Sīrija

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Meitenes, kur jūs lasāt ziņas par to, kas notiek Sīrijā? Un vispār varētu sākt diskusiju par un ap to. Pēdējā laikā visās pasēdēšanās, satikšanās, ar dzīvokļbiedriem, visur visur galvenās sarunas riņķo ap to.
02.09.2013 21:25 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Visu laiku aizmirstu pastāstīt par šo grāmatu. War on Syria: Gateway to WWIII
Lasījusi neesmu, bet spriežot pēc bloga satura, ir vērts izlasīt. Kaut kad pati iemetīšu tajā aci, nav jau ko lasīt, tikai pāri pa 100 lpp.

Ance, personiskā līmenī es daudz nesatraucos; baudu dzīvi, plānoju vēl vienu mazuli. Ja Dievs būs lēmis nekas slikts nenotiks ar mums , ja nebūs- karu nemaz nevajag.
05.10.2013 16:43 |

10 gadi
Reitings 219
Reģ: 20.08.2012
Jā, Morgan ir gudra sieviete, lasu ar lielām acīm un mēģinu saprast, pagaidām īsti neiznāk, bet ir vēlēšanās izglītoties :), ļoti cienu sievietes, kas spēj brīvi par tādām lietām diskutēt.
05.10.2013 17:03 |

Reitings 3031
Bush, Obama, same old drama: Fact Sheet | Among other things since becoming president, Barack Obama has:

1) Pushed for war on Syria.

2) Mandated the Insider Threat Program which orders federal employees to report suspicious actions of their colleagues based on behavioral profiling techniques.

3) Supported the PRISM massive NSA spying program.

4) Launched 20,000 Airstrikes in his first term.

5) Signed the NDAA into law - making it legal to assassinate Americans w/o charge or trial.

6) Initiated, and personally oversees a 'Secret Kill List'.

7) Waged war on Libya without congressional approval.

Started a covert, drone war in Yemen.

9) Escalated the proxy war in Somalia.

10) Escalated the CIA drone war in Pakistan.

11) Maintained a presence in Iraq even after "ending" the war.

12) Sharply escalated the war in Afghanistan.

13) Given Bush absolute immunity for everything.

14) Sold $30 billion of weapons to the dictatorship in Saudi Arabia.

15) Secretly deployed US special forces to 75 countries.

16) Signed an agreement for 7 military bases in Colombia.

17) Opened a military base in Chile.

18 ) Touted nuclear power, even after the disaster in Japan.

19) Opened up deep-water oil drilling, even after the BP disaster.

20) Defended body scans and pat-downs at airports.

21) Signed the Patriot Act extension into law.

22) Continued Bush's rendition program.

23) Signed the Monsanto Protection Act into law.

....(and many more)...
Very insightful and interesting read on the link below:
http://stpeteforpeace.org/factsheets/obama.html

08.10.2013 12:32 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Loti laba informacija, paldies, un uzskates materials supper, nemaz vairs negribas vainot Obamu, ka sis tads vai sitads vai kaut ko ne ta dara.
09.10.2013 19:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti interesanti lasiit Morgan domas!Kaut kad jau "tas puuslis" spraags pusu-tas skaidrs!
09.10.2013 20:45 |

Reitings 3031
Emmanuelle
Tu ASV dzīvo, saki vai jūs (Tava ģimene, draugi, kaimiņi) jūtat iekšējas izmaiņas? Saprotu ka ne visiem ineresē politika, mēdiji to ir padarījuši bezsakarīgu, bet tieksmim tādas lietas kā militarizētu policiju var redzēt arī neskatoties TV.

Guardian raksts par ASV policiju. 150 SWAT (special weapons and tactics ) reidi dienā, mīnu izgurīgi auto, tanki un daudz kas cits.
http://www.theguardian.com/commentisfree/2013/oct/07/militarization-local-police-america
10.10.2013 00:07 |

Reitings 16208
Morgan-mees juutam loti lielas izmainas visaa!Es negribu reizeem klausiities viiraa,jo vins redz daudz taalaak,kaa raksta zinaas utt!Taapeec es kaut ka arii netiecos laikam peec taas mantas-taa tiesi to vareetu teikt,jo vienaa dienaa var tas vienkaarsi nebuut!Laikam vieglaak ir dziivot tad,ja visa ir daudz mazaak!Es priecaajos,ka man ir iespeeja izbaudiit to ,kas jau ir-aizbraukt sleepot ,aizbraukt uz salaam...!Esmu sapratusi,ka jaaizdziivo katra diena tiesaam ar pilnu buru,kaa vienmeer saku!
Dazi kaimini dziivo pavisam mieriigi,dazi peerk vairumaa riisu...!Naakosais gaajiens -kas buuus ar bankaam...?
10.10.2013 01:10 |

Reitings 16208
Morgan-tiesi manaa pusee ir varbuut klusums-nav taa kaa citur.Te saliidzinosi ir taada klusaaka vieta!
10.10.2013 01:16 |

Reitings 3031
Emmanuelle
Mēs arī vienkārši baudām dzīvi un viss. Par laimi UK ir cita situācija, labi šeit pilsoņiem nav ieroču, bet arī policijai to nav, izņemot specvienībās, tādā ziņā ir lielāka drošības sajūta ka valdiba aiz kragas nepaņems par ne tādiem politiskajiem uzskatiem, vismaz ne masveidā, lai gan arī šeit ir jūtama tirānijas roka, spiego vispār uz pilnu klapi.
Galvenais ka nav jau īsti kur dēties, ja vien nedzīvo naturalaja saimniecība kaut gan arī tad nāktos saskarties citām problēmām, piemēram ūdens trūkumu.

Par bankām runājot, kad dolārs kritīs, vienu dienu tas ir neizbēgami, visticamāk ka to aizstās cita globāla rezervju valūtu, Ķīnas valūta visticamāk, tā gatavojas izlaist jaunu valūtu ar zelta bāzi, vai arī vairākas valūtas.
10.10.2013 01:35 |

Reitings 16208
Morgan-viirs saka,ka cilveeki loti mainaas iekseeji...to vins juut.Laikam es arii.Neticaas,bet cilveeki ir taadi kaa pieticiigaaki visaa.Taada sajuuta,ka gatavojas taadiem laikiem(iekseeji)kad vajadzees atkal paartikt varbuut no taa,kas izaug daarzaa, ...!
Mums visaas maajas ir rezerves uudens kraajumi,arii riisi ,konservi!Tas ir kaa nerakstiits likums,jo dabas katastrofas jau arii...!
10.10.2013 01:41 |

Reitings 3031
Briti nominējuši Putinu Nobela miera balvai. Ha hā :D
Lord Truscott, a member of the UK's House of Lords, has nominated President Vladimir Putin for the Nobel Peace Prize for his plan to scrap Syrian chemical weapons. This prevented the escalation of the conflict and will save thousands of lives.
16.10.2013 00:08 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
morgan kur tu to izlasiji?
16.10.2013 00:11 |

Reitings 3031
peekaboo

RT news, es no iPhone aplikācijas nevaru linku nokopēt.
16.10.2013 00:14 |

Reitings 3031
Ja kāds nezina kas ir House of Lords. Tā ir vieta kur nonāk praktiski tikai izredzētie pēc karalienes apstiprinājuma un 92 vietas no HL tiek nodotas pa mantojuma līniju tikai vīriešiem. Vot demokrātija un dzimumu līdztiesība. :D Pat Pakistānā sievietes tā nediskriminē. :D
16.10.2013 00:18 |

Reitings 3031

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Morgan, kas patlaban notiek Sīrijā? Viss vienkārši pieklusis liekas..
20.10.2013 21:08 |

Reitings 3031
Mincis, dažas no Assada ĶI glabātuvēm ir iztukšotas, bet ir problēmas tik pie tām kas atrodas nemiernieku kontrolētajos apgabalos. Kārtējo reizi ANO tika apšaudīti. Nemiernieki nevēlas piedalīties ANO Ženēvas konferencē par mieru Sīrijā. Un ANO jaunā dalībniece arī nevēlas piedalīties Ženēvas miera sarunās. Vēl atklājās, ĶI uzbrukumu rīkojuši Saūda Arābijas specdienesti melnā komanda ( pēc Krievijas slependienesta teiktā). Kā arī ar tiem desmit vai divpadsmit Krievijas kara kuģiem patiesībā pa kluso tika pievesti ieroči Assadam.

Vēl atklāju ka Saūdijas Islāma zinātnieki atklāti sauc musulmaņus atbalstīt Sīrijas mudžāhedus jeb Al Qaeda, viss internetā brīvi pieejams, YouTube neko pat necenzē, tāpat saiti angļu, krievu , arābu, turku u. c. valodās brīvi propagandē Al Qaedu, Talibanus & co. Un to dara tikai Saūdija. Par laimi otrs Islāma zināšanu centrs- Pakistāna šīs idejas noliedz, atskaitot Saūdijas finansētās skolas.
20.10.2013 22:04 |

Reitings 3031
Un ANO jaunā dalībniece arī nevēlas piedalīties Ženēvas miera sarunās. V

Tā ir Saūda Arābija.
20.10.2013 22:05 |

Reitings 3031
Neasprotu ko LV mēdiji neziņo par pirmdien Krievijā notikušo teroraktu un eksploziju netālu no armijas telpām nogalinot 6 armijas izpleņlēcējvienības karavīrus. Vismaz rakstiski es neko nevaru atrast.
22.10.2013 21:08 |

Reitings 3031
Patiks tām kam interēja Sīrija. Man FB draugos ir Krievijas Specnaza snaiperis kurš atrodas aktīvajā dienestā Sīrijā. Pāris dienas atpakaļ viņa biedrs tika nogalināts un viņš devās kompensēt biedra dzīvību. FB pie asiņainā nemiernieka galvas apsēja lūk ko viņš raksta. (DIA Damascus international aeroport)

I cannot stop thinking about this. The way I shot the man, how I killed him. He almost seemed innocent--he had his rifle strung around his back with shoelaces, so he had a weapon, but it just did not feel correct to take his life, probably because I felt like I was in no imminent threat from him. All he was doing was carrying petrol cans full of water by his friend-but I shot him, I blew off half of his Occipital bone out of his head as the outry of the bullet from his skull's Coronal suture above his left eye. The street of people previously occupied along with the man I killed almost instantly fled, his friend, hid in a small doorway to the left of his dead friend. I came over to assess the mess of a man, I searched for identification, took his bloody AK-74 out from under his back by cutting the shoelaces and pulling it out from under him as blood and brainmatter flowed from his nose and ears onto my forearms as I pulled out his rifle by the stock and magazine. I then found a metal lighter in his coat pocket along with traces of paper and tobacco. At this point I was also surprised I was not killed on the spot by someone because this was not a narrow street this man walked on. I slid the wet cloth off of his mushroomed head and hung it from my bayonet sheath to show Mikhail, Anton, and the others back at the camp I was still doing my job and not fooling about when I was gone-because I would go out and play some futball or cricket with the younglings-,because I have been told to not do certain things while I am out. There was still nobody back out yet, I remember sitting there next to this man like a fucking gopnik and wondering how many eyes are looking at me thinking I was a monster, so I unpaused, rose up, walked straight to the man's friend who had been previously walking next to him one minute and twelve seconds ago, looked into the doorway at him, at his bloody face, into his eyes and saw terror, the kind of terror you have when a hellish beast is surely about to spread you apart with fiery claws and drink your blood. So I had to stop looking into his eyes, I quickly looked away to pretend I saw something and walked back to the mess I have made, I took the water-filled petrol cans into my arms and walk over back to the frightened man, I told him: "He will not need these, here, have them". Without looking into his eyes again I left with the body and his weapon. Just a few days ago, I saw one of those very same cans, filled with compound explosive sitting onside of a small bike a few kilometres away from DIA. I will never forget those moments as long as I fucking live, I will remember this particular person and killing him for no entire life. I am walking now, the headwear is in my coat pocket, I am thinking about burning it once I have a chance.
28.12.2013 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits