Pēc šķiršanās

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Sveikas,
gribēju vnk dzirdēt kāda cita cilvēka viedokli, kam iespējams vēl tāda pieredze ir bijusi.
Ar puisi, kur bijām 5 gadu attiecībās izšķīrāmies pirms 5 mēnešiem, bija smagi, ļoti, es viņu mīlēju un mīlu joprojām (viņš bija šķiršanās iniciators), viņš šķiršanās laikā man teica ka viņa jūtas un mīlestība ir zudušas, ka viss beidzies, lai lieku viņu mierā....man tas viss bija ļoti smagi, bet es tam kkā tiku pāri, un arī ar viņu nekontaktējos, lai gan reizēm ir tik sāpīgi ka gribētos kko uzrakstīt.
Tā nu kad liekas ka esmu tikusi visam jau pāri, un baudu dzīvi, viņš ik pa laikam man kko uzraksta - ka viņam arī ir smagi, ka es viņa dzīvē ieņemu lielu lomu, pasaka paldies ka es biju un esmu, ka viņš par mani bieži domā, bet ka zina ka bijām atšķirīgi....un izlasot viņa vēstuli - atkal viss manī sākas no jauna - visas sāpēs un atmiņas....kad atkal tieku tam pāri - viņš atraksta novēlot Jauku dienu....

Es nesaprotu ko viņš vēlas? Jo viņš bija tas kas gribēja lai aizeju no viņa dzīves......es viņam piedāvāju izrunāties...viņš nevēlas mani satikt jo būs sāpīgi......vai viņam ir vēl jūtas pret mani - vai tas ir no pieraduma!? Heh - vīrieši ir tik neizprotami :(
02.09.2013 16:42 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jā. izskatās,ka čalis cenšas tev drātēt smadzenes. iesaku tavu nervu un sirdsmiera labad pateikt,lai liekas mierā..vienreiz paldies pateica, viss...gana..citādāk tu gadu gadiem raudāsi un bojāsi nervus,jo redz, viņš tā grib.
Mans pēc šķiršanās ar ex, un jau saejot kopā ar tagadējos- ex uzrakstīja vēstuli paprasot manam draugam, vai drīkstot. Kaut kādus vārdu savārstījumus, utt...ar jauka vēlējumiem un "ganjau kādreiz" tekstiem, bet es to "ganjau kādreiz" nogriezu ar saknēm pasakot,lai liekas mierā un netraucē man dzīvot. šķiet,kopš tā brīža viens otra piespiedu sabiedrību nebaudam, katrs savā stūrī griežam zobus no dusmām.
Nafig..ja nav, tad nav..Nav ko beigtu kaķi velkāt līdzi....Ja miris, tad jāaprok un jāturpina dzīvot.
05.09.2013 09:53 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
kakene5, manuprāt, uzrakstījusi visprātīgāko komentāru. Īpaši frāze, ka jūtu pasaule ir srežģīta un smalka. Tieši tā! Tā nav nekāda otrās klases matemātikas nodarbība, kur viss ir tieši tā un ne citādāk. Un to der šad tad atcerēties. Tāpat kā der atcerēties veco, labo patiesību, par to, ka pasaule nav tikai melnbalta. Sāp arī vīriešiem, nav viņi tikai pretīgi dzīves čakarētāji-cūkas.
05.09.2013 09:57 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Parasti cilvēks novērtē kaut ko tikai tad, kad to pazaudē. No pieredzes. Bija līdzīga situācija, šobrī attiecības ir daudz spēcīgākas, nekā tās bija iepriekš jo novērtējām viens otru.
05.09.2013 09:57 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Nu tas liekais komats, jā. Sarkstu. :D
05.09.2013 09:59 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Parasti cilvēks novērtē kaut ko tikai tad, kad to pazaudē. No pieredzes. Bija līdzīga situācija, šobrī attiecības ir daudz spēcīgākas, nekā tās bija iepriekš jo novērtējām viens otru.

Piekrītu success.. pati šo visu piedzīvoju un šobrīd esmu laimīga.
05.09.2013 10:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
.. un neviena nemin iespējamību, ka čalim vienkārši interesē, kā iet otram cilvēkam? Mēs ar ilggadējo ex (5.5 gadi kopā) arī sarakstamies un vairāk vai mazāk zinam, kas notiek otra dzīvē. Mēs bijām labākie draugi 5.5 gadu garumā .. nezinu, kā Jūs, bet es nevaru tā vienkārši pārvilkt tam visam svītru it kā nekas nebūtu bijis un man šis cilvēks neko nav nozīmējis. Savulaik viņa man nozīmēja ļoti daudz ..

Jā, sākumā ir sāpīgi, bet ar laiku pāriet un kļūst vieglāk. Piekrītu gan tam, ka uzreiz pēc šķiršanās nevajag uzturēt kontaktus, jo abiem ir grūti. Vieglāk, protams, ir izsvītrot otru no dzīves un tas arī ir mazāk sāpīgi .. Cilvēkiem ar švakākiem nerviem tā arī ir pareizāka rīcība nekā turpināt sevi čakarēt un kaut ko cerēt.
05.09.2013 10:11 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Man pret viņu vēl joprojām ir pārāk stipras jūtas, tādēļ nevēlos viņam ko pārmest, par to ka viņš man pasaka kā jūtas - jo es zinu kā jūtos ES un cik tas ir sāpīgi, ka brīžiem kad saproti ka šo cilvēku vairs nekad nesatiksi un nevarēsi samīļot....liekas ka trūks elpas, un sirds sāp daudz vairāk kā asiņojoša brūce. Lai cik sāpīgi nebūtu, es cienu viņa izvēli...un aizgāju no viņa dzīves....tas nav viegli, nav....bet tas kas mani nenogalina, padarīs mani stiprāku un es ceru ka šī mīlestība kaut kad beigsies un es spēšu iemīlēt tik pat stipri kā mīlu viņu.
Es zinu ka droši vien pareizāk būtu bloķēt viņu - izdzēst no visas dzīves - bet lai cik reizēm lietas liktos pareizas...to vienkārši nevajag darīt. Gan jau viņš pats saprot ka tā rīkoties nevajag, jo viņa izvēle bija šķirties - un domāju ka pēc viņa pēdējās ziņas - viss ir beidzies un viņš vair man nerakstīs.
Reizēm liekas, ja būtu zinājusi cik sāpīgi ir kādu mīlēt - nekad nebūtu mīlējusi.
05.09.2013 11:30 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
prātīgāk tomēr ir tik ļoti ciešus kontaktus neuzturēt ar bijušajiem/ām. vēljovairāk, ja uzrodas jauna otrā pusīte, kas šos ļoti ciešos kontaktus var nesaprast, uztvert nepareizi. tādēļ ir jānovelk tomēr kkāda robeža, cik lielus un biežus kontaktus var uzturēt ar bijušajiem. vai tas kontakts ir reizi gadā, reizi mēnesī var reizi dienā. ja tas reizi dienā, divās, manuprāt, tur ir 200%, ka tā nav tikai vēlme uzzināt, kā iet un cilvēciska interese. es pat ar draudzenēm tik bieži sazvanos.
reizēm ir vīeglāk pārgriezt visu kā ar nazi un pārtraukt jebkādus kontaktus. kad paietu ilgāks laika periods un viss ir salicies savās vietās un iekšējais pārdzīvojums ir beidzies, tad var mēģināt veidot ar to cilvēku kādu savādāku kontaktu. savādāk sanāk tāda muļļāšanās.
05.09.2013 12:19 |

Reitings 8272
sazvanos.

*nesazvanos
05.09.2013 12:19 |

Reitings 8272
mēs nevaram izvēlēties cilvēku, kuru iemīlēt. bet ar laiku noteikti nāks kāds cits, kuru tu iemīlēsi. es arī savulaik domāju, ka tik stipri vairs nemīlēšu, bet tagad šķiet, ka toreizējā mīlestība bija pupu mizas, lai gan tolaik es jutos savādāk. kkur sirdī viņš tev būs vienmēr. tikai ar laiku pārstās sāpēt. tas notiks tad, kad tu viņam tā atklāti un sirds piedosi to vēlmi šķirties un kad iemīlēsi citu.
es uzskatu, ka katra mīlestība pret vīrieti ir nedaudz savādāka. ne tik krasi atšķirīga, kā piemēram, pret brāli vai tēvu. bet savādāka.
05.09.2013 12:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits