Morgan, nebiju pamanījusi Tavu atbildi man un vispārējo aktivitāti šajā diskusijā. Bet teikšu atklāti, ka ir grūti diskutēt ar cilvēku, kuram ir tik taisnvirziena domāšana, kurš dzīvo ar savu "pareizo" patiesību un nepieļauj domu,ka kļūdās. Īstenībā, palasot Tevi citās diskusijās, ir redzams no kurienes vēji pūš un kāpēc Tev rietumi ir "ļaunie" un tie, kuri stājas pret tiem ir "labie".
Morgan, nav viss melns un balts. Amerika nekādā gadījuma nevarētu būt par demokrātijas un cilvēktiesību sludinātāju, jo vairāk tāpec, ka tā ir valsts, kas ir vismazāk ratificējusi starptautiskos cilvektiesību instrumentus, bet tādas arī nevarētu bēt Krievija, Ķīna un TA. Taču nevar noliegt, ka Amerika ir devusi savu artavu pozitivajām pārmaiņām daudzos reģionos. To var noliegt tikai neizglītotie un šauri domājoši cilvēki!
Runājot par demokrātiju un korupciju. Redzi, saikne ir tajā, jo korumpētaka valsts, jo vājāka demokrātija ir valstī, jo sliktāks dzīves līmenis ir valsts pamatiedzīvotājiem. Starp citu, Tev ļoti patīk runāt par Ameriku, bet Amerika nav pat starp top 10 vismazāk korumpētākajām valstīm, ja būt precīzai,tad tā ir 19.vietā. Ieteiktu Tev salīdzināt dzīves līmeni tadās valstīs kā Somija, Dānija, Zviedrijā, Jaunzēlandē, Singapūrā, Kanādā ar Somāliju, Pakistānu, Kongo, Ziemeļkoreju, Uzbekistānu, Krieviju
UN TIKAI TAD VIRINĀT MUTI PAR KORUMPETAJIEM RIETUMIEM !
Runaju par banksteriem, individiem kas vieni pasi sez uz Krievijas resursiem, preses ipasniekiem kuri ir Izarelas pilsoni. Es redzu, ka tu nevari saprast par ko runaju un tas ir tapec, ka tu nezini kam pieder visas ieprieksminetas lietas Krievija un Rietumvalstis.
Morgan, lielākie Krievijas uzņēmumi, tajā skaitā bankas, ir zem Putina aizsega vai viņam pietuvināto cilvēku aizsega, tāpēc jautāšu atkārtoti "kādu "parazītu padzīšanu no valsts" Krievijas kontekstā Tu vispār runā?"
Pie tam Krievijai ir savas savtīgās intereses tajā reģionā. Ne jau Krievija uztraucās par civilajiem Sīrijā.
Un ASV, Izraelai, Sauda Arabijai, Katarai, Turcijai un Rietumveiropas valstim.
Es jau neteicu, ka ASV un co rūp Sīrija. Tieši Tu bija tā, kura saka, ka Krievija ir "baltais miera balodis". Tāpēc es iebildu, ka tā viss nav. Vispār ļoti kaitina diskusiju veids, kad viens norāda uz faktu, tad otrs cenšas novirzīt tematu ar "bet paskaties uz tiem otriem. bet viņi..... tadi un šitādi". Konkrētajā gadījumā runāju par Krieviju, ka viņi nebūs tie, kuri iesaistīsies darbībās, no kurām nespēs gūt labumu sev! Arī šoreiz Sīrijas konfliktā
ANO ģēnerālsekretārs ir paziņojis, ka uzbrukums Sīrijai pašreizējos apstākļos būs nelikumīgs.
Ja Obama (t.i. vina kungi) gribes- ANO tiks ignorets. Ir jau pieradijies, ka ASV uzsak nelikumigus karus.
Nu šim +/- varētu piekrist.
Sekojiet līdzi ziņām un neļaujieties brainwash!
Zinas ir vislielakais brainwash- FOX, CNN, BBC.
Ļoti žēl, ka Tev, Morgan, ziņas aprobežojas tikai ar FOX, CNN un BBC. Šeit ar ziņām es biju domājusi notikumus pasaulē. Cits sinonīms ziņām šajā kontekstā būtu jaunumi!