ar mani vispār ir tā,ka citu bieži slavētais ,man kaut kā neliekas baigi īpašs.
Pēdējā laikā mani nekas tā ļoti smagi nav pievīlis(izņemot vienu).Bet nu te tas,ka man nelikās baigi woow-
GOSH foundation primer classik.Nu šis arī ir tas,,viens,, Klāju gan vienu pašu,gan uz dienas krēma . Nesadraudzēj;amies.tā pretīgā sajūta,ka ādai virsū ir uzlikts kaut kas neelpojošs,ļoti smaga sajūta.Es saprotu,ka tas laikam ir tas silikons,kas tur iekšā ,jā uzklājot uz sejas,un pašai pieskaroties ir tā samtainā sajūta par kuru raksta blogos,bet nu uz izjūtām drausmīgs pēee.
Tad izslavētais CHI silk infusion.šī gan tāda pavisam maza vilšanās.It kā ir ok.bet liekas,ka tomēr pārslavēts.īsti nebija tas .ko es parasti gaidu no matu seruma.Līdz šim daudzus gadus lietoju serumus no ekoshline,tie man likās ,ka tomēr labāk patika.
Īsti neiepatikās arī jaunais Fructis Blond Booster.Iespējams ,ka ieliku viņu matos par daudz,savu funkciju-dzelteno toni gan noņēma,bet palika tāda sausu nedzīvu mati sajūta.Palietoju maskas galiem,tagad jau liekas,ka atkal mati ir ok.
PO maska ar AHA.Es nezinu,sakritība vai kā.bet man uz pieres imetās pumpas.Domāju dot šim pīlingam vēlvienu iespēju,varbūt tiešām sakritība.