Sveikas,
gribēju vnk dzirdēt kāda cita cilvēka viedokli, kam iespējams vēl tāda pieredze ir bijusi.
Ar puisi, kur bijām 5 gadu attiecībās izšķīrāmies pirms 5 mēnešiem, bija smagi, ļoti, es viņu mīlēju un mīlu joprojām (viņš bija šķiršanās iniciators), viņš šķiršanās laikā man teica ka viņa jūtas un mīlestība ir zudušas, ka viss beidzies, lai lieku viņu mierā....man tas viss bija ļoti smagi, bet es tam kkā tiku pāri, un arī ar viņu nekontaktējos, lai gan reizēm ir tik sāpīgi ka gribētos kko uzrakstīt.
Tā nu kad liekas ka esmu tikusi visam jau pāri, un baudu dzīvi, viņš ik pa laikam man kko uzraksta - ka viņam arī ir smagi, ka es viņa dzīvē ieņemu lielu lomu, pasaka paldies ka es biju un esmu, ka viņš par mani bieži domā, bet ka zina ka bijām atšķirīgi....un izlasot viņa vēstuli - atkal viss manī sākas no jauna - visas sāpēs un atmiņas....kad atkal tieku tam pāri - viņš atraksta novēlot Jauku dienu....
Es nesaprotu ko viņš vēlas? Jo viņš bija tas kas gribēja lai aizeju no viņa dzīves......es viņam piedāvāju izrunāties...viņš nevēlas mani satikt jo būs sāpīgi......vai viņam ir vēl jūtas pret mani - vai tas ir no pieraduma!? Heh - vīrieši ir tik neizprotami :(