2013 21:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
07.09.2013 12:31 |

Reitings 27552
http://www.apollo.lv/zinas/krievija-suta-uz-sirijas-piekrasti-desantkugi-ar-ipasu-kravu/608777

Desantkuģis šodien dosies ceļā no Krievijas Melnās jūras flotes bāzes Sevastopolē uz bāzi Novorosijskā, no kurienes dosies uz Vidusjūru, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, ziņo aģentūra «Interfax».

Novorosijskā kuģis uzņems «īpašu kravu», bet tās saturu avoti neatklāja.

Krievijas karaflotes kuģi visu Sīrijas krīzes laiku atradušies Vidusjūras austrumdaļā. Ik pēc dažiem mēnešiem notiek kuģu rotācija. Krievijai ir arī flotes bāze Sīrijas ostā Tartūsā. Savukārt pēdējo dienu laikā Krievija sākusi pastiprināt Vidusjūrā izvietotos spēkus.
07.09.2013 12:33 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nekādi nespēju saprast kāpēc kaut kādam tur Obamam ir jābāž savs nēģera deguns kaut kur Zemes lodes otrā pusē?Lai taisa karu savā ielās!Sīrija ir gana tuvu Latvijai,lai es uzskatītu to kā manu civiltiesību pārkāpumu radīt jaunu karu manā kontinentā,jo tas var apdraudēt mani un manu ģimeni un draugus!
Bērziņš it kā neesot teicis,ka Latvija atbalstot ASV(tā esot bijusi mēdiju palaista pīle,kuru Žirinovskis uztvēris nopietni),bet,ja ir,tad man ir jautājums-vai Latvija ir viņš viens vai tomēr visi tās iedzīvotāji kopā?Nemanīju,ka notiktu kaut kur kāda aptauja vai LATVIJA uzbrukumu atbalsta,vismaz man neviens neko nav jautājis,jo mana atbildē būtu kategorisks nē!
Miera bumbas,smiekli pašiem nenāk?Uzsāksim karu,lai radītu mieru,ha,ha.Būtu smieklīgi,ja nebūtu tik stulbi.Ceru,ka tas raksts par Obamas meitas izvarošanu ir patiess,jo iespējams tas liks tam amerikāņu idiotam aizdomāties,ja ne,tad es ceru,ka draudus piepildīs,varbūt pēc tam vairs savu melno degunu svešu valstu un kontinetu darīšanās nebāzīs!
Tas cilvēku idiotisms mani vienkārši padara traki niknu.Varbūt uzreiz uzmetiet katram zemes nostūrim virsū pāris "sēnes",lai radītu pilnīgu mieru zemes virsū?
07.09.2013 12:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nekādi nespēju saprast kāpēc kaut kādam tur Obamam ir jābāž savs nēģera deguns kaut kur Zemes lodes otrā pusē?

Es sliecos piekrist versijai, ka Sīrija ir diemžēl kā tāda ēsma.. patiesībā tas no ASV puses ir netiešs uzbrukums Krievijai.
Turklāt jā.. Sīrijā ir nemieri.. Muļķīgs piemērs: daudzdzīvokļu nams. 10. dzīvoklī kaimiņš katru nakti dzerstas un sit sievu.. Ko darīs nama iedzīvotāji? Visticamāķ iejauksies (piezvanīs policijai). ASV arī nolēma iejaukties.. bet, kā jau minēju, manuprāt, šajā situācijā Sīrija ir tikai tāds starpnieks (grūti atrast piemērotu vārdu)..

Ceru,ka tas raksts par Obamas meitas izvarošanu ir patiess,jo iespējams tas liks tam amerikāņu idiotam aizdomāties,ja ne,tad es ceru,ka draudus piepildīs,varbūt pēc tam vairs savu melno degunu svešu valstu un kontinetu darīšanās nebāzīs!

Manuprāt, tieši šie draudi pamudinās ASV rīkoties.
07.09.2013 13:13 |

Reitings 3031
Man personīgi ir dziļi vienalga kas notiek ar Obamas meitām. Visas Sīrijas iedzīvotāji nezina kas ar viņiem būs rīt un tāpat viss tas reģions. Daudzas Sīrijas sievietes tiek nogalinātas, izvarotas, pārdotas verdzībā SA princīšiem, bērni tiek nogalināti un dzīvi sadalīti gabalos. Kas man daļas gar psihopātu marionetes atvasēm kuru tēvocim ir 12 sievas? Absolūti nekādas.

Kubiete
Jaunākās ziņas ir tās ka Ķīna ir nosūtījusi savus karakuģus.
Uzbrukums Sīrijai ir neticami nepopulārs ASV, politiķi burtiski tautai uz ceļiem lūdzas viņu atbalstu un atbalsta vietā tauta prasa tiesāt Obama bin Ladenu & co par nodevību. Anglosakšu impērija brūk.
Spriežot pēc provizoriskajiem rezultātiem pastāv liela iespējamība, ka kongress nobalsos pret. Manuprāt tas būs tikai gals ASV impērijai un tie kam šo kariņu patiesībā vajag neatkāpsies. Ja nemaldos 9ajā kongress balsos, tad redzēsim.
07.09.2013 13:16 |

Reitings 3031
Tā kā vairākas šeit izrādīja simpātijas pret pareģojumiem, tad nolēmu padalīties ar Islāma zinātnieka Hoseina viedokli. Viņš man ļoti simpatizē ar to, ka saprot ekonomikas sistēmas pamatus, vēsturi un politiku un protams teicami pārzina Islāmu. Lekcija ir angļu valodā ar kopsavulkumu krievu val. Par ekonomiku un politiku neko jaunu neuzzināju, taču viņa paustais viedoklis Islāma sakarā likās ļoti interesants,piemēram, ka Sofijas katedrāle kur kopš Ottomanu iekarojuma atrodas mošeja būtu jāatdod kristiešiem. Nu cik no jums kaut ko tādu nav pārsteigtas dzirdot? http://youtu.be/ABRP_iJWavo
07.09.2013 13:28 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Morgan, nebiju pamanījusi Tavu atbildi man un vispārējo aktivitāti šajā diskusijā. Bet teikšu atklāti, ka ir grūti diskutēt ar cilvēku, kuram ir tik taisnvirziena domāšana, kurš dzīvo ar savu "pareizo" patiesību un nepieļauj domu,ka kļūdās. Īstenībā, palasot Tevi citās diskusijās, ir redzams no kurienes vēji pūš un kāpēc Tev rietumi ir "ļaunie" un tie, kuri stājas pret tiem ir "labie".

Morgan, nav viss melns un balts. Amerika nekādā gadījuma nevarētu būt par demokrātijas un cilvēktiesību sludinātāju, jo vairāk tāpec, ka tā ir valsts, kas ir vismazāk ratificējusi starptautiskos cilvektiesību instrumentus, bet tādas arī nevarētu bēt Krievija, Ķīna un TA. Taču nevar noliegt, ka Amerika ir devusi savu artavu pozitivajām pārmaiņām daudzos reģionos. To var noliegt tikai neizglītotie un šauri domājoši cilvēki!

Runājot par demokrātiju un korupciju. Redzi, saikne ir tajā, jo korumpētaka valsts, jo vājāka demokrātija ir valstī, jo sliktāks dzīves līmenis ir valsts pamatiedzīvotājiem. Starp citu, Tev ļoti patīk runāt par Ameriku, bet Amerika nav pat starp top 10 vismazāk korumpētākajām valstīm, ja būt precīzai,tad tā ir 19.vietā. Ieteiktu Tev salīdzināt dzīves līmeni tadās valstīs kā Somija, Dānija, Zviedrijā, Jaunzēlandē, Singapūrā, Kanādā ar Somāliju, Pakistānu, Kongo, Ziemeļkoreju, Uzbekistānu, Krieviju UN TIKAI TAD VIRINĀT MUTI PAR KORUMPETAJIEM RIETUMIEM !

Runaju par banksteriem, individiem kas vieni pasi sez uz Krievijas resursiem, preses ipasniekiem kuri ir Izarelas pilsoni. Es redzu, ka tu nevari saprast par ko runaju un tas ir tapec, ka tu nezini kam pieder visas ieprieksminetas lietas Krievija un Rietumvalstis.

Morgan, lielākie Krievijas uzņēmumi, tajā skaitā bankas, ir zem Putina aizsega vai viņam pietuvināto cilvēku aizsega, tāpēc jautāšu atkārtoti "kādu "parazītu padzīšanu no valsts" Krievijas kontekstā Tu vispār runā?"

Pie tam Krievijai ir savas savtīgās intereses tajā reģionā. Ne jau Krievija uztraucās par civilajiem Sīrijā.

Un ASV, Izraelai, Sauda Arabijai, Katarai, Turcijai un Rietumveiropas valstim.

Es jau neteicu, ka ASV un co rūp Sīrija. Tieši Tu bija tā, kura saka, ka Krievija ir "baltais miera balodis". Tāpēc es iebildu, ka tā viss nav. Vispār ļoti kaitina diskusiju veids, kad viens norāda uz faktu, tad otrs cenšas novirzīt tematu ar "bet paskaties uz tiem otriem. bet viņi..... tadi un šitādi". Konkrētajā gadījumā runāju par Krieviju, ka viņi nebūs tie, kuri iesaistīsies darbībās, no kurām nespēs gūt labumu sev! Arī šoreiz Sīrijas konfliktā

ANO ģēnerālsekretārs ir paziņojis, ka uzbrukums Sīrijai pašreizējos apstākļos būs nelikumīgs.

Ja Obama (t.i. vina kungi) gribes- ANO tiks ignorets. Ir jau pieradijies, ka ASV uzsak nelikumigus karus.

Nu šim +/- varētu piekrist.

Sekojiet līdzi ziņām un neļaujieties brainwash!

Zinas ir vislielakais brainwash- FOX, CNN, BBC.

Ļoti žēl, ka Tev, Morgan, ziņas aprobežojas tikai ar FOX, CNN un BBC. Šeit ar ziņām es biju domājusi notikumus pasaulē. Cits sinonīms ziņām šajā kontekstā būtu jaunumi!
07.09.2013 13:28 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Noskatījos video.
Smagi, jau kādu laiku sekoju līdzi tam, kas tur notiek.
Smieklīgs liekas Sīrijas instagram profils, kā nav kauna..

Neesmu eksperte, bet, manuprāt, loģiski būtu sūtīt uz Sīriju kādu karaspēku, kas tur ievieš kārtību un sniegt palīdzību iedzīvotājiem.
Nevis sākt karu pret Sīriju, jo Sīrija karo ar Sīriju.
Katrā ziņā Obama man vairāk nesimpatizē.
07.09.2013 13:35 |

Reitings 314
Harmony, precizēšu!

Latvija nav devusi savu atbalstu ASV sakarā ar Sīrijas konfliktu. Tas šizofrēniķis Žirinovskis kaut ko smagi jauc.

Kā arī Obama ir tik pat melns kā balts! Nevajag izrādīt savu aprobežotību publiski.
07.09.2013 13:36 |

Reitings 314

Kā arī Obama ir tik pat melns kā balts! Nevajag izrādīt savu aprobežotību publiski.

Ar to es biju domājusi Obamas rasi, nevis nodomus utml.
07.09.2013 13:38 |

Reitings 27552
http://www.diena.lv/pasaule/latvija-militari-nepiedalisies-trieciena-sirijai-runa-ir-par-politisku-atbalstu-14023726

Latvija militāri nepiedalīsies triecienā Sīrijai; runa ir par politisku atbalstu
07.09.2013 13:38 |

Reitings 3031
Īstenībā, palasot Tevi citās diskusijās, ir redzams no kurienes vēji pūš un kāpēc Tev rietumi ir "ļaunie" un tie, kuri stājas pret tiem ir "labie".

No kurienes tad veji push? :) Man rados krievi vai tevs bijusais Krievu specdienestu darbonis? :D

Redzi, saikne ir tajā, jo korumpētaka valsts, jo vājāka demokrātija ir valstī, jo sliktāks dzīves līmenis ir valsts pamatiedzīvotājiem.

Katara, Bahraina, Sauda Arabija, AAE, bijusi Gadaffi Libija. Tur ne smakas nav no demokratijas, toties Rumanija un Bulgarija ir demokratija. Kada ir sasaiste ar particibu un demokratiju. Absoluti nekada. Piemerus iz vestures nemaz neuzskaitisim. Demokratija nav = augsts dzives limenis.

UN TIKAI TAD VIRINĀT MUTI PAR KORUMPETAJIEM RIETUMIEM !

Tev nav ne mazakas nojausmas par kadu korupciju es runaju. Tas par ko es runaju ir centralas bankas un korporacijas, masu mediji, ta ir korupcijas sakne. Es saprotu ka to ir gruti uzvetrt, tas nav tas par ko raksta avizes vai sava starpa apspriez inteligenti. To var saprats tikai tie kas parzina musdienu banku rasanas vesturi.

lielākie Krievijas uzņēmumi, tajā skaitā bankas, ir zem Putina aizsega vai viņam pietuvināto cilvēku aizsega, tāpēc jautāšu atkārtoti "kādu "parazītu padzīšanu no valsts" Krievijas kontekstā Tu vispār runā?"

Tiesi par to es runaju. Pareizi tu saki, ka viss ir zem Putina tupeles un virzas uz to, ka vel vairak bus zem Putina tupeles. Par to ari "rietumi" vinu necies ne acu gala, ka Putins nav vinu marionete., vispirms vins cionistus izmantoja lai tiktu pie varasa un tad nem un patriec vinus no valsts. Protams ka vins riebjas cionistiem. :D
Saja sakara, G20 samita BRICS valstis pazinoja par sava fonda izveidi. Ta ir plauka IMF pa abie vaigiem un vel viens iemesl neciest Putinu un uzsakt karinu ar Krieviju. Vini to noteikti jau sen zinaja, tikai lidz mums parastajai tautai tas leni aiziet.
07.09.2013 14:34 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es ņemu savus vārdus atpakaļ par to, ka, ja mūs atkal okupētu rus, nebūtu tik brutāli. Paskatoties, kā šie pret gejiem, bail iedomāties,kas būtu pret latviešiem...
07.09.2013 14:38 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Lopu vagonos un uz Sibīriju
07.09.2013 14:46 |

Reitings 3031
Winterra
Nenem galva to propaganda. Krievija netaisas veikt genocide pret gejiem, bet vienkarsi ierobezot vinu propagandu, ienemt ieverojamus postenus valsti ari nelaus, tomer dzivot vini vares, cietuma par gejismu neliks (ja neparkaps porpagandas likumu) un citadas represijas nebus. Balstos uz bijusa KGB agenta viedokli (tads ir ari Putins) http://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk&list=FLEPf0OUqH_FPlSrv4F82ZdA&index=197, viena no savas intervijas dalam un sava lekcija Jurijs Bezmenovs to mineja.
07.09.2013 15:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits