Meitenes, sarosās! man diemžēl šis solis ir jāsper, jo arī pēc notievēšanas man šie zābaki neder.
ādas Christian Louboutin zābaki. Rakstīts 38. izmērs, bet droši var mēģināt arī 37. izmēra īpašnieces. Zābaki kā jauni. Nomainīti papēži un apakšzolīte. Viss kā jau pienākās.
Cena Ls 45,-
Pirkusi esmu pa daudz bargāku naudu, bet negribās, ka tāda pērle stāv nevalkāta!
Tās, kas vēlas, var maksāt arī 1000dolāru.
Es piedāvāju un arī nemēģinu iestāstīt, ka tie būtu oriģinālie vai replikas. Es vienkārši vēlos pārdot labus ādas zābakus!
Marilyn, esmu novērojusi, ka latviešu sievietes māk tikai gudri runāt un nolikt visu iespējamo, pieļauju, skaudība lielākā vai mazākā mērā. Neko nepadarīs :D
Ebay šādi zābaki tirgojas pa 400 dolāriem un tā novalkāti...
esmu novērojusi, ka latviešu sievietes māk tikai gudri runāt un nolikt visu iespējamo, pieļauju, skaudība lielākā vai mazākā mērā. Neko nepadarīs
Un es esmu novērojusi, ka viss, ko latviešu sievietes pērk ir feiki un ne no dabīgās ādas. NEVIENAI, nekad, nekad nav oriģināls. Ne Guess somiņa tramvajā, ne MK pulkstenis studentei lekcijā, ne Christian Louboutin zābaki ejot ēst Maķī. Visi ir feiki, mēs varam atļauties tikai NewYorkerī pirktas kedas un maikas.. :D
nopietni, tavs komentārs bija nopietni? :D Guess somiņas ir lētas, tāpat kā MK pulksteņi, salīdzinot ar citiem zīmoliem, kāpēc, lai cilvēks nevarētu tos atļauties? :D
Jaguar, ieteiktu gan apdomāt ko runā. Dabīgās ādas zābaki man pašai ir vairāki. Un ne visi ir pirkti Latvijā. Daudz ceļojot var iegādāties arī kvalitatīvas mantas.
un kā iet kopā oriģinālās Guess somas ar tramvaju? Sieviete, kura būtu materiāli nodrošināta, būtu savs auto ar kuru arī pārvietotos. Tā kā nespried nu pēc sevis!
Oj man priekšniece kas ir lõõõõti turgia mēdz ar tramvaju braukt. Goda vards:D taču tai kundzei ari vecaki PSRS laikos bija turigi, kaut kadi komunisti. ta ka nav iz grjazi v kņaji ka citi.,Tapec mierigak daudzas lietas uztver.