mana mazā sirsiņa sāp

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Šorīt mostos no tā, ka raudu. Un vispār, pēdējā laikā pārāk bieži raudu. Galvenokārt, cik pati no sevis saprotu, tāpēc, ka jūtos nenovērtēta, un, lai cik stulbisievišķīgi tas neskanētu - mani sāpina tas, ka mans ļoti mīļotais cilvēks neuzskata, ka vajag laiku pa laiciņam man likt justies kā sievietei.
Patiesībā jau, es , kā mūsdienās visas apgalvo, ''ieņemu vīrieša lomu attiecībās'', un lielāko daļu laika mani tas pilnīgi apmierina, tomēr.. Galu galā, es vēl joprojām esmu tā, kura lieto matu maskas, stundu domā, ko vilks, un vaksē savas sasodītās kājas. Un tad reizēm šķiet, ka es esmu tā, kura dara visu (es pat līdz galam nenoticu, ka tā ir), un otram cilvēkam atliek vien atnākt pie manis, sabučot, paēst manis sarūpētās vakariņas, pamīlēties un aizmigt. It kā jau, varbūt tas jau ir viss, ko prasa perfektas attiecības. Mani tomēr neviens nesit, mans vīrietis nedzer, nekrāpj mani, nesaka, ka esmu briesmīgākā govs pasaulē. Tieši tāpēc arī jūtos tā, it kā man nebūtu nevismazāko tiesību kaut justies apbižotai. Bet es jūtos apbižota, jo jūtos pašsaprotama. Man gribās stulbas puķes. Es jau pusgadu ik pa brīdim ieminos par kino (vai jūs spējat noticēt, ka viena no manām viskvēlākajām vēlēšanām ir aiziet ar mīļoto cilvēku uz kino?). Es gribu mīļu kartiņu. Lai mani kaut kur uzaicina. Jebkur - uz parku, uz Getliņiem, uz teātri. Gribu to sajūtu, ka kāds ir par mani piedomājis brīdī, kad neesmu klāt. Šodien man ir svētki, un es viena vārtos pa gultu un čīkstu.
Es viņu bezgalīgi mīlu. Kad sanāk, mēģinu kaut kā palutināt, kaut kur aizvest, iepriecināt.. Un jūtos kā lielākā kuce pasaulē brīžos, kad iedomājos, ka būtu forši, ja kaut atblāzmu no tā saņemtu atpakaļ. Bet neesmu pārliecināta, vai es tiešām drīkstu justies aizvainota, jo katrs cilvēks taču ir audzināts savādāk, izgājis cauri citai dzīves pieredzei, ieguvis savādākus uzskatus.. Un ja es viņu mīlu, viņš mīl mani, tad kāda velna pēc man no viņa vēl kaut ko vajag!? Vai mani ir sabojājušas klišejas, vai justies palutinātai ir katras sievietes vēlme?
02.09.2013 09:41 |

Reitings 24
Reģ: 29.08.2013
Bet, kā Tev ir ar mazo darbiņu slavēšanu, ko viņš dara? Piemēram, iznes miskasti, salabo kaut ko, nomazgā traukus? Esi slavējusi ne par ko? Manuprāt, tas vislabāk liek cilvēkam aizdomāties un vēlēties kļūt labākam...
02.09.2013 11:13 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Man arī ikdienā nekādas romantikas nav. Kāzu jubilejā man liekas puķu nebija, tikai dāvana :D
Es tikai tagad par to atcerējos, jo tajā mirklī tas neienāca prātā.

Man ir praktiskais vīrietis, kurš dzeju man nelasa, ar komplimentiem neapbārsta un ziedus tāpat vien dāvina ļoti reti.

Bet pie tās ziedu nedāvināšanas pati esmu vainīga, jo kādreiz dāvināja daudz, bet tas es teicu, ka varbūt nevajag, dārgi (tad mums nebija īsti labi ar finansēm). Un nu ir rezultāts - sūdzējies, vairs nedāvināšu :D
02.09.2013 11:16 |

10 gadi
Reitings 275
Nu, viņš pārsvarā izdara tās lietas, kuras es fiziski nevaru izdarīt, par ko katru reizi viņš saņem, mazākais, buču. Arī ne par ko esmu slavējusi, jo tiešām uzskatu, ka viņš ir lielisks un uzņēmīgs cilvēks, kurš ir pelnījis atzinību. Varbūt pat esmu likusi viņam noprast, ka viņš jau tagad ir tik brīnišķīgs, ka neko citu ij nevajag, un kā gan es varētu par kaut ko patiesi pārdzīvot šādā jaukā situācijā.
02.09.2013 11:17 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Manuprāt, tuvākā cilvēka nenovērtēšana vispār attiecībās ir izplatītākā problēma. Ja jau visu laiku esi tik "laba" .. varbūt ir jēga mazliet nomainīt taktiku .. reizēm vīriešiem ir nepieciešams, lai viņam ar koku pa muguru uzšauj, lai nedomā, ka dzīvo pasakā .. to gan nekādā gadījumā nevajag pārspīlēt ..

Nevienmēr var panākt vēlamo iznākumu ar labu .. reizēm jāķeras pie alternatīvām metodēm. Bieži vien dzīvē esmu pamanījis, ka tie, kas pieraduši, ka es vienmēr mēģinu situācijas risināt ar labu, sāk man uz galvas kāpt .. tad nu nākas piespiedu kārtā izmantot alternatīvas metodes, lai novērstu uzsēšanos uz kakla ..

PS Awersome avatar picture :D
02.09.2013 12:24 |

10 gadi
Reitings 275
Jā, tur tev taisnība, ka vajadzētu izdomāt ko šerpāku. Tas arī ir mans tas klupšanas akmens, jo zinu, ka vīrietis ir ļoti jūtīgs, savstarpēju uzticību esam ļoti uzmanīgi un ilgi nostiprinājuši, tādēļ bail, ka ar visādām ''bezmīļuma metodēm'' to sabrucināšu, un rezultātā čiks vien būs. Upuri tēlot arī negribās, un vispār, eh.
02.09.2013 13:22 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu es te laikam arī varētu teikt par to pašu ko autore, bet es vairāk piekrītu engelens komentāriem.
mēs neviens nezinām patieso attiecību stāstu un kāpēc kādai puķes tiek dāvinātas ne tik ļoti bieži kā man. man kaut kā neticās, ka ciļvēki ir uz visām pusēm vērsti. citi vairāk ir krituši uz mantiskām lietām, piemēram, puķes, dāvanas, restorāni, bet, savukārt, nekādu dižo atbalstu no šī cilvēka nevar just un sagaidīt, ka viņš varbūt mājās nomazgās traukus. tas tā bija piemēram. nav jāuztver burtiski. bet ir cilvēki, kuri materiālo pasauli vairāk vērtē kā sadzīvisku un ikdienišķu un vairāk uzsver jūtas un uzmanības apliecinājumus savādāk - nemateriāli, ar saviem vārdiem un darbiem. ticu tam, ka kaut ko iegūstot vairāk citu, mēs atkal kko zaudējam. tas nav jāuztver kā norma un nav jādomā, ka puķu nedāvināšanai ir pati par sevi pat ļoti vēlama, ja viss pārējais ir vairāk nekā labi.
piemēram, tu gribi doties uz restorānu vai kino, bet vai jūs katras brīvdienas sēžat tikai mājās vai jums tomēr ir kādas ārpusmājas aktivitātes? lai arī tu saki, ka tu gribi kino, vīrietis varbūt domā, ka tas kur jūs dosieties, būs daudz foršāk jums abiem.
es zinu, ka manam draugam ne visai patīk tās restorānu būšanas, bet mēs vasarā mēdzam diezgan daudz kur braukt uz skaistām vietām kaut vai tikai divatā, aizbraukt pie kopējiem draugiem.
ja tavs vīrietis ir diezgan jūtīgs, neiesaku tomēr izmantot alternatīvas metodes, bet gan mēģināt saprast un paskatīties uz to visu no cita skata punkta un varbūt tomēr atrast "labo veido" ar laiku kā saņemt šos ziedus, kas nav tikai uz svētkiem.
02.09.2013 14:30 |

Reitings 207
Reģ: 29.05.2013
Mans puisis ir tāds pats, no romantikas praktiski ne smakas, bet es to jau sākumā zināju jo viņš jau pateica, ka nav no romantiskajiem, bet es viņu tik un tā ļoti mīlu.
Sāku arī čīkstēt sev , ka nejūtos lolota, ka gribu tās pašas puķes, kino un pastaigas gar jūru, kaut kur aizbraukt. bet nekā... sadzīvoju ar šo domu, ka nebūs.
bet nu nesen sastrīdējāmies un dabūju skaistu pārsteigumu savā istabā, ka pat apraudājos. nekad neko tādu negaidīju :)
02.09.2013 14:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits